- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.201
ayyy çiftttt çizgiKızlar ben de şimdi kan verdim 2-2.5 saat sonra çıkarmış Ay durdukça kırmızı oldu testim baya bi bakar mısınız umutlanmaya korkuyorum
İnşallah canım güzel haberler duyurur rabbimGünaydın kızlaarr,yarın kandil,bende tam yarın kandil günü doktora gidiceminşALLAH keseyi görürüz minik mücizem inşallah gösterir
Amiinnnİnşallah canım güzel haberler duyurur rabbim
Dayanamadim yaptım ya bari ignenin etkisiyle bir çizgi olaydı O kadar umutsuz vakayimHaklisin ama nasıl dayacam
Hayırlı olsun yumurtlaman ne zamandıEki Görüntüle 3027028 Bat 19 kaset ttestede 2 gündür çıkıyor pazartesi insallah doktora gideceğim
Aynen canım bakarımSen yinede 4 den sonra ara sağlık ocağını sonuçlar genelde o saate çıkmış olabiliyor
1 Mart ve 6 Mart arasi hamile kalma olasılığım yüksekti indirdigim programa göre 5 Mart yumurtlama yazıyordu ama test yapmadım. Teşekkür ederim .Hayırlı olsun yumurtlaman ne zamandı
Bana doktorum famera verdi o bitince 3 gün iğne olacağım menapor 75 di sanırım eve pahalı ilaçlar ben iğne ve fameraya 800 TL verdim daha çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorumKızlar reglimin 3.günü, doktordan çıktım. Olmaması için hiçbir sebep yok neden olmuyor diye doktorum da kafayı yiyor artıkbu ay da olmazsa iğneye başlayacağız dedi. Biraz pahalıymış galiba, var mı bilgisi olan?
İnşallah canım benim test alıpta yaparsan yine etiketleİnshaAllah güzelim benim.. hayirlarla gelsin inshallah
Canım adet döngün 30 gün ise 19 Mart olur. Çünkü Şubat ayı 28 çekti.Arkadaşlar benim sat 17 şubat ti bat o zman 17 Mart mi oluyor bwn tahmini 19 Mart demistim
Sağol canımBana doktorum famera verdi o bitince 3 gün iğne olacağım menapor 75 di sanırım eve pahalı ilaçlar ben iğne ve fameraya 800 TL verdim daha çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum
Cok tesekkur ederimCanım adet döngün 30 gün ise 19 Mart olur. Çünkü Şubat ayı 28 çekti.
benden iki gün onceGeçen ay 17 sinde
1 Mart ve 6 Mart arasi hamile kalma olasılığım yüksekti indirdigim programa göre 5 Mart yumurtlama yazıyordu ama test yapmadım. Teşekkür ederim .
Demekki iğne etkisi geçmiş önemli olan bundan sonra artması benim 8.gün geçmişti 10.gün de negatif gördüm 13.gün erken gebelikte pozitif gördüm bat günü 15.günde kaset testte pozitif gördüm moral bozma hemenDayanamadim yaptım ya bari ignenin etkisiyle bir çizgi olaydı O kadar umutsuz vakayim
hayırlı olsun canımm, heemn kan ver :)Hemen çıktı canım bu sefer eminim baktım çıkıyor mu çıkmıyor mu diye
gunaydn canımm, ayy ınsallaahhh mınnosu gorursunGünaydın kızlaarr,yarın kandil,bende tam yarın kandil günü doktora gidiceminşALLAH keseyi görürüz minik mücizem inşallah gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?