• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Letu famera gibi daha mı etkili?
Hiçbir fikrim yok gerçekten ama buralardan okuduğum kadarıyla bazı doktorlar en etkilisi falan diyorlarmış kiste falan cevirmiyormus sanırım bu . Bende pcos vardı belki onun için de vermiş olabilir açıkçası tam bir bilgim yok bu konuda 😕

Eşimde varikosel bende pcos vardı eşim ameliyat oldu 1 yıl geçti olmadı bende düzgün bir doktor bulamamıştım anca bulmak nasip oldu doğal yolla olur diye bekledik hep ama olmadı bu şekilde nasipmis
Benimde eşim geçen ay oldu ameliyat umutla bekliyorum 😪 ameliyattan sonra 1 yıl olmazsa ditek tüp bebeğe yönlendiriyorlar

Benimde eşim geçen ay oldu ameliyat umutla bekliyorum 😪 ameliyattan sonra 1 yıl olmazsa ditek tüp bebeğe yönlendiriyorlar
Yok ya tabi sende sıkıntı yoksa erkekte varsa belki öyledir ama bizde eşimin doktoru doğal yollarla olur bu değerlerle ama beklememek adına durumunuz varsa tüpbebek yaptırın tutmasa bile tüpten sonra doğal yolla gebelik elde eden çok hastam var dedi de bizde o kadar durum yoktu önce çatlatma ile deneyelim dedik bir de bende de sıkıntı olunca bı once beni de yapalım olmazsa aşılama tüp bebek devam ederiz dedik

Ay ben görüyorum ama geçen ya kendimde de görmüştüm sonra regl olmuştum o yüzden bilemedim ama bence bi gölge var
Ama bende gebe de olsam güzel regli olmamda çünkü ben en son Ocak ayında regli oldum hala olmadım ki ilaç verdi Dr yinede olmadım o nedenle böyle testler ile haşir naşirim

Yok ya tabi sende sıkıntı yoksa erkekte varsa belki öyledir ama bizde eşimin doktoru doğal yollarla olur bu değerlerle ama beklememek adına durumunuz varsa tüpbebek yaptırın tutmasa bile tüpten sonra doğal yolla gebelik elde eden çok hastam var dedi de bizde o kadar durum yoktu önce çatlatma ile deneyelim dedik bir de bende de sıkıntı olunca bı once beni de yapalım olmazsa aşılama tüp bebek devam ederiz dedik
Bende yok eşimde vardı oda halledildi gözüküyor 3 ay sonra değerlerine bakılacak. Çatlatmayla mı hamile kaldınız peki?

Bende yok eşimde vardı oda halledildi gözüküyor 3 ay sonra değerlerine bakılacak. Çatlatmayla mı hamile kaldınız peki?
Benim eşimde ameliyattan sonra değerler çok güzel arttı Sonra düşmeye başladı doktoru varikosel tekrarlamış dedi benim hastalarının %3u tekrarlıyor da sende %4. Oldun demişti sonra değerler tekrar yükselmeye başladı ama morfoloji 2 ye düştü. Şuan birşey kullanıyor bu ay test verecek tekrar eğer değerlerde süper bı artış olduysa söyleyeceğim ne kullandığını herkes kullansin tabi bitkisel tarzı sayılan birşey ama bakalım 😄 ben Aralık'ta hsg çektirdim ocakta letu ve ovitrelle kullandım hepsi birleşip mı etki etti yoksa çatlatma mi fayda etti bilmiyorum

Benim eşimde ameliyattan sonra değerler çok güzel arttı Sonra düşmeye başladı doktoru varikosel tekrarlamış dedi benim hastalarının %3u tekrarlıyor da sende %4. Oldun demişti sonra değerler tekrar yükselmeye başladı ama morfoloji 2 ye düştü. Şuan birşey kullanıyor bu ay test verecek tekrar eğer değerlerde süper bı artış olduysa söyleyeceğim ne kullandığını herkes kullansin tabi bitkisel tarzı sayılan birşey ama bakalım 😄 ben Aralık'ta hsg çektirdim ocakta letu ve ovitrelle kullandım hepsi birleşip mı etki etti yoksa çatlatma mi fayda etti bilmiyorum
Bende çok korkuyorum şu tekrarlama olayından. Mikrocerrahide çok düşün ihtimal ama bilemeyiz. Seni takipteyim ne kullandıysa söylersen kaçırmamam lazım 🤣🤣🤣🤣 sağlıkla ol kucağına bebeğini inşallah 🙏 hayırlı uğurlu olsun tekrardan

Bende çok korkuyorum şu tekrarlama olayından. Mikrocerrahide çok düşün ihtimal ama bilemeyiz. Seni takipteyim ne kullandıysa söylersen kaçırmamam lazım 🤣🤣🤣🤣 sağlıkla ol kucağına bebeğini inşallah 🙏 hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Doktorun da çok nadir hastası tekrarlamış o da bize denk geldi 😂😂 mikrocerrahi falan hiç söylemedi doktoru bize , tamam canım bende adını unutmazsam etiketlerim seni 😂 amiin çok tesekkur ederim 🥰

Yaptım test M Mrs Electrical Engineer durmadım yine 😂😂negatif siliğin siliği bile yok çizgi.
Sonra dedim aa ben ovü testi de almıştım deneyeyim (hayatımda ilk kez kullanıyorum) dedim. Hani hamilelik testleri bile göstermezken o baya koyu çizgi çıkarıyor ya, bakayım bi dedim.

Baktım veee tek çizgi o da 😂😂😂😂 aşırı görünmeyen bi çizgi çıktı 5 dk sonra falan. Yani bende kesin bir şey yok artık emin oldum. Karnıma da ağrı geliyo. Bu gece regl olcam sanırım
Hayırlısı olsun kuzum. Durmak yok çalışmalara devam. Benimde o şekilde olacak sanırım aşırı negatif hissediyorum bu sefer

Eklentiler

• 5DDC8883-1F37-47D2-8367-F32BFE222481.jpeg
    5DDC8883-1F37-47D2-8367-F32BFE222481.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 63
Back