Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
evet canım ya, ay bence biran önce git kan ver kuzum, haberdar et beni de :)

Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Ovu testin kaldimi sende yaparmisin canm merak ediyorum ilk zamanlar öcü testlerini

Canım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı
Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin
5 6 dk sürdü çok hafif hayaleticizgi
Bence hamilesiniz
Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş
Canim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim

Forumda o kadar çok okudum ki bat günü ya da sonrasında pozitif gören ne desek yalan olur. Sen kendini yine de negatife alıştır gelirse de sürpriz olsun. Senin kaçıncı ayın canım?
Bencede en iyisi negatif olarak görüyorum artık enim ikinci sene cnm

Canim cok tesekkur ederim darisi tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basina

Normal gebelik testinde sıvı alımını kaç saat öncesinde bırakmalıyız kıZlar .şimdi mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…