Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bugün 13. Gün hesaplamalarıma göre. Zaten 13 mart çatlama oldu. 13-15 ilişki günleri. Yarın regl olmam lazım. Bugün yine test negatif çıktı olsaydı çıkardı dımı halbuki günleri yakaladım yani ama
Karın kasık ağrım da var. Belim ağrıyor. Bu ayda olmadı galiba çok üzülüyorum ya
Sadece normalde regl öncesi iki gün kahverengi lekelenme olurdu. Bu kez o olmadı. Boşa umutlandım galiba ya.

Vallah bende senin gibiyim canım 11 gün çıkmadı

Canım senle aynı gidiyoruz biz korkuyorum ya Nisan a transfer mi olucaz ya. Gelmemiş kırmızı dan umut kesilmez diyorum amaaa bilmiyorum
Ya bide benim ayda yılda gerçekten ilk defa pik görmüştüm bida yumurtlarmiyim bilmiyorum önümüzdeki aya hiç hevesim ve umudum yok zaten progsteron sıfır ilk defa sansagordum.pik

Adete 3 gün kala yine negatifi gördüm galiba ben hiç anne olamıycam kafama takmiyim diyorum o kadar sene uğraşan var diyip nankörlük etmiyim moralimi yüksek tutayım dedim ama negatifi görünce bütün o söylediklerim uçup gitti yinede hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyo artık

Normal test var elimde canım

Canım ben şuan 1 gün kala negatif gördüm hala umut var diyorum dur daha belli olmaz umut kaybetme yahu.

Canım ben şuan 1 gün kala negatif gördüm hala umut var diyorum dur daha belli olmaz umut kaybetme yahu.
Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu

Bende hep bunu yaşıyorum deme öyle güzel kardeşm ne bilim nasip olmayınca olmuyor ya
Oluruz elbelt buralara çift çizgi atarız inşlh

Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu
Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…