- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Kullandim evet. Canimiz isteyince değil de planli iliski olduğu icin biraz kuruluk oluyordu bende o yüzden iliskiye girerkem faydasi oldu. Ama gebelige katkısı oldu mu bilemicem daha sonuclanmadiJeli kullandınız mı acaba? Faydası oldumu
Teşekür ederim inşallahTebrik ederim canım .Pozitif
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederimKalktım canım, eşin gelmeden önce belinin altına yastık koymayı unutma ama öncesinde koy yani öyle dışarıya akan birşey olmuyor. Yarım saat 45 dk yattıktan sonra kalkınca da su gibi bi akıntı oluyor sadece olursa, o da normal zaten. Eşimin sonuç gösterdiği doktor demişti bu ilişkinin en başında yastık koyma olayını.
Daha cevapları okumadan çıktım vallaBizz çıkma karda kışta desek de sankim dayamayıp kar kış demeden koşa koşa gidecekmiş gibisino sebeble ben çıkmandan yanayım
Kız ben sana demedim mi hamilesin diye :)))) Hayırlı olsun çok mulu oldum adına; hatta tam ümidi kesmiştin yok demiştin bak mucizen geldi :)))Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
Yumurtlamadan kaçıncı gün sonraki test canım bu??? belirtilerin nelerdi?Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
benim BAT 2 nisan canım, dr 30unda yap dedi testi...benim de dün ve bugün midem bulanıyor.. sabah kötü oldum çok halsizim, iğne etkisi midir bilemiyorum 11. gün şuanda..Batı 2 nisan plan var mi? Cok erken başladım ben teste yaa negatif negatif üstüne. Midem bulaniyor
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim :)Yumurtlamadan kaçıncı gün sonraki test canım bu??? belirtilerin nelerdi?
süper canım ya, ne güzel erkenden öğrenmişsin, sağlıkla gelsinCanım benim öncelikle çok teşekkür ederim :)testi çatlama gününü 1. Gün sayarsam 10.günü akşamında yaptırdım.
Belirti olarak çatlamadan sonra bir hafta kabızlık sorunum oldu sonra geçti. Birde kasıklarımda özellikle sağda iğne ucu gibi batmalar oldu. Sadece bir iki gece göğüs ucu hassaiyetim oldu o olacağından herhalde. Bende akıntı aşırı göğüs hassasiyeti filan olmadı canım.Yumurtlamadan kaçıncı gün sonraki test canım bu??? belirtilerin nelerdi?
İnşallah sende hayırlısıyla pozitif haberini alırsın canım az kalmış senindesüper canım ya, ne güzel erkenden öğrenmişsin, sağlıkla gelsinBu mubarek günde ne güzel bir haber bu :)))
evet canım son 3 gün teste :))) Hamiş duası olur derler, bekliyorum duanıİnşallah sende hayırlısıyla pozitif haberini alırsın canım az kalmış seninde
Ben sonuç alamadım rabbim sise nasip etsin inşallahevet canım son 3 gün teste :))) Hamiş duası olur derler, bekliyorum duanı
Bat ne zaman canımKızlar testim bu sabah negatif çıktı bu ayda olmadı malesef Berat Kandiliniz mübarek olsun
Bat nedir anlamdımBat ne zaman canım
Beklenen adet tarihiBat nedir anlamdım
Beklenen adet tarihi