- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Sıvıyla çok alaka yok cnm takilmaNormal gebelik testinde sıvı alımını kaç saat öncesinde bırakmalıyız kıZlar .şimdi mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim
Vallah bende senin gibiyim canım 11 gün çıkmadıKızlar ya bugün 13. Gün hesaplamalarıma göre. Zaten 13 mart çatlama oldu. 13-15 ilişki günleri. Yarın regl olmam lazım. Bugün yine test negatif çıktıolsaydı çıkardı dımı halbuki günleri yakaladım yani ama
Karın kasık ağrım da var. Belim ağrıyor. Bu ayda olmadı galiba çok üzülüyorum ya
Sadece normalde regl öncesi iki gün kahverengi lekelenme olurdu. Bu kez o olmadı. Boşa umutlandım galiba ya.
Benim de öyle iki gündür .Az sonra gdiip alıcam sonucu. Canım hani çok yol yürürsün de ağrır ya ayakların ayak bileklerin falan, yattığımda o şekilde oldu 2 3 gece
Canım senle aynı gidiyoruz bizVallah bende senin gibiyim canım 11 gün çıkmadı
Canım merakla sonucunu bekliyorum senin.. Hayırlı haberle gel inşallahAz sonra gdiip alıcam sonucu. Canım hani çok yol yürürsün de ağrır ya ayakların ayak bileklerin falan, yattığımda o şekilde oldu 2 3 gece
Ya bide benim ayda yılda gerçekten ilk defa pik görmüştüm bida yumurtlarmiyim bilmiyorum önümüzdeki aya hiç hevesim ve umudum yok zaten progsteron sıfır ilk defa sansagordum.pikCanım senle aynı gidiyoruz bizkorkuyorum ya Nisan a transfer mi olucaz ya. Gelmemiş kırmızı dan umut kesilmez diyorum amaaa bilmiyorum
Normal test var elimde canımErken gebelik testi mi kaset mi yapacaksın? Erken testte herhangi bir saat yaparsınız filan diyor.
Çok var elimde evetSıvıyla çok alaka yok cnm takilma
Bencede bekleBenimde negatif son testim kaldı elimde artık bekleyim diyorum duramiyirm
Normal test var elimde canım
Canım ben şuan 1 gün kala negatif gördüm hala umut var diyorumAdete 3 gün kala yine negatifi gördüm galiba ben hiç anne olamıycam kafama takmiyim diyorum o kadar sene uğraşan var diyip nankörlük etmiyim moralimi yüksek tutayım dedim ama negatifi görünce bütün o söylediklerim uçup gitti yinede hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyo artık
Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu olduCanım ben şuan 1 gün kala negatif gördüm hala umut var diyorumdur daha belli olmaz umut kaybetme yahu.
Bende hep bunu yaşıyorum deme öyle güzel kardeşm ne bilim nasip olmayınca olmuyor yaAdete 3 gün kala yine negatifi gördüm galiba ben hiç anne olamıycam kafama takmiyim diyorum o kadar sene uğraşan var diyip nankörlük etmiyim moralimi yüksek tutayım dedim ama negatifi görünce bütün o söylediklerim uçup gitti yinede hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyo artık
Ovulasyondan sonra tam bir hafta kabızlık sorunu oldu birde bende. Birkaç saattir de adet sancısına benzer hafif bir sancım da var inşallah hayra alamettir.Benim de öyle iki gündür .
Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsinOlsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu
Canim o bende de var bel agrisi ozellikleOvulasyondan sonra tam bir hafta kabızlık sorunu oldu birde bende. Birkaç saattir de adet sancısına benzer hafif bir sancım da var inşallah hayra alamettir.
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinÇıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
Evet canım bel ağrısı gibi. Hamilelikte de oluyormuş ama adete yakın olunca henüz bat geçmediği için korkutuyorCanim o bende de var bel agrisi ozellikle