Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizde birliktelik genelde her gün oluyor onu dengeleyemiyoruz yani hadi bugün yapalım değilde spontane gelişiyor herşey inşallah hata yapmıyoruzdur 🙄

DNA hasarına henüz baktırmadık.İki test arasında en fazla 2 ay vardır.Keçi boynuzu kürü , Omega 3 , selenyum ,e vitamini bunları dönem dönem kullandık pek düzenli olmadı.Takviyeleri kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık.Dün EMODEX siparişi verdim.Tek tek takviye kullanmak zor oluyor artık Siz neler yaptınız?
Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..

Kızlar bende
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@minezmn414 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Marr
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart
Arianaa Arianaa 13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
Pembeyuvam Pembeyuvam 13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
prof20 prof20 14 Mart
@Efsanemine15 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
Canım beni de ekler misin bat 10 mart 😇

Kızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum adetim gününde oldu normal de beş gün sürüyordu bu sefer üç gün sürdü ve siyah kanama şeklinde oldu bide normal de pıhtı lı olurdu bu sefer hiç pıhtı gelmedi doktora sordum da normal dedi sizlerde yaşayan oldu mu böyle 😐

Çok tuhaf bir his gerçekten... Abim 37 yaşında evlenmedi "hala" ya da "anne" olmadım henüz, kuzenimin altını değiştirip, mamasını hazırlayıp, uyuturdum, minicik elleriyle parmaklarıma sıkı sıkı tutunarak yürümeyi öğrendi ve şimdi baba oluyor... Umarım bişeylere çok geç kalmamışızdır...
Umarım 🤲sabır sabır sabır insaAllah Rabbim bizede o duyguyu tattirir🥺🤲

Kızlar gebelik için her yöntemi deniyoruz olmuyor ya gerçekten 9. Denememiz olucak tüm tetkikler yapıldı yok olmuyor daha ne kadar sabredicez böyle 🥺

Kızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum adetim gününde oldu normal de beş gün sürüyordu bu sefer üç gün sürdü ve siyah kanama şeklinde oldu bide normal de pıhtı lı olurdu bu sefer hiç pıhtı gelmedi doktora sordum da normal dedi sizlerde yaşayan oldu mu böyle 😐
Ben klomen +çatlatma iğnesi ve sonrasında progestan kullanmıştım o ay çok yoğun ve pıhtılı olmustu

günaydın kızlar bu ay bende klomen kullananlar kervanına katılcam dün doktorum verdi umarım hepimiz için hayırlı bir ay olur mart :dua:

Günaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler. 🌸🤲

Klomen kullanırken yumurta takibi yaptırıyor musunuz doktorunuza bende başlıcam kaçıncı gün baylatıyor hiç bir şey söylemedi bugün özel sağlık sigortası yaptıraçaktım soru sordum çıktım kadın infertilitesi diye yazmış doktor o kadar kızgınım ki tahlil yapmadı muayene etmedi sadece konuştum çıktım boştan yere bundan sonraki süreçte hafta sonları gitmek zorunda olduğum hastanelere para ödicem
Merhaba, doktorun kimdi canım

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@minezmn414 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Marr
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart
Arianaa Arianaa 13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
Pembeyuvam Pembeyuvam 13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
prof20 prof20 14 Mart
@Efsanemine15 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
zrn88 zrn88 9 mart

benim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim

Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..
DNA hasarına henüz baktırmadık.İki test arasında en fazla 2 ay vardır.Keçi boynuzu kürü , Omega 3 , selenyum ,e vitamini bunları dönem dönem kullandık pek düzenli olmadı.Takviyeleri kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık.Dün EMODEX siparişi verdim.Tek tek takviye kullanmak zor oluyor artık Siz neler yaptınız?
Bu kadar vakit kaybetmemizin sebebi de aslında dokturlar.Gittiğimiz her doktor aynen şu ifadeyi kullandı “salla morfolojiyi çok önemli değil” ben buradaki yazıları okudukça sebebi o olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 aşılama yaptık ikisi de başarısız.Emodex i de araştırdım morfoloji için iyi demişler.Bi umut artık.Siz DNA hasarına baktırdınız mı ?

kızlar folikasit dışında takviye olarak neler kullanıyorsunuz?

Bu kadar vakit kaybetmemizin sebebi de aslında dokturlar.Gittiğimiz her doktor aynen şu ifadeyi kullandı “salla morfolojiyi çok önemli değil” ben buradaki yazıları okudukça sebebi o olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 aşılama yaptık ikisi de başarısız.Emodex i de araştırdım morfoloji için iyi demişler.Bi umut artık.Siz DNA hasarına baktırdınız mı ?
Bizim de henüz bakılmadı, 3 ayın dolmasını bekliyoruz 😔

X