- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Papatyamelo
ınsallaah canım amınnnİnşallah böylesi vesile olur Çift dikiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallaah canım amınnnİnşallah böylesi vesile olur Çift dikiş
Amin amin inşallah Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı sağlıklı gebelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler darısı bizim başımıza
Abooooovv bu sefer kurtuluşu yok desene doktor da bastırmış. Bu kez bu bebiş gelecekKızlar aşılama tedavisine başladık bugün doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani ctesi kontrol iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su @Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
Canım sanki fazla gibi geldi bana da ama inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar aşılama tedavisine başladık bugün doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani ctesi kontrol iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su @Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
Yaşayıp görücez anyayı konyayı,Abooooovv bu sefer kurtuluşu yok desene doktor da bastırmış. Bu kez bu bebiş gelecek
Bana da öyle geldi.. yarın gidicem iğne vurulmaya.. bi şekilde sorucam valla, işinin ehli bir doktor bilmiş bilmiş konuşuo çok da gıcık etmemek lazımCanım sanki fazla gibi geldi bana da ama inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canim ben doktora gittim doktor sebebsiz infertilite dedi 2 kere klomen 1 kere çatlatma iğnesi kullandım rahim filmi çekelim bide dedi eşim sorun yok dedi diye gitmedim Saraçoğlunun bütün kürlerini uyguladım 2 buçuk senede hocalara gittim geçen başka bir doktora daha gidelim dedik gittik oda aynı şeyi söyledi hiçbir sorun yok dedi oda klomen ve çatlatma iğnesi verdi adet olursan rahim filmi çekelim dedi kimyasal oldu geçen ay bu ay sadece başak Sayan'ın yaratim meditasyonunu yapıyorum adet olursam rahim filmi çekincem hayırlısı İNŞALLAH gerek kalmazAmin inşallahh şansı artırmak için bir yöntemin var mı? Herhangi bir kür vs?
Bende iyi ya da kötü bi gelişme yok tatlım çok tek düze, çok monoton bi insanımYaşayıp görücez anyayı konyayı,
sendeki gelişmeleri alalım
Sen şu an fırtınadan önceki sessizliktesin canım.. tek yürek olduk bekliyoruz sonuclarıBende iyi ya da kötü bi gelişme yok tatlım çok tek düze, çok monoton bi insanım
Sağol canım benim ama şu anda negatif olması tercihim. Çünkü iğneye rağmen bu zamana kadar HCG yükselmediyse kesin sağlıksız gebelik olacak. Dış gebelik yaşadığımda böyle olmuştu çünkü. Aynı şeyi bi daha kaldıramam iğneler, dayanılmaz sancılar, korunma süreleri, psikolojisi... Geç olsun, güç olmasınSen şu an fırtınadan önceki sessizliktesin canım.. tek yürek olduk bekliyoruz sonucları
En sağlıklısı neyse o olsunSağol canım benim ama şu anda negatif olması tercihim. Çünkü iğneye rağmen bu zamana kadar HCG yükselmediyse kesin sağlıksız gebelik olacak. Dış gebelik yaşadığımda böyle olmuştu çünkü. Aynı şeyi bi daha kaldıramam iğneler, dayanılmaz sancılar, korunma süreleri, psikolojisi... Geç olsun, güç olmasın
Evet kuzum aynenEn sağlıklısı neyse o olsun
Ben de her dermatologa gittigimde verdigi antibiyotikler icin gebelikte sorun olur mu diyorum. Kadin gebe misin deyince, sesim iceri kacaraktan yok da tedavi aliyorum diyorum. Bi de korunayim mi filan dedim, bereket tanricasiyim sanki. 3 aydir bebek gelemedi ama bi salaklik geldi banaAy evet bir yumurta bir sperm yaaa ikiz gebelik ihtimali var mı dedim.. az da olsa var dedi.. içinden bir tane olmuyor ne ikisi yaa dediğine yemin ederim ama ispat edemem
Hayirlisi olsun fistigim, cok yumurta olunca asilamayi iptal ediyorlar diye okumustum, hepsi birden tutarsa diye herhalde. Ama sen daha erken donemdesin. Bi bildigi vardir doktorun. Hadi bakalim, bu ay tam 12den yakalasinKızlar aşılama tedavisine başladık bugün doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani ctesi kontrol iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su @Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
Ahahah olsun ruhumuz doğurgan bizimBen de her dermatologa gittigimde verdigi antibiyotikler icin gebelikte sorun olur mu diyorum. Kadin gebe misin deyince, sesim iceri kacaraktan yok da tedavi aliyorum diyorum. Bi de korunayim mi filan dedim, bereket tanricasiyim sanki. 3 aydir bebek gelemedi ama bi salaklik geldi bana
Bakalım neler olacak.. doktor 4 tane yumurta gelişsin istiyoeum dedi.. zaten 4 tane varHayirlisi olsun fistigim, cok yumurta olunca asilamayi iptal ediyorlar diye okumustum, hepsi birden tutarsa diye herhalde. Ama sen daha erken donemdesin. Bi bildigi vardir doktorun. Hadi bakalim, bu ay tam 12den yakalasin
Kendi dr.uma guvenmiyorum ama senin dr.una guveniyorum cnm. Bu sefer olacak. Biri Nisan sayfasi acsa da ben de yavasca oraya ilissem. Cekirdek citler gibi sayfa harciyorum yeminleBakalım neler olacak.. doktor 4 tane yumurta gelişsin istiyoeum dedi.. zaten 4 tane var
Olmayan bebisin zigotunun yumurtasinin folikulunun sagligini, akibetini dusunuyoruz. Akil oyunlari butun bunlarAhahah olsun ruhumuz doğurgan bizim