- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.181
Bebiş geliyor hemen mi çıktıKızlaar günaydııın, erken gebelik testi yaptım ve resmini atıyorum şimdi. Ay hamile olabilir miyii
Hayirli olsunKızlaar günaydııın, erken gebelik testi yaptım ve resmini atıyorum şimdi. Ay hamile olabilir miyii
Hemen çıktı canım bu sefer eminim baktım çıkıyor mu çıkmıyor mu diyeBebiş geliyor hemen mi çıktı
Teşekkür ederimmHayirli olsun
Amin canım benim yaİnshaAllah canım. İsteyen herkese nasib olsun
13.günden itibaren yap benceCatlama iğnesinden kaç gün sonra yapayım testi 9 gün geçti
Canım telefonun ışığından bile farkediyor ama ben göremedim bişey yaKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys @tucimo Papatyamelo @dceke @Dilos6342 @PrensesAriel Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi
Guzum tekrarla imkanın varsa testi bişi yok sanki ☹Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys @tucimo Papatyamelo @dceke @Dilos6342 @PrensesAriel Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 R Random3 Papatyamveben-Mavi
ben de bişe göremedim batın 13 mart galiba geçmişte daha belirgin olması gerekmiyor mu benimde 13 mart ve kaset testlerim çok net belli istersen sabah ilk idrarla tekarla yenidenKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
canım ben bişi göremedim. birazda erken olmuş sanırım.Günaydın arkadaşlar size zahmet şu testime bi göz atın bat 22sinde eşimin yarın doğum günü diye yaptım belki bişey görürsem sürpriz olun diye çokmu erken 6 gün
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallahKızlar günaydın bugün kan verdim anca yarına çıkar dedi sağlık ocağında bakalım hayırlısı artıkayakta kalınca baya bel ağrısı oluyor bende inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız herkese dua ediyorum
Valla haklısınHadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallahkan verip nasıl 1 gün bekleyebiliyodsunuz ya ben meraktan ya acile ya polikonliğe gidiyorum
Sen yinede 4 den sonra ara sağlık ocağını sonuçlar genelde o saate çıkmış olabiliyorValla haklısınama şu an için mecburum Bi de hiç beklemiyordum Bi kal geldi bana
Haklisin ama nasıl dayacam13.günden itibaren yap bence
8 martta Olmuştu ya çatlaması hatırladın mı.o nedenle 23 falan benim beklediğim bAt o nedenle erken ama bakalım.elimde test var diye yapıyorum.aslında daha çok var bata beklemem lazım ama işte sabırsızlık.en son ocakta regli oldum ben o zamanda bu zamana gördüğüm tüm yumurtlamaları değerlendirdim doktor folekül yok desede.Canim sen Nezaman oldu yumurtlama yeni oldu demsitin.. heee eğer öncesinde kalmış olabilirim diyorsan o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?