- 10 Mayıs 2016
- 83
- 83
- 37
Canim bali esim ordu tarafindan is icin gidiyo arkadasindan aliyo kendilerini yapiyolar hakikidir heralde ewt bazi karisimlar var ari sutu bal polen propolis diye onlarsa ari sutu orani cok dusuk oluyo geneli bal oluyo ari sutu marka marka degisiyo 100 gr 300 tl olan da var 100 tl olanda ben aksu vitali almistim aktardan 75 tlİnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Çok sevindim. Ben de bayadır ikinci için uğraşanlardanım. Bu ay ben de bal propolis arı sütü karışımı aldım. Ama sen ayrı ayrı yemişsin peki balın nasıl bir baldı hakiki bal mıydı şimdi de mi ayrı ayrı yedin yardımcı olur musun başka bişey yaptın mı
Çoook teşekkür ederim canım benim, destek olduğun içinde ayrıca çok teşekkür ederim.Işte buuu..seni cani gönülden tebrik ediyorum arkadaşım maşallah. Insallah düzenli artar. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın canım.
Anladım canım teşekkür ederim ben de ayrı olarak alayım arı sütü. Ben beeo marka aldım ben de güvenemedim içine az koymuşlardır diye düşünüyordum zaten. Elimdeki bitiyor nasılsa ayrı alayım ben de mademCanim bali esim ordu tarafindan is icin gidiyo arkadasindan aliyo kendilerini yapiyolar hakikidir heralde ewt bazi karisimlar var ari sutu bal polen propolis diye onlarsa ari sutu orani cok dusuk oluyo geneli bal oluyo ari sutu marka marka degisiyo 100 gr 300 tl olan da var 100 tl olanda ben aksu vitali almistim aktardan 75 tl
Herşey birer sebeb ister bende bunu yapan hamiş kalanı çok okudum ben açıkcası inanıyorum biraz fazla işe yarıyor denemekten zarar olmaz asla. Bal çok seviyorum ben yerim bolcaCanim mart 4 regl oldum ondan sonra basladim bu ay erken yumurtladim ve allahin izniyle tutundu kullan bu ay olmasa bile yakin tarih diye bi dahaki aya devam et farki ins goreceksin... ben sadece aei sutu bal polen kullandim ari sutu aksu vitaldi sanirim icinden kasigi cikiyo fazlasi iyi deil kasigin ucuyla alip dilinin altina koyuyosun ordan emilim daha iyiymis sonra poleni aktardan aldim kalin taneli bjse zaten ben ogutmeden yiyebildigim icin seri bi sekilde tatli kasigiyla baldan aliyorum tam dolu deil bali seven tam doldurabilir kasigi sonra onu polene batiriyorum ustune yapisiyo zaten cevire cwvire kasigi dokmeden yutuyorum sonra biraz ezip su iciyorum ustune bu kadar bence etkisi var gevelikte bile az miktar kullanmak faydali zarari olmaz deneyin kizlar tabi her sey allahtan bunlar bi sebeptir
Canım ya ovu testi bu yazdım ama sonunda piki gördüm diye yazamamışım kusura bakmayın lütfenCanım tebrikk ederim.Cok iyi ya topic sonlara doğru patladı.Sağlıkla ilerlesin inşallah .Arka arkaya güzel haberler..
Canım ya ovu testı bu ben yazmısdım ama cıkmamısCanım tebrikk ederim.Cok iyi ya topic sonlara doğru patladı.Sağlıkla ilerlesin inşallah .Arka arkaya güzel haberler..
Bizim burdan mı alıyor aaaCanim bali esim ordu tarafindan is icin gidiyo arkadasindan aliyo kendilerini yapiyolar hakikidir heralde ewt bazi karisimlar var ari sutu bal polen propolis diye onlarsa ari sutu orani cok dusuk oluyo geneli bal oluyo ari sutu marka marka degisiyo 100 gr 300 tl olan da var 100 tl olanda ben aksu vitali almistim aktardan 75 tl
Yaa zaten çok erken öğrenmişsiniz bende merak ediyorum en erken kaçıncı gün olur ovülasyondan sonra diye9. Gün akşamı yani dün. Sabahki kaset testte hiçbirşey çıkmadı akşam yaptığım kaset testte hayali bir çizgi göründü.
Çatladığı günü 1. Gün olarak saydım.Yaa zaten çok erken öğrenmişsiniz bende merak ediyorum en erken kaçıncı gün olur ovülasyondan sonra diyepik yaptığı günden itibaren değilmi çatlamadan değil, birde sayarken pik günü dahil 9. Günmü , çok oldu biraz ama bu bilgiler şimdi taze taze
Yok olur mu öyle şey çok olmuyor canımYaa zaten çok erken öğrenmişsiniz bende merak ediyorum en erken kaçıncı gün olur ovülasyondan sonra diyepik yaptığı günden itibaren değilmi çatlamadan değil, birde sayarken pik günü dahil 9. Günmü , çok oldu biraz ama bu bilgiler şimdi taze taze
Anladım canım teşekkürlerÇatladığı günü 1. Gün olarak saydım.
Canim eynesilden aliyomus biz trabzonda oturuyoruz esimin orda dukkanj var essemlove diye ceyizlik vs... bazen haftanin yarisi orda yarisi burda gidip geliyo donerkwn arkadasindan aliyomus eynesildenBizim burdan mı alıyor aaaeşin işi ney ki canım. Nerden alırmış merak ettim buradan :)
Ahahahaha benim eş TrabzonluCanim eynesilden aliyomus biz trabzonda oturuyoruz esimin orda dukkanj var essemlove diye ceyizlik vs... bazen haftanin yarisi orda yarisi burda gidip geliyo donerkwn arkadasindan aliyomus eynesilden
Can peki polen hangi markaydıCanim mart 4 regl oldum ondan sonra basladim bu ay erken yumurtladim ve allahin izniyle tutundu kullan bu ay olmasa bile yakin tarih diye bi dahaki aya devam et farki ins goreceksin... ben sadece aei sutu bal polen kullandim ari sutu aksu vitaldi sanirim icinden kasigi cikiyo fazlasi iyi deil kasigin ucuyla alip dilinin altina koyuyosun ordan emilim daha iyiymis sonra poleni aktardan aldim kalin taneli bjse zaten ben ogutmeden yiyebildigim icin seri bi sekilde tatli kasigiyla baldan aliyorum tam dolu deil bali seven tam doldurabilir kasigi sonra onu polene batiriyorum ustune yapisiyo zaten cevire cwvire kasigi dokmeden yutuyorum sonra biraz ezip su iciyorum ustune bu kadar bence etkisi var gevelikte bile az miktar kullanmak faydali zarari olmaz deneyin kizlar tabi her sey allahtan bunlar bi sebeptir
Sansa bak tam tersiAhahahaha benim eş Trabzonluşuan Trabzonda çalışıyor bende orduda kalıyorum evlenince evi buraya kurduk taşınmadık dahalık işim vardı çalışırdım burada. Eynesilde vardır benim eşim arkadaşı yapıyor bizde ondan alıyoruz bal hediye veriyor eşime bu dediğini yaparken ondan alacaktım peki neredesiniz merkezde mi oturuyorsunuz?
Evet canim bende gördüm saglikli ileerlesin insallahKızlar bata 4 var hayalet çizgi gördüm sanki farklı filtrelerle denedim var gibi değil mi
Bizim aldığımız yer bizim köyde canım Erzurum da yapıyor alı arkadaşı.Sansa bak tam tersimerkez cnm yalincakta oturuyorz esimin arkadasinin adi esatmis sorarsn esine