Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 1 nisan meraktan deliricem kızlar aşırı ayak üşümesi belirtiniz oldu mu hiç resmen ayaklarım acıyor su tuluğu ya da kova sıcak suya sokarak oturabiliyorum 2-3 gündür başladı bu durum

Ciddi misin canım? acayip midem bulanıyor, havadan mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum..
Aynen benim de çok midem bulaniyor ya üşüttüm mikrop kaptim bisey oldu ya gebelik işte insallah. İlk cocugumda da böyle günüm gelmeden önce mide bulantısı baslamisti
Yarin sabah laboquick yapicam varsa cikar diye düşünüyorum

Benim de bata 7 gün var ve kan testi için doktora gittim bugün. Doktor yapmadı testi. Çok erken adet gününü bekle ya da idrar testinde pozitif görürsen gel dedi. Bence senin de öğrenmen için erken. Umutsuzluğa kapılma

Kızlar adet öncesi göğüs hassasiyeti sizde kaç gün sürüyor? Bu sefer bende biraz uzun sürdü de merak ediyorum.

Yaaa şuan inanılmaz için rahatladı.. sizde de mi kanama oldu?

Birgünde kalmayabilir pik genelde kısa mı sürüyor senin pik olunca? Emin misin kaçmış olacağına istersen devam et ya kaçmadıysa
Normalde hep 1 gün sürüyor. 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum. İlk 14. gün sonraki ay 13 gün geçen ay 12. Gün pik oldu. Ertesi günü hep çatladı. 1 gün geriye gittiğinden yola çıkarsam bu ay 11. Gün pik olduysa kaçırmış olabilirim diye düşündüm matematiksel yumurtluyorum sanırım yine de devam edicem teste ya daha pik olmadıysa

Bu da farklı bakış açısı canım :)) ama yinede devam et istersen.Sen daha iyi bilirsin gerçi

Kizlar ben bugün regl oldum .Telefondaki tam takvimin gösterdiği gün.Nisan ayına adımı altın harflerle kazimaya gidiyorum
Hayırlısı olsun kuzum be ya. Nasip Nisan olsun. İyi haberlerle gelsin
Bat 1 nisan meraktan deliricem kızlar aşırı ayak üşümesi belirtiniz oldu mu hiç resmen ayaklarım acıyor su tuluğu ya da kova sıcak suya sokarak oturabiliyorum 2-3 gündür başladı bu durum
Canım ben ilk hamileliğimde ayaklarımı ısıtamıyordum. Kat kat çorap giyiyor battayelere sarılıyordum. Sonra iki kaybım oldu ikisindede aynısı en büyük belirtimdi. Buz gibi ayak

Ayy canim gercekten mi çok okudum bu belirtiyi 2 gündür baktim cok heyecanlandım baska ne belirtin vardi peki? Bir de yumurtlamadan sonra 10.gün Bir gün sadece bir lokma bisey yedim afedersin geri kustum 2 3 saat midem bulandı iştahım kesildi ama sonra ki gün geçti yani sadece 1 gün sürdü buda belirti sayılır mı acaba

Oğluma hamileligimde belirtim ayak usumesiydi Eylül ekim ayında kalın çoraplar giyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…