- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.541
İşte geçen bizim patlayan topik de bahsedildi bu hahahahaGerçekten mi bulup alırım isminden eminsen ben internetten bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte geçen bizim patlayan topik de bahsedildi bu hahahahaGerçekten mi bulup alırım isminden eminsen ben internetten bakayım
Eee o yüksek olunca olmuyor muymus.. ben fsh anlamam ovulasyon pik diyor resmenKız ama fsh ta yüksekti baksana teste ne bileyim ya
Bak sabahki testlerimi sana attım öğlen attım hatta demiştim ki böyle bir çizgi çıktı belirgi sonra telefonu elime alana kadar kayboldu sonrada orada hafif gölge kaldı ama böyle çıkmadı fotolarda bu test clear blue idrara sık sıkışınca yapayım dedim kalktım yaptım valla bende şaşkınım içimden bir ses yap dedi (herzaman ki gibi)Canim sabah ilk idrrala bir test daha yap bari.. ya bide daha yeni yaptım diyorsun.. sabah idrarida değil yinede çıktı erken gebelik testi mi bu ? ... bak şimdi kalkıp benimde yaapsim var hahahah... Ama pişman olcam diye korkuyorum sabahı bekleyim dedim.. yapsammi yoksa bak aklım çekiniyor şuanda imdaaaat
Merhaba kizlar araniza tekrar katildim aslinda beklemiyordum ama bat 14 yada 15 mart olacakti ne gelen ne giden var simdiye kadar belirti olmadi sol tarafta bazen batmalar yumurtlayacak gibi hissi veriyor test yapamadim yapmakda istemedim adetim gelir diye 35 gunun gecmesini bekliyeyim diyorum bazende is yaparken agir kaldiriyorum hadi bebek varsa diyip isimi yarim birakiyorum benim gibi suan oln varmi belirtiler nasil ? Bindebir 33 gun sonra adet gormuslugum oldu acaba bu aya mi denk geldi yoksaa bebismi tutundu bilemiyorum benim gibi olan varsa yazsinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
5 gün derken yumurtlama olalı mi 5 gün.. en erken belirtiler arasında yumurta olurken gelen ağrının gitmemesi mesela bunlar olabilir ama sart değil asla5 gün oldu daha çok erken değil mi belirti için
Almanya mı?Burada kanla bakmıyorlar 6hafta sonra idrarla sadece o nedenle gebe olsam bile bir süre böyle devam edeceğim o nedenle alıştırma yapıyorum testlere
Kız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudumİşte geçen bizim patlayan topik de bahsedildi bu hahahaha
Bende mi yapsam sabah olmsi sart mi yawwwww bahane loadingggBak sabahki testlerimi sana attım öğlen attım hatta demiştim ki böyle bir çizgi çıktı belirgi sonra telefonu elime alana kadar kayboldu sonrada orada hafif gölge kaldı ama böyle çıkmadı fotolarda bu test clear blue idrara sık sıkışınca yapayım dedim kalktım yaptım valla bende şaşkınım içimden bir ses yap dedi (herzaman ki gibi)
Hahaha bugün benimde uykum geldi mayismistim az kalsın uyucaktim ama kalktım isim vardıKız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum
Aynen AlmanyaAlmanya mı?
Hafi yaaaa kız hamilemiyiz acaba ne dersin yaaa hadi inşallahHahaha bugün benimde uykum geldi mayismistim az kalsın uyucaktim ama kalktım isim vardı
Varsa testin yap gitsin ben bak günde 3 tane yapıyorum düşün artık olayıBende mi yapsam sabah olmsi sart mi yawwwww bahane loadinggg
Vllaha dur bakalım belki yaparım az daha düşüncem ..Varsa testin yap gitsin ben bak günde 3 tane yapıyorum düşün artık olayı
Çok sinir bozucu bu doktor olaylarıAynen Almanya
Tamam sen bilirsin ama at bakalım mutlaka ivirini çivitini çıkartalım onundaVllaha dur bakalım belki yaparım az daha düşüncem ..
Doktor ayrı sorun test ayrı sorun kandan bakamıyorsun o kadar ilkeli anlatamam kurban olayım ülkeme valla öyle hoşuma gidiyor ki millet gidip kan verince ama ben gidemiyorum idrar testini bile diyorum ya 6 hafta sonra yapıyorlarÇok sinir bozucu bu doktor olayları
Benim bugün ağrım da var daha dün diyordum bişeyim yok diye .. bacaklarımın iç tarafı spor yapmışım gibi aynı..Hafi yaaaa kız hamilemiyiz acaba ne dersin yaaa hadi inşallah
İdrar testini de zaten evde yapıyoruz zahmet etmesinler bari idrar testinde pozitif görüp gidince de yapmıyorlar mı kan testi ya da bakmıyorlar mı ultrasonda? Ben de Almanyadayım ama henuz hiç gitmedim doktora. Termin aldım bu ayda olmazsa kontrole gidecektim şimdi adetim geçti hayırlısı bekliyorum bakalım ne olurDoktor ayrı sorun test ayrı sorun kandan bakamıyorsun o kadar ilkeli anlatamam kurban olayım ülkeme valla öyle hoşuma gidiyor ki millet gidip kan verince ama ben gidemiyorum idrar testini bile diyorum ya 6 hafta sonra yapıyorlar