Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kalmıştım. Gebeyken covidmişim. Çok stres yaptım kimyasala döndü benimde. Biraz psikolojim alt üst oldu.Toparlandım çok şükür. Bu ay tam gaz başlıyorum ben de çalışmalara. Sıfırlansın sen de bomba gibi dön buraya
Canım geçmiş olsun ben hatırladım seni Ocak ayında gebeydin dimi üzüldüm hayırlısı olsun hakkımızda diyelim bu ay daha güzel olur herşey sağlık olsun gerisi olur

İlk verdiğimiz teste 3 sonrakinde 2 ye düştü.Sayı iyi olduğu için doğal yolla olur dedi doktorlar yalnız 1,5 yıldır olmuyor artık sebebinin morfoloji olduğunu düşünüyorum
Merhaba bizim de 2 ay önce testte 2 ydi. Peki sizin testler arasında kaç ay vardı? morfolojiyi iyileştirici takviye neler kullanıyorsunuz? Dna hasarına baktırdınız mı??

O nedir sayı Mfk falan anlatırmısın
Bi doktor var canm onun önerisi Adetten sonra 7.gün ilk ilişki sonra 3-2-3 2 günlerde yani 1 şubatta adet başladı 7 sinde bitti.7 şubatta ilk ilişki sonra 3 gün ekle 10 şubat ilişki sonra 2 ekle 12 şubat ilişki sonra 15 şubat ilişki

Ah o his 🥺🥺bide şu var benden küçük olup benden sonra evlenenler ya iki çocukları var yada şuan doğuma hazırlanıyorlar yada bazıları cinsiyet öğreniyor bunlarda var ama nasip bişey diyemiyorum Rabbimden hayırlısı sabır🤲

A
Çok tuhaf bir his gerçekten... Abim 37 yaşında evlenmedi "hala" ya da "anne" olmadım henüz, kuzenimin altını değiştirip, mamasını hazırlayıp, uyuturdum, minicik elleriyle parmaklarıma sıkı sıkı tutunarak yürümeyi öğrendi ve şimdi baba oluyor... Umarım bişeylere çok geç kalmamışızdır...

Merhaba bizim de 2 ay önce testte 2 ydi. Peki sizin testler arasında kaç ay vardı? morfolojiyi iyileştirici takviye neler kullanıyorsunuz? Dna hasarına baktırdınız mı??
DNA hasarına henüz baktırmadık.İki test arasında en fazla 2 ay vardır.Keçi boynuzu kürü , Omega 3 , selenyum ,e vitamini bunları dönem dönem kullandık pek düzenli olmadı.Takviyeleri kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık.Dün EMODEX siparişi verdim.Tek tek takviye kullanmak zor oluyor artık Siz neler yaptınız?

Bi doktor var canm onun önerisi Adetten sonra 7.gün ilk ilişki sonra 3-2-3 2 günlerde yani 1 şubatta adet başladı 7 sinde bitti.7 şubatta ilk ilişki sonra 3 gün ekle 10 şubat ilişki sonra 2 ekle 12 şubat ilişki sonra 15 şubat ilişki
Böyle böyle gidiyor hımm bu çok iyi yorulmazda insan hemde çok mantıklı sperm 5 güne kadar yaşıyor yumurta 1 gün ortalayarak gidiyor böylece mutlaka bir şeyler denk gelecek şekilde ayarlıyor yani çok mantıklı Mart için bende bunu deneyim

İnşallah hepimiz kuzumm 🤲🥰 evet çevreden yakınlardan duyunca onlar için seviniyorum ama kendim için üzülüyorum ben de.. En kötüsü de doktorların farklı farklı şeyler söylemeleri.. Yaşadığımız yerden dolayı düzgün tedavi bile alamıyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun. Takipteyim seni bizler de güzel haberlerimizi vercez inşallahh🤲🤲
Aminnn inşallah kuzum benim ❤️ bu ay senden de güzel haberler alırız inşallah🤲

Benim yigenim de 24 yasinda, askerde. Ablam hizli, ben yavas gitmisim, ne yapayim. Benimki daha 9a girmedi 😵‍💫 Birimiz ceyiz telasinda, birimiz bebek. Baskasini standart alma cnm, sartlarimiz farkli hepimizin. Kac yasindasin, sebep var mi.
10 martta 33 olacağım, henüz hiç anne olmadım hayırlısı inşallah 🤲

Ben de Mart'ta klomen tedavisine başlayacağım inşallah hepimizin hayırlı sonuçlanır en güzel haberleri alırız 🤲🤗 Beni de ekler misiniz Bat 3 Mart 🙋

Böyle böyle gidiyor hımm bu çok iyi yorulmazda insan hemde çok mantıklı sperm 5 güne kadar yaşıyor yumurta 1 gün ortalayarak gidiyor böylece mutlaka bir şeyler denk gelecek şekilde ayarlıyor yani çok mantıklı Mart için bende bunu deneyim
Evet cnm sperm 3 ila 5 gün yaşıyormuş

X