• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlayamadığım bir şey var. Ben bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmeye başladım. Adetlerim düzensiz olduğu için 15. Gün teste başladım, 17. Günde çatlama gördüm. Çatlamayı birinci gün sayarsam bugün 16. Gün oldu. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur deniyor ya ben adet de olamadım hamile de değilim testler beyaz çıkıyor. Bu durumda ovulasyonlar mı beni yanıltıyor? Güvenemiyorum boş yere mi takip ediyorum diye düşünmeye başladım. Bir de çatlamadan sonra hep silikti ovulasyonlar dün yaptığım koyulaşmaya başladı. Acaba tekrar mı yumurtlama oluyor 🤔
canım 14 gun sabıt degıldır , 14- 17 arasıda olabılır, ve reglın gecıkmesını etkıleyen faktörler de var hava degısımı vs, tabı kı bebısde olabılır :) kii inşallahhhh öyledir.

Kızlar selam ben 4 aydır deniyorum hamile kalmayı evlendikten sonrs ilk 4 ay dkh kullandım mycrogenon bırakalı 4 ay oldu bende enfeksiuon ve vitamin eksikliği vardı hamile kalma konusunda çok meşhur bi doktora gittim yumurtalıklarım falan çok iyiymiş hatta yumurtlama döneminde gittim sol yumurtalığımda çatlamaya hazır sağlıklı bi yumurtam olduğunu da söyledi benim adetim yumurtlamalarım çok düzenlidir 28 günde regl olurum ve 14. Günde yumurtam çatlar net hissederim doktor biraz enfeksiyon var dedi 3 günlük bi antibiyotikle folik asite başladı bende sağlık ocağında kan değerlerime baktım demir kritik seviyede düşük çıktı hemen demir ilacına ve ben ekstra d vitaminine başladım bu ay hamile kalır mıyım bilmiyorum sizinle bu süreci paylaşmak istiyorum
ALLAH isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin bu arada bat 25 mart bakalım hayırlısı 🙂

canım 14 gun sabıt degıldır , 14- 17 arasıda olabılır, ve reglın gecıkmesını etkıleyen faktörler de var hava degısımı vs, tabı kı bebısde olabılır :) kii inşallahhhh öyledir.
Hmm anladım birkaç gün daha bekleyeyim o zaman teşekkürler 🙏 peki sizce gebelik olsa şimdiye çıkmaz mıydı? Erken gebelik ve kaset testler negatif. Ümidi kesip regl beklemeye başlayacağım değilse 😄

Kızlar selam ben 4 aydır deniyorum hamile kalmayı evlendikten sonrs ilk 4 ay dkh kullandım mycrogenon bırakalı 4 ay oldu bende enfeksiuon ve vitamin eksikliği vardı hamile kalma konusunda çok meşhur bi doktora gittim yumurtalıklarım falan çok iyiymiş hatta yumurtlama döneminde gittim sol yumurtalığımda çatlamaya hazır sağlıklı bi yumurtam olduğunu da söyledi benim adetim yumurtlamalarım çok düzenlidir 28 günde regl olurum ve 14. Günde yumurtam çatlar net hissederim doktor biraz enfeksiyon var dedi 3 günlük bi antibiyotikle folik asite başladı bende sağlık ocağında kan değerlerime baktım demir kritik seviyede düşük çıktı hemen demir ilacına ve ben ekstra d vitaminine başladım bu ay hamile kalır mıyım bilmiyorum sizinle bu süreci paylaşmak istiyorum
ALLAH isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin bu arada bat 25 mart bakalım hayırlısı 🙂
canım selamm, amınnnn ınsallaahh..
4 ay cok kısa bır sure kendını uzme yorma, enfeksıyon ıcın ılacını kullan enfeksıyon onemlı bır konu,
demır genel herkeste dusuk oluyor zaten onaada takvıye vermıs zaten, ama naciane tavsıyem eger sınız urolojı doktoruna gıtmedı ıse 1 2 ay sonra gebe kalamazsan mutlaka sperm testı versın, cunku bazen estekı sıkıntıdan dolayı kadın da sorun olmasa bıle gebelık oluşmuyor,

Hmm anladım birkaç gün daha bekleyeyim o zaman teşekkürler 🙏 peki sizce gebelik olsa şimdiye çıkmaz mıydı? Erken gebelik ve kaset testler negatif. Ümidi kesip regl beklemeye başlayacağım değilse 😄
canım 16 gun olmus normalde cıkması lazım, ama gec dollenme ıhtımalıde var,
bekle bakalım bır ıkı gun daha , hayırlısı olsun ınsallah :)

Sağol canım 🙏 ama ben 2 yıldır yeterince ilaç kullandım. Bana direkt iğne dedi ve ortalama 1500 falan dedi. Gonalf falan galiba, iğne denemediğim için emin değilim, sormadım moralimi bozmak istemedim. Sana kontrolden sonra yumurta sayısına göre verir iğne
Ben 4 . Ayım da gebe kaldım ilaçsız tedavisiz ama kimyasal geçirdim bu ay da denedim olmadı ve gerçekten beklemek istemiyorum o yüzden başlayalım dedi bende kabul ettim çünkü 5 ay ve bir de kimyasal beni çok üzdü umarım olur. İlaçtan sonra da kullanmam için de 3 iğne verdi

Ben 4 . Ayım da gebe kaldım ilaçsız tedavisiz ama kimyasal geçirdim bu ay da denedim olmadı ve gerçekten beklemek istemiyorum o yüzden başlayalım dedi bende kabul ettim çünkü 5 ay ve bir de kimyasal beni çok üzdü umarım olur. İlaçtan sonra da kullanmam için de 3 iğne verdi
İnşallah 1 ay daha bekletmez annişini 🥰 hadi hayırlısı olsun kuzum güzel aylardayız güzel şeyler yaşayacağız inşallah 🙏

Kızlar selam, dün adetime 6 gün varken gün içerisinde yaptığım testleri paylaşıyorum hepsi farklı testler bugünle beraber 5 gün var adete ilişkinin üstünden 9 gün geçti. adete 1 hafta varken aşırı silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı kör oldum artık bakmaktan hepsi 5 dk içerisinde çıktı sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• 3B612F63-85FD-4F87-9955-05CB661D0738.jpeg
    3B612F63-85FD-4F87-9955-05CB661D0738.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 75
  • BF1E2966-DAE8-46FC-8B6B-2C7CB9E6D544.jpeg
    BF1E2966-DAE8-46FC-8B6B-2C7CB9E6D544.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 78
  • 40DFFB7F-C0F2-4DDC-874E-ED41F9B6C3A4.jpeg
    40DFFB7F-C0F2-4DDC-874E-ED41F9B6C3A4.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 75
  • CB055528-491A-482A-874A-D4CCA3477ACF.jpeg
    CB055528-491A-482A-874A-D4CCA3477ACF.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 73
Ben test yaptım sabah.Azıcık bi gölge gördüm ama geçen ayki tongaya düşüp kendimi yıpratmicam testi bile parçalamadım 😅Yarın tekrar test yapıcam varsa çıkar doğru düzgün.Bi gaza gelip hastaneye koşucaktım zor tuttum kendimi şuan sakinim 😅

Kızlar selam, dün adetime 6 gün varken gün içerisinde yaptığım testleri paylaşıyorum hepsi farklı testler bugünle beraber 5 gün var adete ilişkinin üstünden 9 gün geçti. adete 1 hafta varken aşırı silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı kör oldum artık bakmaktan hepsi 5 dk içerisinde çıktı sizde görüyor musunuz?
canım bende gordummm

silik bende gördüm

Cidden mi yaa inşallah vardır hayırlısıyla
aklım kalır diyosan git kan ver ama düşük çıkar çok yeni gibi sonra iki günde bir artış için gidip kan vermen lazım artışı görmek için ama bence bat günü bekle

Back