Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aşılama tedavisine başladık bugün 😬😬 doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 🤯🤯 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani 🤣🤣 ctesi kontrol 🤗 iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? @Random33 @Hayat su Venev Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
canım hayırlı olsun, demekı onu uygun gormus doktorun bende klomen ve ıkı ıgne kullanmıstım, ılerde tup bebek ıcın asılama ıgne sartı var dıye ıgne ıstedım ben

Kızlar aşılama tedavisine başladık bugün 😬😬 doktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 🤯🤯 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani 🤣🤣 ctesi kontrol 🤗 iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? @Random33 @Hayat su Venev Venev @sedacamasal @Eflatun1Kelebek
İşini garantiye alıyor sanırım dr. O yumurtalardan biri sağlıkla döllensin de inşallah. Hayırlı haberlerle gelesin 🙏🏻

canım hayırlı olsun, demekı onu uygun gormus doktorun bende klomen ve ıkı ıgne kullanmıstım, ılerde tup bebek ıcın asılama ıgne sartı var dıye ıgne ıstedım ben
Bende öyle bir zorunluluk yok ama kesin ihtiyaç var demekki.. bi de ben tutma ihtimali ne varsa yapalım tüp bebek istemiyorum şu an falan gibi şeyler söyledim 🤣🤣 çoşkulu bir tedaviye başlatmış olabilirim 😁

merhaba .ben ocak ayında tüp bebek yaptırmıştım başarısız sonuçlandı . şubat 15 yani bugün regl oldum prowomen diye bir vitamine başladım aynı zamanda ovulasyon testi deneyeceğim bu ay bakalım. ben pcosluyum ama adetlerim düzenli ideal kilodayım ama bir türlü gebelik olmadı

Bende öyle bir zorunluluk yok ama kesin ihtiyaç var demekki.. bi de ben tutma ihtimali ne varsa yapalım tüp bebek istemiyorum şu an falan gibi şeyler söyledim 🤣🤣 çoşkulu bir tedaviye başlatmış olabilirim 😁
canım benımde zorunluluk degıldı hatta ben ıgne ıstedım, klomen +ıgne.
bence guzel olmuş ınsallaahh yumoslar guzece buyur ve tutunur, hakkında hayırlısı olsun:KK200:
tabı doktora onuda soyledıgın ıcın vermıstır sadece hap kullanımında devlet tup bebek destegı saglamıyor cunku

canım benımde zorunluluk degıldı hatta ben ıgne ıstedım, klomen +ıgne.
bence guzel olmuş ınsallaahh yumoslar guzece buyur ve tutunur, hakkında hayırlısı olsun:KK200:
tabı doktora onuda soyledıgın ıcın vermıstır sadece hap kullanımında devlet tup bebek destegı saglamıyor cunku
Benim yaş 40 oldu canım devlet beni tüp bebek merkezinden içeri sokmuyor zaten 🤣🤣

Papatyamelo Papatyamelo beni mart listesinden çıkarabilir misiniz henüz çok yeni ama geç döllenme ile gebeyim galiba beta hcg takip ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler darısı bizim başımıza 😊

Ay evet bir yumurta bir sperm yaaa 🐥 ikiz gebelik ihtimali var mı dedim.. az da olsa var dedi.. içinden bir tane olmuyor ne ikisi yaa dediğine yemin ederim ama ispat edemem 🤭🤭
Bak ben bugün ne duydum biliyor musun? Okuldaki arkadaş ertesi gün hapı içmesine rağmen hamile kalmış. Demek ki bir ol der ve olura bakar. Biz salalım evrene istediklerimizi belki gelir

Bak ben bugün ne duydum biliyor musun? Okuldaki arkadaş ertesi gün hapı içmesine rağmen hamile kalmış. Demek ki bir ol der ve olura bakar. Biz salalım evrene istediklerimizi belki gelir
Geç içmiştir, ilacın tarihi geçmiştir.. sonuçta olacağı varsa, kaderinde yazıldıysa oluyor ya.. inşallah istiyordur bebeği 😔😔😔

doğum kontrol hapı kullanırken bile gebe kalanlar var, her sey nasip. bazen tevekkül etmek zorundayız :KK43:

Geç içmiştir, ilacın tarihi geçmiştir.. sonuçta olacağı varsa, kaderinde yazıldıysa oluyor ya.. inşallah istiyordur bebeği 😔😔😔
6 yaşında canım oğluşu detay öğrenemedim yarın soracağım ben de merak ettim açıkçası. Ama olmayacak bir şey yok şu hayatta.

X