- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Ciddi misin canım? acayip midem bulanıyor, havadan mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum..Her gün yapiyorum test ama negatif cikiyor tabii... 10. Günde ignenin etkisi gecer bu arada insallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin canım? acayip midem bulanıyor, havadan mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum..Her gün yapiyorum test ama negatif cikiyor tabii... 10. Günde ignenin etkisi gecer bu arada insallah vardır
Belirtileriniz nelerdi ya inşallah olur bu ay hepimiz için dua ediyorumKızlar kırmızılar göründü malesef onca belirtiye rağmen bugün bende elendim Lavi12 canim beni nisana ekleyebilir misin rica etsem . BAT 26.04
Bakalım ilk ovulasyon denemem olacak heyecanlıyımEvet tabiki öyle öneriliyor
Göğüs hassasiyetim var canım. Progesteron yükselince göğüslerim hassaslaşıyodu zaten ama bugün 5.günü hala acıyor bastırınca.Belirtin var mi canim ?
Bende buna ilk denedim geç yumurtlamam olduBakalım ilk ovulasyon denemem olacak heyecanlıyım
Aynen benim de çok midem bulaniyor ya üşüttüm mikrop kaptim bisey oldu ya gebelik işte insallah. İlk cocugumda da böyle günüm gelmeden önce mide bulantısı baslamistiCiddi misin canım? acayip midem bulanıyor, havadan mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum..
Benim de bata 7 gün var ve kan testi için doktora gittim bugün. Doktor yapmadı testi. Çok erken adet gününü bekle ya da idrar testinde pozitif görürsen gel dedi. Bence senin de öğrenmen için erken. Umutsuzluğa kapılmaMerhaba kızlar BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
Yaaa şuan inanılmaz için rahatladı.. sizde de mi kanama oldu?Benim de bata 7 gün var ve kan testi için doktora gittim bugün. Doktor yapmadı testi. Çok erken adet gününü bekle ya da idrar testinde pozitif görürsen gel dedi. Bence senin de öğrenmen için erken. Umutsuzluğa kapılma
Benim prolaktinim yükseldiğinde öyle olmuştu ve geç gelmişti adetimKızlar adet öncesi göğüs hassasiyeti sizde kaç gün sürüyor? Bu sefer bende biraz uzun sürdü de merak ediyorum.
Yok ben sabırsızlıktan gittimYaaa şuan inanılmaz için rahatladı.. sizde de mi kanama oldu?
zaten sabredenleri ayakta alkışlıyorum normalde de tez canlıyım zaman geçmek bilmiyor şu aralarYok ben sabırsızlıktan gittim
Benim prolaktinim normaldi ay ortasında ölçüldüğünde. Geç yumurtladım. Progesteronum geç yükseldi onunla beraber göğüste hassasiyet başladı. Her ay hassaslaşır adetten 1 hafta önce ama bugün 5.gün hala ağrıyor.Benim prolaktinim yükseldiğinde öyle olmuştu ve geç gelmişti adetim
Normalde hep 1 gün sürüyor. 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum. İlk 14. gün sonraki ay 13 gün geçen ay 12. Gün pik oldu. Ertesi günü hep çatladı. 1 gün geriye gittiğinden yola çıkarsam bu ay 11. Gün pik olduysa kaçırmış olabilirim diye düşündüm matematiksel yumurtluyorum sanırım yine de devam edicem teste ya daha pik olmadıysaBirgünde kalmayabilir pik genelde kısa mı sürüyor senin pik olunca? Emin misin kaçmış olacağına istersen devam et ya kaçmadıysa
Bu da farklı bakış açısı canım :)) ama yinede devam et istersen.Sen daha iyi bilirsin gerçiNormalde hep 1 gün sürüyor. 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum. İlk 14. gün sonraki ay 13 gün geçen ay 12. Gün pik oldu. Ertesi günü hep çatladı. 1 gün geriye gittiğinden yola çıkarsam bu ay 11. Gün pik olduysa kaçırmış olabilirim diye düşündüm matematiksel yumurtluyorum sanırım
Hayırlısı olsun kuzum be ya. Nasip Nisan olsun. İyi haberlerle gelsinKizlar ben bugün regl oldum .Telefondaki tam takvimin gösterdiği gün.Nisan ayına adımı altın harflerle kazimaya gidiyorum
Canım ben ilk hamileliğimde ayaklarımı ısıtamıyordum. Kat kat çorap giyiyor battayelere sarılıyordum. Sonra iki kaybım oldu ikisindede aynısı en büyük belirtimdi. Buz gibi ayakBat 1 nisan meraktan deliricem kızlar aşırı ayak üşümesi belirtiniz oldu mu hiç resmen ayaklarım acıyor su tuluğu ya da kova sıcak suya sokarak oturabiliyorum 2-3 gündür başladı bu durum
Ayy canim gercekten mi çok okudum bu belirtiyi 2 gündür baktim cok heyecanlandım baska ne belirtin vardi peki? Bir de yumurtlamadan sonra 10.gün Bir gün sadece bir lokma bisey yedim afedersin geri kustum 2 3 saat midem bulandı iştahım kesildi ama sonra ki gün geçti yani sadece 1 gün sürdü buda belirti sayılır mı acabaHayırlısı olsun kuzum be ya. Nasip Nisan olsun. İyi haberlerle gelsin
Canım ben ilk hamileliğimde ayaklarımı ısıtamıyordum. Kat kat çorap giyiyor battayelere sarılıyordum. Sonra iki kaybım oldu ikisindede aynısı en büyük belirtimdi. Buz gibi ayak
Bat 1 nisan meraktan deliricem kızlar aşırı ayak üşümesi belirtiniz oldu mu hiç resmen ayaklarım acıyor su tuluğu ya da kova sıcak suya sokarak oturabiliyorum 2-3 gündür başladı bu durum