Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana hangi ay hatırlamıyorum ama böyle bir test yapılmıştı kuzum
Troid bir tık azıcık yüksek onu düşürmeyi araştırsana belki o etkiliyordur .ama bunlardan çok sana yazdıklarım önemli hormonlar haberin olsun onlara bakmak lazım adetin ikinci günü 3. Günü hemen bir kadındoğuma git istiyorum de yaparlar devlette de özelde de hatta dediğim gibi bazı hormonları sağlıkocağıda yapıyor (bazılarını da yapmıyor amh gibi )

Kuzum baktım da randevu yok bir türlü yA napsam bilemedim

Eh sana aşk olsun heveslendirdin beni çıkmicak biliyorum çook erken ama yapim bari
Olsun ben sana atıyorım nolacak olsada olmasada test kardeşlerimiz şunun şurasında günlerimiz bile aynı bende yenisini sabah yapıp atıcam sana

Olsun ben sana atıyorım nolacak olsada olmasada test kardeşlerimiz şunun şurasında günlerimiz bile aynı bende yenisini sabah yapıp atıcam sana
Kalbim kadar temiz bir negatif canımm olsa bile çok erken zaten bile bile yaptım hem de bu saatte daha da yapmam artık

Sen benim gibi iviriği civiriğğni çıkarmıyorsun ondan bembeyazdır bana baksana deneysel yaklaşıyorum resmen gebelik testi değilde sanki yeni bir buluş yapıyor gibi

Canım ben mesela yumurtlamadan 3 gün önce de ilişkiye girdim 1 gün öncede. Anlıycağın gün aşırı ilişkiye girdim. Bir de çatlama günü ilişki oldu. Eğer ki olursa şimdi benim kız mı olucak erkek mi

Herkese iyi geceler sabah testine beklerim sizleri ben yapacağım normalde gün ortasında yaptım hep şimdi bakalım ne edeceğiz ama daha halen bata var maksat varsa az erken öğrenebilmek yoksada bakacağız bakalım

3 gün önceden ilişki olduğu için kız olma ihtimali daha fazla.. normlade tam gününde ilişki olunca erkek olma ihtimali yükselir.. 3 gün öncekiler dollemediyse ki catladigi gün ilişki oldundiyorsun ozmaanda erkek ihtimali artıyor.. tabi doğrusunu ancak Rabbim bilir..

Herkese iyi geceler sabah testine beklerim sizleri ben yapacağım normalde gün ortasında yaptım hep şimdi bakalım ne edeceğiz ama daha halen bata var maksat varsa az erken öğrenebilmek yoksada bakacağız bakalım
Canim sen Nezaman oldu yumurtlama yeni oldu demsitin.. heee eğer öncesinde kalmış olabilirim diyorsan o ayrı..

Allah Allah o nasıl biseyki öyle canım ölçtügü bi değer vardır illaki. Kadın garanti olsun diye mi söyledi yoksa gerçekten algıladığı deger fazla mı acaba. Şimdi yurt dışında olduğun içinde bilemiyorum. Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçmiş oldu canim

Canim nasıl erken gebelik testleri varsa adet gecikmesinden sonra bakılması gereken testlerde var işte buda onalrdan Belkide garanti için öyle dedi.. olabilir ..

Yumurtlamanın üzerinden 17 veya 18 gün geçti

Canim nasıl erken gebelik testleri varsa adet gecikmesinden sonra bakılması gereken testlerde var işte buda onalrdan Belkide garanti için öyle dedi.. olabilir ..

Kızlar allah aşkına farklı farklı markalardan test yaptım saatler sonra beliren bu pembemsiz çizgi neden çıkıyor önceden hiç çıkmazdı kuruma çizgisi olsa beyaz çıkmaz mı suya tutunca da geçmiyor. Ya daha yeni yumurtlama çatlama gördüm hamile olsam lh hep pik devam etmez miydi

Eklentiler

• ACE72E8F-8DC8-486F-B39A-EF8C0866A458.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 4138090E-78BC-49F2-8BAA-0EF230A38162.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 68

Anladım canım. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet geliyor deniyor, senin o zaman daha 3 4 gün geçmiş. Az kalmış inşallah koyulastigini göreceksin❤

Bi gidip kan vermelisin en garanti yol

Canım.golge gibi bisey var ama emin olamıyorum, sabah erkenden yapsaydinnk keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…