- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.581
Benim gecti sanırım ovulasyon yapmadigim için bilmiyorum adet günümü ama 35. Gün oluyor.Yarın kaç gün kalıyor benim daha 7 günüm var test için aslında çok erken oluncaya devam edecek mi şüphesi oluyor ya hayırlısı olsun bakalım
Şubat 11se daha geçmedi 5 gün var senin adetine benim ki daha berbat ben en son ocakta adet oldum biliyormusun yine testim buna yakın ama bu kadar değil çizgi çıktı geçti sonrada adet olamadım bakalım inşallah arkası gebeliğedirBenim gecti sanırım ovulasyon yapmadigim için bilmiyorum adet günümü ama 35. Gün oluyor.
Şimdi yeniden bir test yaptım yeni belirti sık idrar ama test şu şekilde atıyorum gören varsa yazsın
Ay ben aksaraylıyım özellikle mi seçtiniz Nilüfer hanımı?Merhaba canım ben ankaranın/şereflikoçhisar ilçesinde oturuyorum.
Aksaray bana daha yakın oluyor 1 saat inova özel hastanesine gidicem nilüfer hanıma.
Ay ben de görmediğim tüm sayfaları geziyodum tek tek kuzu, ay var gibi sanki silik gölge böyle ince bi çizgii-Arwen- buldum bu
Yok yok yarın 35. gün oluyor yanlış anlaşılma olduŞubat 11se daha geçmedi 5 gün var senin adetine benim ki daha berbat ben en son ocakta adet oldum biliyormusun yine testim buna yakın ama bu kadar değil çizgi çıktı geçti sonrada adet olamadım bakalım inşallah arkası gebeliğedir
Amin canım inşallahAy ben de görmediğim tüm sayfaları geziyodum tek tek kuzu, ay var gibi sanki silik gölge böyle ince bi çizgiihadi inşallah kopkoyu olduğunu da görelimmm
Benim rahim incelmiş ilaç kullandım doktor çocuk olmaz senin folekül bile yok derken 4 gün sonra yumurtlama gördüm şaka gibi onu değerlendirdimYok yok yarın 35. gün oluyor yanlış anlaşılma oldunormal döngüm 29 32 arası yani adet günümü geçmiş olmam gerek. Senin çok geçmiş inşallah görürsün pozitifi
Hayır canım sabah yapicammm İnshaAllah.. cunki tuvalete en 6 saat çıkmamak lazım en güvenilir sonuç için şimdi daha ojadar geçmedi diye yapmadım bişi boşuna morelim bozulmasın istedim.. sabah niye yapmadım derdim bisefer deMy_Moonlight06 yaptın mı test
Tamam sabaha inşallah daha güzel haberlere uyanırız bu arada bnm başka clear blue yok evdekilere talip inşallah onlarda çıkar hı ne dersinHayır canım sabah yapicammm İnshaAllah.. cunki tuvalete en 6 saat çıkmamak lazım en güvenilir sonuç için şimdi daha ojadar geçmedi diye yapmadım bişi boşuna morelim bozulmasın istedim.. sabah niye yapmadım derdim bisefer de
Çıkabilir çıkmaya da bilir belki olmaz... Ama bu Clear blue erken gebelik testi miydiTamam sabaha inşallah daha güzel haberlere uyanırız bu arada bnm başka clear blue yok evdekilere talip inşallah onlarda çıkar hı ne dersin
Evet clear blue yaptım en son ama diğerleriyle devam edeceğim oda öyle içimden yapasım geldi onu bir taneydi hatta yapma günü bile değil 6 güne kadar gösteriyor diye yazıyor ama şansımı denedim kim bilir belli mi olur belkide tutmuştur diyeÇıkabilir çıkmaya da bilir belki olmaz... Ama bu Clear blue erken gebelik testi miydi
Yaa hadi insallah bende de öyle olur cok teşekkürlerDemekki iğne etkisi geçmiş önemli olan bundan sonra artması benim 8.gün geçmişti 10.gün de negatif gördüm 13.gün erken gebelikte pozitif gördüm bat günü 15.günde kaset testte pozitif gördüm moral bozma hemen
Evet kocaman bir beyazlıkSiz test yaptınız mı
Ya evet idrardan daha kesin sonuc verir yapmak istersin diye dusundum ama yokmus zatenAmazon’da buldum ama değer yazmıyor bunda Buda tek çizgi çift çizgi olayı İle anlıyor.
Aynen bende de öyleİnşallah senden de güzel haber alırız canım benim de bata kadar ağrıdı özellikle ayakta kalınca çok ağrıyor
Telefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben deKız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum
Cift çizgin bariz belliEvet clear blue yaptım en son ama diğerleriyle devam edeceğim oda öyle içimden yapasım geldi onu bir taneydi hatta yapma günü bile değil 6 güne kadar gösteriyor diye yazıyor ama şansımı denedim kim bilir belli mi olur belkide tutmuştur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?