Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallahh🤲💕 şansı artırmak için bir yöntemin var mı? Herhangi bir kür vs?
Canim ben doktora gittim doktor sebebsiz infertilite dedi 2 kere klomen 1 kere çatlatma iğnesi kullandım rahim filmi çekelim bide dedi eşim sorun yok dedi diye gitmedim Saraçoğlunun bütün kürlerini uyguladım 2 buçuk senede hocalara gittim geçen başka bir doktora daha gidelim dedik gittik oda aynı şeyi söyledi hiçbir sorun yok dedi oda klomen ve çatlatma iğnesi verdi adet olursan rahim filmi çekelim dedi kimyasal oldu geçen ay bu ay sadece başak Sayan'ın yaratim meditasyonunu yapıyorum adet olursam rahim filmi çekincem hayırlısı İNŞALLAH gerek kalmaz

Sen şu an fırtınadan önceki sessizliktesin canım.. tek yürek olduk bekliyoruz sonucları 😌😌😌
Sağol canım benim 🙏 ama şu anda negatif olması tercihim. Çünkü iğneye rağmen bu zamana kadar HCG yükselmediyse kesin sağlıksız gebelik olacak. Dış gebelik yaşadığımda böyle olmuştu çünkü. Aynı şeyi bi daha kaldıramam 😔 iğneler, dayanılmaz sancılar, korunma süreleri, psikolojisi... Geç olsun, güç olmasın 🙏

Sağol canım benim 🙏 ama şu anda negatif olması tercihim. Çünkü iğneye rağmen bu zamana kadar HCG yükselmediyse kesin sağlıksız gebelik olacak. Dış gebelik yaşadığımda böyle olmuştu çünkü. Aynı şeyi bi daha kaldıramam 😔 iğneler, dayanılmaz sancılar, korunma süreleri, psikolojisi... Geç olsun, güç olmasın 🙏
En sağlıklısı neyse o olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ay evet bir yumurta bir sperm yaaa 🐥 ikiz gebelik ihtimali var mı dedim.. az da olsa var dedi.. içinden bir tane olmuyor ne ikisi yaa dediğine yemin ederim ama ispat edemem 🤭🤭
🤣🤣 Ben de her dermatologa gittigimde verdigi antibiyotikler icin gebelikte sorun olur mu diyorum. Kadin gebe misin deyince, sesim iceri kacaraktan yok da tedavi aliyorum diyorum. Bi de korunayim mi filan dedim, bereket tanricasiyim sanki. 3 aydir bebek gelemedi ama bi salaklik geldi bana 🤣🤣

Kızlar aşılama tedavisine başladık bugün 😬😬 doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 🤯🤯 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani 🤣🤣 ctesi kontrol 🤗 iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su Hayat su @Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
Hayirlisi olsun fistigim, cok yumurta olunca asilamayi iptal ediyorlar diye okumustum, hepsi birden tutarsa diye herhalde. Ama sen daha erken donemdesin. Bi bildigi vardir doktorun. Hadi bakalim, bu ay tam 12den yakalasin 🎯

🤣🤣 Ben de her dermatologa gittigimde verdigi antibiyotikler icin gebelikte sorun olur mu diyorum. Kadin gebe misin deyince, sesim iceri kacaraktan yok da tedavi aliyorum diyorum. Bi de korunayim mi filan dedim, bereket tanricasiyim sanki. 3 aydir bebek gelemedi ama bi salaklik geldi bana 🤣🤣
Ahahah olsun ruhumuz doğurgan bizim 😁😁😁

Hayirlisi olsun fistigim, cok yumurta olunca asilamayi iptal ediyorlar diye okumustum, hepsi birden tutarsa diye herhalde. Ama sen daha erken donemdesin. Bi bildigi vardir doktorun. Hadi bakalim, bu ay tam 12den yakalasin 🎯
Bakalım neler olacak.. doktor 4 tane yumurta gelişsin istiyoeum dedi.. zaten 4 tane var 🤣🤣🤣

Ovülasyonda bu şekilde çıkıyor 2 gündür ya sizce yumurtlamamı

Eklentiler

• 6F7069B9-2FBA-4778-9E91-4BC310B641E4.jpeg
    6F7069B9-2FBA-4778-9E91-4BC310B641E4.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 38
X