Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende doğuma 1 gün kala bırakacakmışım canım
Yani insan korkuyo yaaa ne biliyim canım iğne kullanıp hamilelik ayrı bi stresli geçiyo sonra doğum stresi başlıyo falan . Hapı 32 de bırakcam iğneyi bende doğumdan bir iki gün önce bırakcakmışım canm

Merhaba kızlar . BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Kızlar Eğer gebelik varsa belirtiler ne zaman başlıyor kasık ağrısı felan benim bata 11 gün var

Bende çok stresliyim yaşadığımız olumsuzluklar geçmişte kaldı ama insan içinden atamıyor kalbi atıyor mu buyyyor mu bişi buluyoruz evham yapaçak şu mübarek gece de rabbim evlatlarımızı korusun annelik çok mübarek birşey

Aminnnn canımmm Allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Benimde son adet günüm 28 şubat 12 martta catlatma iğnesi oldum cuma günü kan verdim 13 çıktı sonuç adet günüme 3 gun vardı sizce var mı

Merhaba kızlar BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

kizlar lutfen ovulasyon testime bakarmisiniz. Bana kalirsa bu gun catladi ama Test markalari arasindaki fark sanki kafami karistirdi biraz. Miratechin ve diger kaset testin kontrol cizgileri farkli. Ancak dun pic di bu gun catlamis gibi gordum. Lutfen yardimci olurmusunuz...?? Gorunemiyorse eger, Sag taraf CONTROL cizgileri sol taraf TEST.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…