- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Anladım inşallah Nisan ayı müjdeli olur23 24 mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım inşallah Nisan ayı müjdeli olur23 24 mart
İnşaallah canım artık her ay alıştıkAnladım inşallah Nisan ayı müjdeli olur
Negatif mi sizin?Ben sonuç alamadım rabbim sise nasip etsin inşallah
Harika canım. Valla görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Batı bekliyorum çıkmazsa çok üzülürüm diyeKan ne zaman vereceksiniz şimdiden hayirli olsun
Çok mutlu oluyorum ya siz gördüm dedikçeBende gordum
Yani insan korkuyo yaaa ne biliyim canım iğne kullanıp hamilelik ayrı bi stresli geçiyo sonra doğum stresi başlıyo falan . Hapı 32 de bırakcam iğneyi bende doğumdan bir iki gün önce bırakcakmışım canmBende doğuma 1 gün kala bırakacakmışım canım
Bende çok stresliyim yaşadığımız olumsuzluklar geçmişte kaldı ama insan içinden atamıyor kalbi atıyor mu buyyyor mu bişi buluyoruz evham yapaçak şu mübarek gece de rabbim evlatlarımızı korusun annelik çok mübarek birşeyYani insan korkuyo yaaa ne biliyim canım iğne kullanıp hamilelik ayrı bi stresli geçiyo sonra doğum stresi başlıyo falan . Hapı 32 de bırakcam iğneyi bende doğumdan bir iki gün önce bırakcakmışım canm
Aminnnn canımmm Allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhBende çok stresliyim yaşadığımız olumsuzluklar geçmişte kaldı ama insan içinden atamıyor kalbi atıyor mu buyyyor mu bişi buluyoruz evham yapaçak şu mübarek gece de rabbim evlatlarımızı korusun annelik çok mübarek birşey
Canım yaptın mı test ? Benimde 18i yumurtlamaydı kan testi yapmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedimKızlar çatlamayı 18i sayarsak yarın erken gebelim testi yapsam mı? 18ini 1.gün sayarsak yarın 11.gün oluyor.
Yaptım canım erken gebelik yaptım negatif çıktıCanım yaptın mı test ? Benimde 18i yumurtlamaydı kan testi yapmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim
Belirtin var mi canim ?Yaptım canım erken gebelik yaptım negatif çıktı