- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.141
İnşAllah duyarsınız canım sağlıklı kucagina alirsin alırsınızZaten çok umitlenemiyirum.. bebeğin kalp atışını duyanaa kadar rahat yok bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah duyarsınız canım sağlıklı kucagina alirsin alırsınızZaten çok umitlenemiyirum.. bebeğin kalp atışını duyanaa kadar rahat yok bana
İnşallah kuzumHayırlısı olsun canimmm.. şırınga işi değilde aşk işi olsunnnnn bebetooo
Hahha o zaman sabah denemek lazim yani öğlen gibiRica ederim kuzuu ama sakın 10 dakika geçmeden eline alma ve hareket ettirme
İnshaAllah canım. İsteyen herkese nasib olsunİnşAllah duyarsınız canım sağlıklı kucagina alirsin alırsınız
Bekliyorum bakalım gaza gelirsem anlık yaparımAaaa hayır ben kabul etmiyorum.. ben zamanı geldi yaptım bat günü aşk olsun .. ayrıca sabreden olarak okadar hakkım oolsun yani.. bat günü gelsin sende yap
Yapma kizZ vallaha sinir bozucu oluyor .. iki gündür ufak çaplı depresyon geçiriyorum..Bekliyorum bakalım gaza gelirsem anlık yaparım
Ben üstüme alınmıyorum sen doğrusu yapıyorsun yanlış olduğunu bizden gör bak yaşa diye yaniBeni caydırdınız yapma yapma diye sabretmeyi öğrettiniz kendiniz tozuttunuz ben napim şimdi sizi
Gerçekten mi müstakbel nisana geç ben bu ay olduramazsam oraya gelecem adım orada yazılı.yalnız değilsin tamam mı ben her yerdeyim meselaKuzum ben elendim bu arada
Yaaaa canımsııııın inşallah hamile olduğunu görmek duymak istiyorumGerçekten mi müstakbel nisana geç ben bu ay olduramazsam oraya gelecem adım orada yazılı.yalnız değilsin tamam mı ben her yerdeyim mesela
Yapma kizZ vallaha sinir bozucu oluyor .. iki gündür ufak çaplı depresyon geçiriyorum..
Su işi canımı sıkıyor konu açıp soracam belki birinin başina gelmiştir
Anlık gaza geliyodum anında yok ettiniz bacılar sağolunBen üstüme alınmıyorum sen doğrusu yapıyorsun yanlış olduğunu bizden gör bak yaşa diye yani
Mesela şimdi yapsan atarmısın.yoksa yaparım derken sabaha mı düşünüyorsun bu arada ben testlerim hep gün içinde yaptım sabah idrar değil benimkiler sabah çok uykulu oluyorum yapamıyorum sallanıyorum zaten uykudan başım döner WC ye düşerim diye korkuyorum çok sallanıyorum ben sabahlarıBekliyorum bakalım gaza gelirsem anlık yaparım
Dur kız bende seni duyacağım daha hem belli olamaz regli biter bitmez teste başla olur mu.ben yeni bir test aldım fsh hormonunuzda ölçüyor lh gibi Amazon’dan aldım çok hoşuma gitti onla takip ediceğim yarından itibarenYaaaa canımsııııın inşallah hamile olduğunu görmek duymak istiyorum
Kuzum bi de sana birşey sormak istiyorum hormon testi sağlık ocaklarında yapılıyor muDur kız bende seni duyacağım daha hem belli olamaz regli biter bitmez teste başla olur mu.ben yeni bir test aldım fsh hormonunuzda ölçüyor lh gibi Amazon’dan aldım çok hoşuma gitti onla takip ediceğim yarından itibaren
Aynen canım yapma ve sabah ilk idrarla fazla sıvı alınmadan yapılan sonuç suanlik en dogru sonuç. Yarın yapacak misin?Evet suya batirmicam birdaha belliki çok az ölçüyor su yapincada altındaki renk çıkıyor ortaya.. birde şey dün ezzaci kadın söyledi 10 gecikince pozitif gosteriyormus bu tetsler
Bazı hormonları yapıyorlar bazılarını yapmıyorlar.devlette ödensin istersen devlet hastanesinin kadın doğumuna git doktora söyle doktor istem yapınca doğal olarak hastane yapıyor sağlık ocağındada şu şekilde okur Kadındoğumcu varsa o istek yapar ozman yapmıyorsa bile yaparlar.ben amh yapılmadığını biliyorum ama lh fsh tsh e2 prolaktin bunları yaparlarKuzum bi de sana birşey sormak istiyorum hormon testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu
Kız öyle anlık eserse yaparım anlamında dedim meraklandırma beniiii yapsam mıMesela şimdi yapsan atarmısın.yoksa yaparım derken sabaha mı düşünüyorsun bu arada ben testlerim hep gün içinde yaptım sabah idrar değil benimkiler sabah çok uykulu oluyorum yapamıyorum sallanıyorum zaten uykudan başım döner WC ye düşerim diye korkuyorum çok sallanıyorum ben sabahları
Bana hangi ay hatırlamıyorum ama böyle bir test yapılmıştı kuzumBazı hormonları yapıyorlar bazılarını yapmıyorlar.devlette ödensin istersen devlet hastanesinin kadın doğumuna git doktora söyle doktor istem yapınca doğal olarak hastane yapıyor sağlık ocağındada şu şekilde okur Kadındoğumcu varsa o istek yapar ozman yapmıyorsa bile yaparlar.ben amh yapılmadığını biliyorum ama lh fsh tsh e2 prolaktin bunları yaparlar
Ehehehehheheh bilmem ben bana sorma ben sürekli yapıyorum oyun gibi artık havada nem bende testKız öyle anlık eserse yaparım anlamında dedim meraklandırma beniiii yapsam mı
Şöyle canım bu yaptığım testler adet gecikmesinden 10 gün sonra belli edermiş.. ondan öncesi için çıkmazmış .. buna rağmen bende böyle şeyler çıkınca insan umitleniyor ama asla kesin değil ..Aynen canım yapma ve sabah ilk idrarla fazla sıvı alınmadan yapılan sonuç suanlik en dogru sonuç. Yarın yapacak misin?
Nasıl gösteriyormuş test onu anlamadım canim