Y yakisiklikadin Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 488 1.002 34 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Lavi12 #16.301 arzu777 .!.: Kızlar bugün ameliyyatım oldu, 9 yumurta topladılar, aslında 10 taneymiş ama 1 tanesi kaçmış,onu toplayamadılar 30u transfer olacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olur umarım ama neden 5. Günü beklemiyolar? Nerede yaptırıyosunuz?
arzu777 .!.: Kızlar bugün ameliyyatım oldu, 9 yumurta topladılar, aslında 10 taneymiş ama 1 tanesi kaçmış,onu toplayamadılar 30u transfer olacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olur umarım ama neden 5. Günü beklemiyolar? Nerede yaptırıyosunuz?
A arzu777 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2021 548 446 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Lavi12 #16.302 yakisiklikadin .!.: Hayırlısı olur umarım ama neden 5. Günü beklemiyolar? Nerede yaptırıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, Rusyada yaşıyorum, burda yaptırıyorum, 30 temmuz 5.günde transfer olacak zaten. 5 tanesi olgunmuş, onları yaptılar
yakisiklikadin .!.: Hayırlısı olur umarım ama neden 5. Günü beklemiyolar? Nerede yaptırıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, Rusyada yaşıyorum, burda yaptırıyorum, 30 temmuz 5.günde transfer olacak zaten. 5 tanesi olgunmuş, onları yaptılar
portakalkek Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 608 231 5 Ağustos 2021 Konu Sahibi Lavi12 #16.303 wKubra .!.: Arkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu benimde şuanda böyle cıktı
wKubra .!.: Arkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu benimde şuanda böyle cıktı
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 20 Mart 2023 Konu Sahibi Lavi12 #16.304 zalal .!.: arkadasım bence c lifeye bırkaç kutu dahs devam etmelısın fsh 14 bıraz dahadüşürsen şansın daha yuksek olur e2 yanı ösrojenın düşük keten tohumu yoğrtla karştrır yersen yükselır tecrbeyle sabıt Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre yersek yükselir canım? Ve fsh ı nasıl düşürebiliriz?
zalal .!.: arkadasım bence c lifeye bırkaç kutu dahs devam etmelısın fsh 14 bıraz dahadüşürsen şansın daha yuksek olur e2 yanı ösrojenın düşük keten tohumu yoğrtla karştrır yersen yükselır tecrbeyle sabıt Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre yersek yükselir canım? Ve fsh ı nasıl düşürebiliriz?