- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Çatlama bence de canım ama önerim strip test daha net ve doğru benceEki Görüntüle 2811601 kizlar lutfen ovulasyon testime bakarmisiniz. Bana kalirsa bu gun catladi ama Test markalari arasindaki fark sanki kafami karistirdi biraz. Miratechin ve diger kaset testin kontrol cizgileri farkli. Ancak dun pic di bu gun catlamis gibi gordum. Lutfen yardimci olurmusunuz...?? Gorunemiyorse eger, Sag taraf CONTROL cizgileri sol taraf TEST.
Evet tabiki öyle öneriliyorSelamlarovulasyona adet bitiminden hemen sonra mı başlamalıyım sizce? Erken yumurtlayanlardanım sanırım.
Tesekkurler canim. Yarin devam edecegim bakalim ins anlasilir. Elimde ayni marka kalmamisti mecburen boyle yaptimÇatlama bence de canım ama önerim strip test daha net ve doğru bence
En erken ve belirgin ozelligi, kabizlik, kasik, siddetlu bel ve sirt agrisi ilk hafta belirtisi boyle. Ancak herkesde ayni belirtiler olurmu bilemem canim.Kızlar Eğer gebelik varsa belirtiler ne zaman başlıyor kasık ağrısı felan benim bata 11 gün var
A.s kaç günde bir olıyosun ki adet?Selamlarovulasyona adet bitiminden hemen sonra mı başlamalıyım sizce? Erken yumurtlayanlardanım sanırım.
Bende olmuştu canım inceden sızı gibi batmalar bat günüme yakın geçti regl ağrısı gibi ağrılar olmuştu sonra o da kasık ağrısına dönmüştüBenimde bi sorum olacak kızlar yumurtlamadan sonra sık sık kasık batmaları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bende olmuştu canım inceden sızı gibi batmalar bat günüme yakın geçti regl ağrısı gibi ağrılar olmuştu sonra o da kasık ağrısına dönmüştü
Her gün yapiyorum test ama negatif cikiyor tabii... 10. Günde ignenin etkisi gecer bu arada insallah vardırbenim BAT 2 nisan canım, dr 30unda yap dedi testi...benim de dün ve bugün midem bulanıyor.. sabah kötü oldum çok halsizim, iğne etkisi midir bilemiyorum 11. gün şuanda..
Bebegin implante oldugu tarihten itibaren sanırım yani catlamadan itibaren en az 6 gün sonra ama genel gecer hcgnin yükselmesiyle yani 11-12. GünlerKızlar Eğer gebelik varsa belirtiler ne zaman başlıyor kasık ağrısı felan benim bata 11 gün var
CatlamisEki Görüntüle 2811601 kizlar lutfen ovulasyon testime bakarmisiniz. Bana kalirsa bu gun catladi ama Test markalari arasindaki fark sanki kafami karistirdi biraz. Miratechin ve diger kaset testin kontrol cizgileri farkli. Ancak dun pic di bu gun catlamis gibi gordum. Lutfen yardimci olurmusunuz...?? Gorunemiyorse eger, Sag taraf CONTROL cizgileri sol taraf TEST.
Benim oyleydi oglanda. Bu ayda oyleydi ama kinyasal olduBenimde bi sorum olacak kızlar yumurtlamadan sonra sık sık kasık batmaları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben pek pik göremedim dalgalanma olmuş ama22 martta test yapmayı unuttum. Sizce piki kaçırdım mıbat 8 nisan. Geçen ay 12. Gün, bi önceki ay 13. Gün, ondan önceki ay da 14. Gün piki görmüştüm son adet tarihim 12 mart
Aynen pik yok büyük ihtimalle kaçırdım. 22 martta pik oldu herhaldeBen pek pik göremedim dalgalanma olmuş ama
Birgünde kalmayabilir pik genelde kısa mı sürüyor senin pik olunca? Emin misin kaçmış olacağına istersen devam et ya kaçmadıysaAynen pik yok büyük ihtimalle kaçırdım. 22 martta pik oldu herhalde