Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun, ben Kasım'da geçirdim değerim 24 tü sonra 12 oldu dört gib sonra adet kanamam geldi ama doktorun tekrar kan ver dedi 1.99 düşmüştü snra zaten adetle gitti. Pihtili şekilde âdet olmuştum.
Bende de pıhtılı ve yoğun da değil
Doktora gittiniz mi
Ben hemen değer 0 olunca gideceğim doktora

Doktora gittiniz mi
Sonradan yogunlasiyor. Bende oyle oldu en azindan. Bu ay ovulasyon testi kullanacagim. Cift cizgi gorunce doktora gitmeyi dusunuyorum ben de. Bana da 0 gormemiz lazim demisti ama 13,5 a dustugunu gorunce ve regl kanamasi baslayinca gerek yok tekrar dedi.

Merhaba Kızlar ben bu ay gebe olduğumu düşünüp çok sevindim ama kimyasal yaşadım değerim 20 184 137 91 28 düştü şuan sıfırlanmasını bekliyorum kanamam dün başladı ama tam adet kanaması gibi değil içinizde kimyasal geçiren var mı değeriniz sıfırlandı öı doktora gittiniz mi
Ahhh çok üzüldüm canım 🥺 çok geçmiş olsun

Doktora gittiniz mi
Benimde pihtili degildi canim yuksek bi degerden düştü benim de kan tahlilimde 460 ile ogrenmistik regli bitince kan verirsin sıfırlanmış oluyor zaten merak etme tez zamanda sagliklisini versin Rabbim canim

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
minezmn41 minezmn41 4 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
Sifonella Sifonella 4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
S sedacamasal 10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@HTCNM11 Mart
@menengec11 Mart
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Marr
@rabiassss12 Mart
O oslem_ 12 Mart
@ozlemem13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
10 mart a ekleyebilir misiniz?

Kızlar kızlar🙋🏻‍♀️nasıl gidiyor çalışmalar benim takvime göre ovulasyon bugün başladı. Çok girmiyorum çünkü derse odaklanamiyorum sonra. Ben bu aydansa önümüzdeki ay daha hummalı bir çalışma planlıyorum çünkü halletmem gereken bir özel sigorta poliçesi var. Sizler iyisinizdir inşallah. Buralarda değilse de kalbim sizinle 😊

Kızlar değerim 184 91 sonra 28 düştü 28 düştüğünde kan pıhtısı oldu sürekli ilk gün yoğun şuan çok yoğun değil yani 2. Gün yoğunluğu azaldı bu değerlerden ve kanamadan sonra dış gebeliğe dönüşür mü çok korkuyorum sıfırlanmazsa diye

X