Ayy nasil mutlu oldum nasil Allahim insallahOğluma hamileligimde belirtim ayak usumesiydi Eylül ekim ayında kalın çoraplar giyerdim
Canım bende bulantı vs hiç olmamıştı. Aşırı doz ayak üşümesi, sağlam bel ağrısı ve gözümü açamayacak kadar anlık uyku halleri. Bunlar vardı canım.Ayy canim gercekten mi çok okudum bu belirtiyi 2 gündür baktim cok heyecanlandım baska ne belirtin vardi peki? Bir de yumurtlamadan sonra 10.gün Bir gün sadece bir lokma bisey yedim afedersin geri kustum 2 3 saat midem bulandı iştahım kesildi ama sonra ki gün geçti yani sadece 1 gün sürdü buda belirti sayılır mı acaba
Göğüs hassasiyetim var. Ayrıca göğsümdeki damarlar yem yeşil belirgin. İlk hamileligimde de öyle olmuştu kendimce belirtiler tabiki. Koku hassasiyeti . Et kokusundan tiksindim resmen ilk hamileligimde şuanda benzerlerini yaşadım. Kasigim resmen sis gibi hareketlilik hissettim.Belirtileriniz nelerdi ya inşallah olur bu ay hepimiz için dua ediyorum
Sonucunuz ne oldu? Dilerim her şey istediğiniz gibidir.sabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
Canıms enin BAT 27siymiş, çoktan yaomış olman lazımdı :))) yap cnm sabah beni de etiketme çok merak ediyorum.. benim bacağıma da vuruyor biraz. hafif sarı ama genelde beyaz akıntım da var... sende nasıl?Aynen benim de çok midem bulaniyor ya üşüttüm mikrop kaptim bisey oldu ya gebelik işte insallah. İlk cocugumda da böyle günüm gelmeden önce mide bulantısı baslamisti
Yarin sabah laboquick yapicam varsa cikar diye düşünüyorum
Elimizde değil hepimiz yapıyoruz bunu belirti arıyoruz sürekli aklımızda napalım üzülmeyin inşallah önümüzde ki ay olurGöğüs hassasiyetim var. Ayrıca göğsümdeki damarlar yem yeşil belirgin. İlk hamileligimde de öyle olmuştu kendimce belirtiler tabiki. Koku hassasiyeti . Et kokusundan tiksindim resmen ilk hamileligimde şuanda benzerlerini yaşadım. Kasigim resmen sis gibi hareketlilik hissettim.
Ama demekki kendimi fazla dinlemisim.malesefbenim bu ay olmadi sizlerin olur hayırlısıyla insaAllah
ÇakşırKizlarr ben 10. Gun yumurtluyodum normalde ama bu ay daha erken olcak galiba. Bugun 5. gun bembeyaz olurdu normalde ama bu ay koyulaşma başlamışbal çorekotu tarçın ve çakşır etkisi sanirim
Günaydın belkı de kaçmadı çatlama sırasındaki ilişki en garantisi diyorlar açın okuyun belkıdr tam yumurta salınırken denk geldi inşallah öledir22 martta test yapmayı unuttum. Sizce piki kaçırdım mıbat 8 nisan. Geçen ay 12. Gün, bi önceki ay 13. Gün, ondan önceki ay da 14. Gün piki görmüştüm son adet tarihim 12 mart
Her zamankinden farklıysa hamile olabilrsin canım ben her zaman olandan farklı olunca ihtimal vermiştimYani benim yumurtlamadan hemen sonra adet sancısı gibi oldu 2 gün sonra kasık ağrısına döndü ama baya sızlıyor hafif değil sağ tarafım
canım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan
36 saat içinde çatlar dedicanım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan çıkar kuzum.
yumurtanın büyüklüğünü hatırlamıyorum. eşim rahatsız olduğu için geç görüyorum.36 saat içinde çatlar dedi
Doktor yazdıda aldim ben canım inofolic combi kullanıyorum markaya göre fiyatta değişıyorGünaydın kızlar folik asiti nerden alıyorsunuz fiyatları nedir yada başka ek vitaminler kullanıyormusunuz bilgi verirmisiniz ben hiç ek vitamin falan kullanmadım ondan soruyorum sizlere
ay inşallah.Bence ilacın bittikten sonra test yapmaya baslamalisin ve ilişki planına devam etmelisin rabbim hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin dileyen isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine insallah
Ayyy insaAllahElimizde değil hepimiz yapıyoruz bunu belirti arıyoruz sürekli aklımızda napalım üzülmeyin inşallah önümüzde ki ay olur
Fark ediyo mu peki markası canım .doktor vermeden hangisini almak daha iyi olur bu ay kullanmaya başlamak istiyorum çünkü bide takviye alarak deneyeyimDoktor yazdıda aldim ben canım inofolic combi kullanıyorum markaya göre fiyatta değişıyor
İnşaallahHer zamankinden farklıysa hamile olabilrsin canım ben her zaman olandan farklı olunca ihtimal vermiştim