Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlayamadığım bir şey var. Ben bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmeye başladım. Adetlerim düzensiz olduğu için 15. Gün teste başladım, 17. Günde çatlama gördüm. Çatlamayı birinci gün sayarsam bugün 16. Gün oldu. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur deniyor ya ben adet de olamadım hamile de değilim testler beyaz çıkıyor. Bu durumda ovulasyonlar mı beni yanıltıyor? Güvenemiyorum boş yere mi takip ediyorum diye düşünmeye başladım. Bir de çatlamadan sonra hep silikti ovulasyonlar dün yaptığım koyulaşmaya başladı. Acaba tekrar mı yumurtlama oluyor

Arkadaşlar benim sat 17 şubat ti bat o zman 17 Mart mi oluyor bwn tahmini 19 Mart demistim

Bana doktorum famera verdi o bitince 3 gün iğne olacağım menapor 75 di sanırım eve pahalı ilaçlar ben iğne ve fameraya 800 TL verdim daha çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum

Bana doktorum famera verdi o bitince 3 gün iğne olacağım menapor 75 di sanırım eve pahalı ilaçlar ben iğne ve fameraya 800 TL verdim daha çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum
Sağol canım ama ben 2 yıldır yeterince ilaç kullandım. Bana direkt iğne dedi ve ortalama 1500 falan dedi. Gonalf falan galiba, iğne denemediğim için emin değilim, sormadım moralimi bozmak istemedim. Sana kontrolden sonra yumurta sayısına göre verir iğne

Dayanamadim yaptım ya bari ignenin etkisiyle bir çizgi olaydı O kadar umutsuz vakayim
Demekki iğne etkisi geçmiş önemli olan bundan sonra artması benim 8.gün geçmişti 10.gün de negatif gördüm 13.gün erken gebelikte pozitif gördüm bat günü 15.günde kaset testte pozitif gördüm moral bozma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…