- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- Konu Sahibi Papatyamelo
Bekliyorum bakalım yarın adet günü ama eğer doğruysa yumurtlama zamanım 23 ünde bekliyorum reglimiCanım senin nasıl gidiyor durumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum bakalım yarın adet günü ama eğer doğruysa yumurtlama zamanım 23 ünde bekliyorum reglimiCanım senin nasıl gidiyor durumlar
Evet canım kalmıştım. Gebeyken covidmişim. Çok stres yaptım kimyasala döndü benimde. Biraz psikolojim alt üst oldu.Toparlandım çok şükür. Bu ay tam gaz başlıyorum ben de çalışmalara. Sıfırlansın sen de bomba gibi dön burayaİnşallah kuzum ya öyle olur akşam tekrar bir kan testi yapacağım 28 den düşmüştür umarım
Yanlış hatırlamıyorsam sen gebe kalabilmiştir değil mi senin nasıl giditorn
Ahh canım ya bende covid oldum öğrenmeden önce ateşim eklem ağrım çok fazlaydı sonra 2 gün sonra pozitif sonra kimyasal muhtemelenEvet canım kalmıştım. Gebeyken covidmişim. Çok stres yaptım kimyasala döndü benimde. Biraz psikolojim alt üst oldu.Toparlandım çok şükür. Bu ay tam gaz başlıyorum ben de çalışmalara. Sıfırlansın sen de bomba gibi dön buraya
İyiyim canım aynı nasıl gitsin, bu ay ne yapacağımı bende şaşırdım bulunduğum yerde doktor yok başka ile gitmem gerekiyor oda bu ay zor geldi.Git gel muayene parası, otobüs parası, giden zaman... Sabah kendi büyüttüğüm 21 yaşında kuzenimden mutlu haberi aldım, eşi hamileymiş mama hazırlayıp altını değiştiğim sıpa baba oluyor, tuhaf bir hismiş bir sakinlik geldi belki de benden geçti diye hayırlısı... Sen nasılsın, neler yapacaksın bu ay?Canım nasılsın nasıl gidiyor, bu ay ne sürecindesin
Canımm sen de uzun zamandır bekleyen sabreden çeşitli süreçlerden geçen kısaca yorulan birisin biliyorum.. Benden geçti diye bir cümle duymak istemiyorum gören 40 küsür dicek.. Daha önümüzde yıllarımız var ben bizlerin de bir şekilde bu duyguyu tadacağımıza inanıyorum. Bir süre dinlenip ara vermen iyi gelebilir ama sonrasında içine sinen bir doktorla devam etmelisin. Pes etmek yok. Bizler de anne olacağız Allahın izniyle..İyiyim canım aynı nasıl gitsin, bu ay ne yapacağımı bende şaşırdım bulunduğum yerde doktor yok başka ile gitmem gerekiyor oda bu ay zor geldi.Git gel muayene parası, otobüs parası, giden zaman... Sabah kendi büyüttüğüm 21 yaşında kuzenimden mutlu haberi aldım, eşi hamileymiş mama hazırlayıp altını değiştiğim sıpa baba oluyor, tuhaf bir hismiş bir sakinlik geldi belki de benden geçti diye hayırlısı... Sen nasılsın, neler yapacaksın bu ay?
Allah bir an önce mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah kuzucum Kuzenim adına çok sevindim, çok duygulandım ama kendim için biran gerçeklerle yüzleşiyor gibi oldum. Burda her gittiğim doktor başka bişey söylüyor ne durumda olduğumu net olarak bende bilmiyorum biri ameliyat şart diyor, öbürü önce gebelik tedavisi yapalım bu film net değil diyor.Biraz yoruldum sanırım dediğin gibi hayırlısı olsun herşeyinCanımm sen de uzun zamandır bekleyen sabreden çeşitli süreçlerden geçen kısaca yorulan birisin biliyorum.. Benden geçti diye bir cümle duymak istemiyorum gören 40 küsür dicek.. Daha önümüzde yıllarımız var ben bizlerin de bir şekilde bu duyguyu tadacağımıza inanıyorum. Bir süre dinlenip ara vermen iyi gelebilir ama sonrasında içine sinen bir doktorla devam etmelisin. Pes etmek yok. Bizler de anne olacağız Allahın izniyle..
Ben bu ay aşılama sürecine başladım kuzum. Son ölçülen değerle 2.5 cmlik kistim var bi iki de myom doktor engel diyor hala. Gerçi 1.5 yıldır engel deyip durdular ama bir kere bile hamile kalamadım.. Neyse yine de güvenmek istiyorum doktoruma
Bu üç gün iğneleri yaptırıp perşembe kontrole gitcem. Bakayım ne dicek.
AAllah bir an önce mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah kuzucum Kuzenim adına çok sevindim, çok duygulandım ama kendim için biran gerçeklerle yüzleşiyor gibi oldum. Burda her gittiğim doktor başka bişey söylüyor ne durumda olduğumu net olarak bende bilmiyorum biri ameliyat şart diyor, öbürü önce gebelik tedavisi yapalım bu film net değil diyor.Biraz yoruldum sanırım dediğin gibi hayırlısı olsun herşeyin
İnşallah hepimiz kuzumm evet çevreden yakınlardan duyunca onlar için seviniyorum ama kendim için üzülüyorum ben de.. En kötüsü de doktorların farklı farklı şeyler söylemeleri.. Yaşadığımız yerden dolayı düzgün tedavi bile alamıyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun. Takipteyim seni bizler de güzel haberlerimizi vercez inşallahhAllah bir an önce mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah kuzucum Kuzenim adına çok sevindim, çok duygulandım ama kendim için biran gerçeklerle yüzleşiyor gibi oldum. Burda her gittiğim doktor başka bişey söylüyor ne durumda olduğumu net olarak bende bilmiyorum biri ameliyat şart diyor, öbürü önce gebelik tedavisi yapalım bu film net değil diyor.Biraz yoruldum sanırım dediğin gibi hayırlısı olsun herşeyin
Benim yigenim de 24 yasinda, askerde. Ablam hizli, ben yavas gitmisim, ne yapayim. Benimki daha 9a girmedi Birimiz ceyiz telasinda, birimiz bebek. Baskasini standart alma cnm, sartlarimiz farkli hepimizin. Kac yasindasin, sebep var mi.İyiyim canım aynı nasıl gitsin, bu ay ne yapacağımı bende şaşırdım bulunduğum yerde doktor yok başka ile gitmem gerekiyor oda bu ay zor geldi.Git gel muayene parası, otobüs parası, giden zaman... Sabah kendi büyüttüğüm 21 yaşında kuzenimden mutlu haberi aldım, eşi hamileymiş mama hazırlayıp altını değiştiğim sıpa baba oluyor, tuhaf bir hismiş bir sakinlik geldi belki de benden geçti diye hayırlısı... Sen nasılsın, neler yapacaksın bu ay?
Kızlar bişey sorucam ovülasyon takibi yapıyorum da takvime göre yumurtlamam Şubat 20 gösteriyor fakat bugün testi yaptığımda t çizgisi kıpkırmızı olmasada kırmızıydı yani bu nedemek oluyor
Öyle bişey olsa bile hangi zamanda kalabilirimki daha yumurtlama günüme var yaniGebelik testi yapın Hamile olabilirsiniz
Yumurtlama başlamış olabilir ama daha çatlamamıştır silikleşmeye başladığında çatlamış demekÖyle bişey olsa bile hangi zamanda kalabilirimki daha yumurtlama günüme var yani
Beklemedeyim yarın tekrardan yapıcamYumurtlama başlamış olabilir ama daha çatlamamıştır silikleşmeye başladığında çatlamış demek
Canım takvime bakma bazı aylar normalinden daha erken yada daha gec yumurtlama olabiliyor sen teste göre ilerleKızlar bişey sorucam ovülasyon takibi yapıyorum da takvime göre yumurtlamam Şubat 20 gösteriyor fakat bugün testi yaptığımda t çizgisi kıpkırmızı olmasada kırmızıydı yani bu nedemek oluyor
Benimde 2 günüm kaldı bitsede başlasak hemen ekstra yaptığın dikkat ettiğin bişey var mı canımSelam Kızlar. Regl bitti çalışmalar kaldığı yerden devam
Vitaminlere devam ediyorum canım. Bu ay MFK nın sayı yöntemiyle ilişki düşünüyorumBenimde 2 günüm kaldı bitsede başlasak hemen ekstra yaptığın dikkat ettiğin bişey var mı canım