Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğluma hamileligimde belirtim ayak usumesiydi Eylül ekim ayında kalın çoraplar giyerdim
Ayy nasil mutlu oldum nasil Allahim insallah sıcak suda beklettim 1 saattir ilk defa ısındığı hissediyorum . Öncesinde 2 patikle parmak uçlarım da resmen canim aciyordu usumesinden

Kızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor

Canım bende bulantı vs hiç olmamıştı. Aşırı doz ayak üşümesi, sağlam bel ağrısı ve gözümü açamayacak kadar anlık uyku halleri. Bunlar vardı canım.
Mide bulantısı normal de de 5 haftalık hamilelik sonrası başlıyor. Regl geçmeden pek başlamıyor canım.

Belirtileriniz nelerdi ya inşallah olur bu ay hepimiz için dua ediyorum
Göğüs hassasiyetim var. Ayrıca göğsümdeki damarlar yem yeşil belirgin. İlk hamileligimde de öyle olmuştu kendimce belirtiler tabiki. Koku hassasiyeti . Et kokusundan tiksindim resmen ilk hamileligimde şuanda benzerlerini yaşadım. Kasigim resmen sis gibi hareketlilik hissettim.
Ama demekki kendimi fazla dinlemisim.malesef benim bu ay olmadi sizlerin olur hayırlısıyla insaAllah

Canıms enin BAT 27siymiş, çoktan yaomış olman lazımdı :))) yap cnm sabah beni de etiketme çok merak ediyorum.. benim bacağıma da vuruyor biraz. hafif sarı ama genelde beyaz akıntım da var... sende nasıl?

Elimizde değil hepimiz yapıyoruz bunu belirti arıyoruz sürekli aklımızda napalım üzülmeyin inşallah önümüzde ki ay olur

22 martta test yapmayı unuttum. Sizce piki kaçırdım mı bat 8 nisan. Geçen ay 12. Gün, bi önceki ay 13. Gün, ondan önceki ay da 14. Gün piki görmüştüm son adet tarihim 12 mart
Günaydın belkı de kaçmadı çatlama sırasındaki ilişki en garantisi diyorlar açın okuyun belkıdr tam yumurta salınırken denk geldi inşallah öledir

canım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan

canım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan çıkar kuzum.
36 saat içinde çatlar dedi

Günaydın kızlar folik asiti nerden alıyorsunuz fiyatları nedir yada başka ek vitaminler kullanıyormusunuz bilgi verirmisiniz ben hiç ek vitamin falan kullanmadım ondan soruyorum sizlere

Günaydın kızlar folik asiti nerden alıyorsunuz fiyatları nedir yada başka ek vitaminler kullanıyormusunuz bilgi verirmisiniz ben hiç ek vitamin falan kullanmadım ondan soruyorum sizlere
Doktor yazdıda aldim ben canım inofolic combi kullanıyorum markaya göre fiyatta değişıyor

ay inşallah.

Doktor yazdıda aldim ben canım inofolic combi kullanıyorum markaya göre fiyatta değişıyor
Fark ediyo mu peki markası canım .doktor vermeden hangisini almak daha iyi olur bu ay kullanmaya başlamak istiyorum çünkü bide takviye alarak deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…