- 2 Aralık 2017
- 2.744
- 3.953
- 133
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.161
Eh sana aşk olsun heveslendirdin beni çıkmicak biliyorum çook erken ama yapim bariEhehehehheheh bilmem ben bana sorma ben sürekli yapıyorum oyun gibi artık havada nem bende test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh sana aşk olsun heveslendirdin beni çıkmicak biliyorum çook erken ama yapim bariEhehehehheheh bilmem ben bana sorma ben sürekli yapıyorum oyun gibi artık havada nem bende test
Troid bir tık azıcık yüksek onu düşürmeyi araştırsana belki o etkiliyordur .ama bunlardan çok sana yazdıklarım önemli hormonlar haberin olsun onlara bakmak lazım adetin ikinci günü 3. Günü hemen bir kadındoğuma git istiyorum de yaparlar devlette de özelde de hatta dediğim gibi bazı hormonları sağlıkocağıda yapıyor (bazılarını da yapmıyor amh gibi )Bana hangi ay hatırlamıyorum ama böyle bir test yapılmıştı kuzum
Rica ederiz herzman hizmetinizdeyiz efenimAnlık gaza geliyodum anında yok ettiniz bacılar sağolun
Kuzum baktım da randevu yok bir türlü yA napsam bilemedimTroid bir tık azıcık yüksek onu düşürmeyi araştırsana belki o etkiliyordur .ama bunlardan çok sana yazdıklarım önemli hormonlar haberin olsun onlara bakmak lazım adetin ikinci günü 3. Günü hemen bir kadındoğuma git istiyorum de yaparlar devlette de özelde de hatta dediğim gibi bazı hormonları sağlıkocağıda yapıyor (bazılarını da yapmıyor amh gibi )
Olsun ben sana atıyorım nolacak olsada olmasada test kardeşlerimiz şunun şurasında günlerimiz bile aynı bende yenisini sabah yapıp atıcam sanaEh sana aşk olsun heveslendirdin beni çıkmicak biliyorum çook erken ama yapim bari
Özele gitme şansın varmı orada hepsine bakarlarKuzum baktım da randevu yok bir türlü yA napsam bilemedim
Kalbim kadar temiz bir negatif canımm olsa bile çok erken zaten bile bile yaptım hem de bu saatte daha da yapmam artıkOlsun ben sana atıyorım nolacak olsada olmasada test kardeşlerimiz şunun şurasında günlerimiz bile aynı bende yenisini sabah yapıp atıcam sana
Canım ben mesela yumurtlamadan 3 gün önce de ilişkiye girdim 1 gün öncede. Anlıycağın gün aşırı ilişkiye girdim. Bir de çatlama günü ilişki oldu. Eğer ki olursa şimdi benim kız mı olucak erkek miHahaha Yok kız. Bu sperm olayı doğru
Yani kısa ve özet ... Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki olursa kiz oluyor ... Yumurtlama günü akintininda yoğun olduğunda ilişki olunca ekrek oluyor.. mantıken de uyuyor yani...
Y kromozomu (erkek bebek için gerekli) taşıyan spermlerin, X kromozomu (kız bebek için gerekli) taşıyan spermlere göre daha hızlı olması esasına dayanmaktadır.
♦ Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar ki bunun tespiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir vücut ısısındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berrakdan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.
♦ Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı sonrasında Yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır.
♦ Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel pehriz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır.
♦ Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse dayanıksız olan Y kromozomlu spermler ölmüş olur ve daha uzun yaşayabilen X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtimali artar ve servikal mukusun en bol olduğu dönemde ilişkiye girilmemelidir.
♦ Yumurtlamadan üç veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kızı bebek olma olasılığı yüksektir.
3 gün önceden ilişki olduğu için kız olma ihtimali daha fazla.. normlade tam gününde ilişki olunca erkek olma ihtimali yükselir.. 3 gün öncekiler dollemediyse ki catladigi gün ilişki oldundiyorsun ozmaanda erkek ihtimali artıyor.. tabi doğrusunu ancak Rabbim bilir..Canım ben mesela yumurtlamadan 3 gün önce de ilişkiye girdim 1 gün öncede. Anlıycağın gün aşırı ilişkiye girdim. Bir de çatlama günü ilişki oldu. Eğer ki olursa şimdi benim kız mı olucak erkek mi
Canim sen Nezaman oldu yumurtlama yeni oldu demsitin.. heee eğer öncesinde kalmış olabilirim diyorsan o ayrı..Herkese iyi geceler sabah testine beklerim sizleri ben yapacağım normalde gün ortasında yaptım hep şimdi bakalım ne edeceğiz ama daha halen bata var maksat varsa az erken öğrenebilmek yoksada bakacağız bakalım
Allah Allah o nasıl biseyki öyle canım ölçtügü bi değer vardır illaki. Kadın garanti olsun diye mi söyledi yoksa gerçekten algıladığı deger fazla mı acaba. Şimdi yurt dışında olduğun içinde bilemiyorum. Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçmiş oldu canimŞöyle canım bu yaptığım testler adet gecikmesinden 10 gün sonra belli edermiş.. ondan öncesi için çıkmazmış .. buna rağmen bende böyle şeyler çıkınca insan umitleniyor ama asla kesin değil ..
Şuan elimde yok test yarın İnshaAllah almaya gidicem... Belki ertesi sa ah yaparım.. geciktirmek istiyorum aslında bakalım.. hayırlısı
Canim nasıl erken gebelik testleri varsa adet gecikmesinden sonra bakılması gereken testlerde var işte buda onalrdan Belkide garanti için öyle dedi.. olabilir ..Allah Allah o nasıl biseyki öyle canım ölçtügü bi değer vardır illaki. Kadın garanti olsun diye mi söyledi yoksa gerçekten algıladığı deger fazla mı acaba. Şimdi yurt dışında olduğun içinde bilemiyorum. Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçmiş oldu canim
Canim nasıl erken gebelik testleri varsa adet gecikmesinden sonra bakılması gereken testlerde var işte buda onalrdan Belkide garanti için öyle dedi.. olabilir ..
Yumurtlamanın üzerinden 17 veya 18 gün geçti
Kızlar allah aşkına farklı farklı markalardan test yaptım saatler sonra beliren bu pembemsiz çizgi neden çıkıyor önceden hiç çıkmazdı kuruma çizgisi olsa beyaz çıkmaz mı suya tutunca da geçmiyor. Ya daha yeni yumurtlama çatlama gördüm hamile olsam lh hep pik devam etmez miydiAllah Allah o nasıl biseyki öyle canım ölçtügü bi değer vardır illaki. Kadın garanti olsun diye mi söyledi yoksa gerçekten algıladığı deger fazla mı acaba. Şimdi yurt dışında olduğun içinde bilemiyorum. Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçmiş oldu canim
Anladım canım. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet geliyor deniyor, senin o zaman daha 3 4 gün geçmiş. Az kalmış inşallah koyulastigini göreceksin❤Canim nasıl erken gebelik testleri varsa adet gecikmesinden sonra bakılması gereken testlerde var işte buda onalrdan Belkide garanti için öyle dedi.. olabilir ..
Yumurtlamanın üzerinden 17 veya 18 gün geçti
Bi gidip kan vermelisin en garanti yolKızlar allah aşkına farklı farklı markalardan test yaptım saatler sonra beliren bu pembemsiz çizgi neden çıkıyor önceden hiç çıkmazdı kuruma çizgisi olsa beyaz çıkmaz mı suya tutunca da geçmiyor. Ya daha yeni yumurtlama çatlama gördüm hamile olsam lh hep pik devam etmez miydi
İnshaAllah güzelim benim.. hayirlarla gelsin inshallahAnladım canım. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet geliyor deniyor, senin o zaman daha 3 4 gün geçmiş. Az kalmış inşallah koyulastigini göreceksin❤
Canım.golge gibi bisey var ama emin olamıyorum, sabah erkenden yapsaydinnk keskeKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys -Arwen- Papatyamelo @dceke Dilos6342 @PrensesAriel @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Random33 Papatyamveben-Mavi