Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu
Allah büyük canım. Adetten bir hafta sonra da öğrenen var ona bakarsak
Olmadı Nisan ayı kaldığımız yerden devamke.. Üzülme canım ya.elbet çift çizgi gösterecek Rabbim
Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
Canım hadi gözün aydın..Ne güzel haber.. Tebrik ederim

Düşüncelerimi yazmışsın

Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu
Ya bene diyorum kendime.olsa çıkardı diye zaten 7 on gün çıkarsa çıkıyor gibime geliyor ama nasip kısmet herşey Allah bizden daha iyi bilir

Bak sizin o dediğinize katılıyorum ben gebe kalan çok kişiden bunu duydum arı sütü bal polen propolis bnde alacam ne zaman başladınız kaç gün yaptınız öğrenebilir miyim? Benim yumırtlamama birşey kalmadı yapsam geç olmuş olur mu?

İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Çok sevindim . Ben de bayadır ikinci için uğraşanlardanım. Bu ay ben de bal propolis arı sütü karışımı aldım. Ama sen ayrı ayrı yemişsin peki balın nasıl bir baldı hakiki bal mıydı şimdi de mi ayrı ayrı yedin yardımcı olur musun başka bişey yaptın mı

Canim mart 4 regl oldum ondan sonra basladim bu ay erken yumurtladim ve allahin izniyle tutundu kullan bu ay olmasa bile yakin tarih diye bi dahaki aya devam et farki ins goreceksin... ben sadece aei sutu bal polen kullandim ari sutu aksu vitaldi sanirim icinden kasigi cikiyo fazlasi iyi deil kasigin ucuyla alip dilinin altina koyuyosun ordan emilim daha iyiymis sonra poleni aktardan aldim kalin taneli bjse zaten ben ogutmeden yiyebildigim icin seri bi sekilde tatli kasigiyla baldan aliyorum tam dolu deil bali seven tam doldurabilir kasigi sonra onu polene batiriyorum ustune yapisiyo zaten cevire cwvire kasigi dokmeden yutuyorum sonra biraz ezip su iciyorum ustune bu kadar bence etkisi var gevelikte bile az miktar kullanmak faydali zarari olmaz deneyin kizlar tabi her sey allahtan bunlar bi sebeptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…