Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin bebişim :KK200: benim regl bitti bu ay başlıycaz tekrar bakalım
Benimde bitti canim bir kaç gün oldu hatta. Ovulasyon Testi deniyorum iki gündür bakalım persembeden itibaren başlamayı düşünüyoruz bizde. İnşallah güzel güzel haberleri Mart'ta vereceğiz 💜💜

Günaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler. 🌸🤲
benim daha 3. günüm:olamaz: dün doktora gittim klomen başlicam ekstrada d vit bide ocean inositol verdi takviye olsun diye bitsede regli çalışmalara başlasam hemen diyorum:halay:

benim daha 3. günüm:olamaz: dün doktora gittim klomen başlicam ekstrada d vit bide ocean inositol verdi takviye olsun diye bitsede regli çalışmalara başlasam hemen diyorum:halay:
Hadi inşallah bu sefer olacak :anneadayı: ben geçen ay ilk kez denemiştim zaten bebek. Bu iki olucak. Doktora gitmedim bu konu ile alakalı. Ovulasyon testi ile deniyorum şimdilik. Bakalım neler olacak 🤲😃💜

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Venev Venev -
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
S sedacamasal 10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Marr
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart
Arianaa Arianaa 13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Efsanemine15 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
Merhaba benimde bat 5 mart benide eklermisiniz ?
Insallah hepimizin bekledigi olur bu ay

Hadi inşallah bu sefer olacak :anneadayı: ben geçen ay ilk kez denemiştim zaten bebek. Bu iki olucak. Doktora gitmedim bu konu ile alakalı. Ovulasyon testi ile deniyorum şimdilik. Bakalım neler olacak 🤲😃💜
ben 10. aya başlicam:olamaz: problemimiz yok bekliyoz doktorum klomenen başlayalım dedi bakalım nasıl olcak :KK64: sen daha çok yenisin sakın stres yapma olucak inşallah :anneadayı:

ben 10. aya başlicam:olamaz: problemimiz yok bekliyoz doktorum klomenen başlayalım dedi bakalım nasıl olcak :KK64: sen daha çok yenisin sakın stres yapma olucak inşallah :anneadayı:
Aaa senin bayağı olmuş inşallah son denemen olur artık görürsün bebisi. stres yapmıyorum canım aslında. Ama ovulasyon da pik görüp degerlendirme sonrası bekleyiş tam bir işkence onu nasıl aşacağım bilmem :olamaz:

Aaa senin bayağı olmuş inşallah son denemen olur artık görürsün bebisi. stres yapmıyorum canım aslında. Ama ovulasyon da pik görüp degerlendirme sonrası bekleyiş tam bir işkence onu nasıl aşacağım bilmem :olamaz:
en büyük problemimiz stres herşey halledilebiyo da stres işini çözemedim bende bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Herkes stres yapmadığım ay hamile olduğumu öğrendim diyor bende en çok o stresi kırmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum da deniyorum ama aklıma geldikçe tekrar tekrar başa sarıyorum aslında hep kendime hatırlatıyorum her şey Allah'tan sağlıkla ve hayırlısıyla olsun diye 🙏🏻

Herkes stres yapmadığım ay hamile olduğumu öğrendim diyor bende en çok o stresi kırmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum da deniyorum ama aklıma geldikçe tekrar tekrar başa sarıyorum aslında hep kendime hatırlatıyorum her şey Allah'tan sağlıkla ve hayırlısıyla olsun diye 🙏🏻
bnm ilk gebeliğim de gerçekten gebeliği aklımdan çıkardığım,stres yapmadığım ay oldu. sonra düşük oldu. şimdi 1 buçuk senedir deniyorum. öyle stres yapmayayım demekle olmuyor maalesef, ben de başaramadım

Ben gonalf 300 gibi gördüm, iğneler doktorda. 3 tane olucam sonraki gün kontrole gidicem… bi de hap x2 bana hormonu dayamış desene 😳 bi hemşireye hafif gidelim dedi 🤭
şaşırdım valla. vardır illa ki bir bildiği, hakkında hayırlısı olur inşallah canım, sağlıkla güzel haber almana vesile olsun inşallah

X