- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
- Konu Sahibi Papatyamelo
Kızlar bizde birliktelik genelde her gün oluyor onu dengeleyemiyoruz yani hadi bugün yapalım değilde spontane gelişiyor herşey inşallah hata yapmıyoruzdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..DNA hasarına henüz baktırmadık.İki test arasında en fazla 2 ay vardır.Keçi boynuzu kürü , Omega 3 , selenyum ,e vitamini bunları dönem dönem kullandık pek düzenli olmadı.Takviyeleri kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık.Dün EMODEX siparişi verdim.Tek tek takviye kullanmak zor oluyor artık Siz neler yaptınız?
Canım beni de ekler misin bat 10 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @Maviyiseven even 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @mucizegibisin 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart H Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart @Celikkf 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @sedacamasal 10 Mart @tugce2110 10 Mart @TkCnDE2021 10 Mart @Mer123458 10 Mart @Teach_ 10 Mart @HTCNM 11 Mart partalina_ 11 Mart @menengec 11 Mart @papatyamveben 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @rabiassss 12 Mart @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart Arianaa 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart Pembeyuvam 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @uykucuuuu 14 Mart @Sahrazad 14 Mart prof20 14 Mart @Efsanemine 15 Mart @dua6441 16 Mart @HafizHafsa 16 Mart
Umarım sabır sabır sabır insaAllah Rabbim bizede o duyguyu tattirirÇok tuhaf bir his gerçekten... Abim 37 yaşında evlenmedi "hala" ya da "anne" olmadım henüz, kuzenimin altını değiştirip, mamasını hazırlayıp, uyuturdum, minicik elleriyle parmaklarıma sıkı sıkı tutunarak yürümeyi öğrendi ve şimdi baba oluyor... Umarım bişeylere çok geç kalmamışızdır...
Ben klomen +çatlatma iğnesi ve sonrasında progestan kullanmıştım o ay çok yoğun ve pıhtılı olmustuKızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum adetim gününde oldu normal de beş gün sürüyordu bu sefer üç gün sürdü ve siyah kanama şeklinde oldu bide normal de pıhtı lı olurdu bu sefer hiç pıhtı gelmedi doktora sordum da normal dedi sizlerde yaşayan oldu mu böyle
Kızlar gebelik için her yöntemi deniyoruz olmuyor ya gerçekten 9. Denememiz olucak tüm tetkikler yapıldı yok olmuyor daha ne kadar sabredicez böyle
Ilahi cnm ya, sen cok gencssin, cok da guzel bir anne olacaksin merak etme. Dogum gunun simdiden kutlu olsun yeni yasin sana diledigin guzelligi getirsin10 martta 33 olacağım, henüz hiç anne olmadım hayırlısı inşallah
Merhaba, doktorun kimdi canımKlomen kullanırken yumurta takibi yaptırıyor musunuz doktorunuza bende başlıcam kaçıncı gün baylatıyor hiç bir şey söylemedi bugün özel sağlık sigortası yaptıraçaktım soru sordum çıktım kadın infertilitesi diye yazmış doktor o kadar kızgınım ki tahlil yapmadı muayene etmedi sadece konuştum çıktım boştan yere bundan sonraki süreçte hafta sonları gitmek zorunda olduğum hastanelere para ödicem
zrn88 9 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @Venev - @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @Maviyiseven even 2 Mart @MiLissy 3 Mart @Eses1 3 Mart @minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @mucizegibisin 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart H Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart @Celikkf 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @sedacamasal 10 Mart @tugce2110 10 Mart @TkCnDE2021 10 Mart @Mer123458 10 Mart @Teach_ 10 Mart Hayat su 10 Mart @HTCNM 11 Mart partalina_ 11 Mart @menengec 11 Mart @papatyamveben 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @rabiassss 12 Mart @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart Arianaa 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart Pembeyuvam 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @uykucuuuu 14 Mart @Sahrazad 14 Mart prof20 14 Mart @Efsanemine 15 Mart @dua6441 16 Mart @HafizHafsa 16 Mart
aynı durumdayız 9. ay oluyor her ay çok umutlanıyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum sürekliKızlar gebelik için her yöntemi deniyoruz olmuyor ya gerçekten 9. Denememiz olucak tüm tetkikler yapıldı yok olmuyor daha ne kadar sabredicez böyle
Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..
Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..
Bu kadar vakit kaybetmemizin sebebi de aslında dokturlar.Gittiğimiz her doktor aynen şu ifadeyi kullandı “salla morfolojiyi çok önemli değil” ben buradaki yazıları okudukça sebebi o olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 aşılama yaptık ikisi de başarısız.Emodex i de araştırdım morfoloji için iyi demişler.Bi umut artık.Siz DNA hasarına baktırdınız mı ?DNA hasarına henüz baktırmadık.İki test arasında en fazla 2 ay vardır.Keçi boynuzu kürü , Omega 3 , selenyum ,e vitamini bunları dönem dönem kullandık pek düzenli olmadı.Takviyeleri kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık.Dün EMODEX siparişi verdim.Tek tek takviye kullanmak zor oluyor artık Siz neler yaptınız?
Bizim de henüz bakılmadı, 3 ayın dolmasını bekliyoruzBu kadar vakit kaybetmemizin sebebi de aslında dokturlar.Gittiğimiz her doktor aynen şu ifadeyi kullandı “salla morfolojiyi çok önemli değil” ben buradaki yazıları okudukça sebebi o olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 aşılama yaptık ikisi de başarısız.Emodex i de araştırdım morfoloji için iyi demişler.Bi umut artık.Siz DNA hasarına baktırdınız mı ?
Folik asit içeren bir multivitamin kullanıyorum, ayrıca d vitamini ve omega 3kızlar folikasit dışında takviye olarak neler kullanıyorsunuz?