Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım telefonun ışığından bile farkediyor ama ben göremedim bişey ya ama inşallah kopkoyu da görürüz 1-2 gün daha bekle bakalım

Guzum tekrarla imkanın varsa testi bişi yok sanki ☹

ben de bişe göremedim batın 13 mart galiba geçmişte daha belirgin olması gerekmiyor mu benimde 13 mart ve kaset testlerim çok net belli istersen sabah ilk idrarla tekarla yeniden

Günaydın arkadaşlar size zahmet şu testime bi göz atın bat 22sinde eşimin yarın doğum günü diye yaptım belki bişey görürsem sürpriz olun diye çokmu erken 6 gün

Eklentiler

• F2B6362B-0275-4C5C-BCDC-1E50B95CE902.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 71
  • E00CB312-8670-419D-85F0-10623A2DF790.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar günaydın bugün kan verdim anca yarına çıkar dedi sağlık ocağında bakalım hayırlısı artık ayakta kalınca baya bel ağrısı oluyor bende inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız herkese dua ediyorum

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallah kan verip nasıl 1 gün bekleyebiliyodsunuz ya ben meraktan ya acile ya polikonliğe gidiyorum

Kızlar reglimin 3.günü, doktordan çıktım. Olmaması için hiçbir sebep yok neden olmuyor diye doktorum da kafayı yiyor artık bu ay da olmazsa iğneye başlayacağız dedi. Biraz pahalıymış galiba, var mı bilgisi olan?

Canim sen Nezaman oldu yumurtlama yeni oldu demsitin.. heee eğer öncesinde kalmış olabilirim diyorsan o ayrı..
8 martta Olmuştu ya çatlaması hatırladın mı.o nedenle 23 falan benim beklediğim bAt o nedenle erken ama bakalım.elimde test var diye yapıyorum.aslında daha çok var bata beklemem lazım ama işte sabırsızlık.en son ocakta regli oldum ben o zamanda bu zamana gördüğüm tüm yumurtlamaları değerlendirdim doktor folekül yok desede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…