• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sabah ilk idrrala bir test daha yap bari.. ya bide daha yeni yaptım diyorsun.. sabah idrarida değil yinede çıktı erken gebelik testi mi bu ? ... bak şimdi kalkıp benimde yaapsim var hahahah... Ama pişman olcam diye korkuyorum sabahı bekleyim dedim.. yapsammi yoksa bak aklım çekiniyor şuanda :confused:imdaaaat
Bak sabahki testlerimi sana attım öğlen attım hatta demiştim ki böyle bir çizgi çıktı belirgi sonra telefonu elime alana kadar kayboldu sonrada orada hafif gölge kaldı ama böyle çıkmadı fotolarda bu test clear blue idrara sık sıkışınca yapayım dedim kalktım yaptım valla bende şaşkınım içimden bir ses yap dedi (herzaman ki gibi🙈)

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev26 Mart
Ginnys Ginnys -
@Derinvebebekleri1 Mart🔴
@kahvesizasla911 Mart🔴
@Dnbn1 Mart🔴
@birhayalimsenn1 Mart🔴
@Unabuna1 Mart🤰👶:emir_bebek:
@nisan19901 Mart🔴
@mochuisle1 Mart🤰👶 :emir_bebek:
@seklla1 Mart🔴
@Spicelover2 Mart🤰👶🏻
:emir_bebek:
@Umuthepvar452 Mart🔴
@Maviyiseven even2 Mart🔴
@MiLissy3 Mart🔴
@Eses13 Mart🔴
@tgba983 Mart🤰👶:emir_bebek:
@portakalkek3 Mart🔴
@Umutdolu19033 Mart🔴
@minezmn414 Mart🔴
@Ebratr4 Mart🔴
@duyguuu74 Mart🔴
@NurSu-14Ocak4 Mart🤰👶🏻
@PeanutButterAndJelly5 Mart🔴
@Duygulu58🔴
@Svgidrmzz6 Mart🔴
@akrepprof6 Mart🔴
@undomielk6 Mart🔴
@pembeumutyildizi6 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@sevdaluk19116 Mart🤰👶:emir_bebek:
@berenkus6 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@pamuk34seker6 Mart🔴
@Ballgrill6 Mart🔴
@shdgndz7 Mart🤰👶:emir_bebek:
Papatyamelo Papatyamelo 7 Mart🤰👶🏻
@A R Y A7 Mart🔴
@Ruyaperisi7 Mart.🤰👶 :emir_bebek:
@Hestiada7 Mart🔴
@liyalim7 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@kurbikkktosbis7 Mart🔴
@emmytkn7 Mart🔴
@Ayseee19878 Mart🔴
@HEYECANLIYIM8 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@peonia8 Mart🔴
@Mucize13578 Mart🔴
@Hello Kity8 Mart🔴
@Eflatun1Kelebek8 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@Celikkf8 Mart🔴
@Kumrlmmm8 Mart🔴
@zrn889 Mart🔴
@esraerennn9 Mart🔴
@hemsirebiri9 Mart🔴
@lor-kurabiyesi10 Mart🔴
@Sopranoooo10 Mart
@Lalelinur10 Mart
@efeyefe10 Mart🔴
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart🔴
@sedacamasal10 Mart🔴
@tugce211010 Mart🔴
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart🔴
@Teach_10 Mart🔴
@Hayat su10 Mart🔴
@hamsipaci10 Mart🔴
@defne4586610 Mart🔴
@mellness8711 Mart🔴
@Karauzumm11 Mart🔴
@Hali11 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart🔴
@menengec11 Mart🔴
@aysemah11 Mart
@papatyamveben11 Mart🔴
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@aksamdenizyildizi11 Mart
@rabiassss12 Mart🔴
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@Evaante12 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@calikusu_ist12 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@betullll12 Mart
@Arianaa13 Mart
@uzunkkk13 Mart
@Hermiione13 Mart🔴
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
My_Moonlight06 My_Moonlight06 13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Veziir14 Mart
@yanbaz14 Mart
@papatyalikizz14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart🔴
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Esvera14 Mart🔴
@Pimpiriklianneee15 Mart
@aysesngul15 Mart🔴
@Hayatlarrr15 Mart
@ysmnbs15 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@eymenevsehir16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@pr3nses2117 Mart🤰👶🏻 :emir_bebek:
@Sssss sssss17 Mart
@Mekap18 Mart
@lindaaaaa18 Mart
@mklbs18 Mart
@samsuta18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@Vslt cnn19 Mart
@kahvelihatunn19 Mart🤰👶🏻
@Fang19 Mart
@tokalak19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
@Derin111120 Mart
@Cordessa21 Mart
@tucimo21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@Gzmyts5322 Mart🔴
@Yusra3022 Mart
@ftkz22 Mart
@Yoyyo22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@Eliftugceyilnaz13323 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@gangster25 Mart
@emelimvar25 Mart
@kurbikkktosbis26 Mart
@Kelebekcil26 Mart
@Bsslce27 Mart
@naz1995827 Mart
@ismira_192327 Mart
@Deryaa2228 Mart
C crab_mother 28 Mart
@Btlaydnz2328 Mart
@Neslikrc5229 Mart
@oznurvarol29 Mart
@Happymom129 Mart
@Gobekadimyokbenim29 Mart
@Sifonella29 Mart
@cerenay00030 Mart
@beyzosh30 Mart
@zennure0031 Mart
@kahvetayt31 Mart
@mucizegibisin31 Mart
@Brrck31 Mart
Merhaba kizlar araniza tekrar katildim aslinda beklemiyordum ama bat 14 yada 15 mart olacakti ne gelen ne giden var simdiye kadar belirti olmadi sol tarafta bazen batmalar yumurtlayacak gibi hissi veriyor test yapamadim yapmakda istemedim adetim gelir diye 35 gunun gecmesini bekliyeyim diyorum bazende is yaparken agir kaldiriyorum hadi bebek varsa diyip isimi yarim birakiyorum benim gibi suan oln varmi belirtiler nasil ? Bindebir 33 gun sonra adet gormuslugum oldu acaba bu aya mi denk geldi yoksaa bebismi tutundu bilemiyorum benim gibi olan varsa yazsin

İşte geçen bizim patlayan topik de bahsedildi bu hahahaha
Kız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum

Bak sabahki testlerimi sana attım öğlen attım hatta demiştim ki böyle bir çizgi çıktı belirgi sonra telefonu elime alana kadar kayboldu sonrada orada hafif gölge kaldı ama böyle çıkmadı fotolarda bu test clear blue idrara sık sıkışınca yapayım dedim kalktım yaptım valla bende şaşkınım içimden bir ses yap dedi (herzaman ki gibi🙈)
Bende mi yapsam sabah olmsi sart mi yawwwww :KK48::KK70::KK70: bahane loadinggg

Kız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum
Hahaha bugün benimde uykum geldi mayismistim az kalsın uyucaktim ama kalktım isim vardı

Çok sinir bozucu bu doktor olayları 😅
Doktor ayrı sorun test ayrı sorun kandan bakamıyorsun o kadar ilkeli anlatamam kurban olayım ülkeme valla öyle hoşuma gidiyor ki millet gidip kan verince ama ben gidemiyorum idrar testini bile diyorum ya 6 hafta sonra yapıyorlar

Kızlar adetime daha 12 gün var ama 2 gündür akşamları ateş basıyor yanaklar kıpkırmızı oluyor ve beraberinde halsizlik çöküyor. Ayrıca göğüslerde de içten sızlama var. Bunlar psikolojik mi yoksa umut var mı

Kızlar birde ne diyeceğim testin benim olduğunu elim bilmiyor gösterdim telefondan oda gördü yazılanları da başkasının gibi okuyorum gülüyor hoşuna gidiyor ne güzel diyor ay kıyamam ya hanginizin haberi olsa burada benimle seviniyor iyice netleşsin de ona o zaman gösterim çünkü yazık oda kör oldu sürekli test bakmaktan yoruldu kıyamam inşallah güzelce çıkarda tam gösteririm

Doktor ayrı sorun test ayrı sorun kandan bakamıyorsun o kadar ilkeli anlatamam kurban olayım ülkeme valla öyle hoşuma gidiyor ki millet gidip kan verince ama ben gidemiyorum idrar testini bile diyorum ya 6 hafta sonra yapıyorlar
İdrar testini de zaten evde yapıyoruz zahmet etmesinler bari 😂 idrar testinde pozitif görüp gidince de yapmıyorlar mı kan testi ya da bakmıyorlar mı ultrasonda? Ben de Almanyadayım ama henuz hiç gitmedim doktora. Termin aldım bu ayda olmazsa kontrole gidecektim şimdi adetim geçti hayırlısı bekliyorum bakalım ne olur

Back