- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Artık baya belirginleşmis canım kan ver:)Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Ben adet 4 gun gecikince gittim kanda öğrendikten sonra idrar testi yapmıştım bütün gün belirsizlik insanı bitiriyor acaba var mı yok mu öğrendikten sonra da kan artışlarını merak ediyoruz iyi mi kötü mü kucağımıza alana kadar delirmessek iyiBata kadar bekleyeyim diyorum ama bakakım sabredebilecek miyim :)
Belirginleşmiş değil mi canım, olmadı ben yarın bir kan vereyim hem 2 gün sonra tekrar verip artışa bakarım.Artık baya belirginleşmis canım kan ver:)
İnşallah sağlıkla gelirler, bekleyen herkesede nasip olsun inşallahBen adet 4 gun gecikince gittim kanda öğrendikten sonra idrar testi yapmıştım bütün gün belirsizlik insanı bitiriyor acaba var mı yok mu öğrendikten sonra da kan artışlarını merak ediyoruz iyi mi kötü mü kucağımıza alana kadar delirmessek iyi
Sağlıkla gelirler insallah
Adınıza sevindim.Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Teşekkür ederim size de nasip olsun inşallahAdınıza sevindim.
O kadar test yaptım bunu hiç görmek nasip olmadı olmayan çıkmıyor asla hamilesin tebrik ederim.
İnşallah kendim kadar sevindim. silik de görmek çoook güzel nasıl da mutlusunuzdur yerinde olsam durmazdım gider test yapardım valla 1 dk durmazdım değer yükselince yine giderdimTeşekkür ederim size de nasip olsun inşallah
bak bu daha belirgin artmaya başlamışBen dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
bence de bir an önce kan ver beklemenin bi faydası yok kan vermek hiç bişey kaybettirmezBelirginleşmiş değil mi canım, olmadı ben yarın bir kan vereyim hem 2 gün sonra tekrar verip artışa bakarım.
Sıvı alımını kesiyorum aynı ovulasyondaki gibibak bu daha belirgin artmaya başlamıştest yapmadan önce sıvı alımını kesiyor musun? sabahı boşuna bekliyoruz galiba ya gün ortasında böyle çıkabiliyosa sabahı boşuna bekliyoruz o zaman
Zor tuttuğum sabrımı birkaç arkadaş kırdı zaten az önce test verdimbence de bir an önce kan ver beklemenin bi faydası yok kan vermek hiç bişey kaybettirmezBir an önce iki gün arasındaki artışlara bakmaya başla erken tespit etmek iyidir
Canim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibiArtık baya belirginleşmis canım kan ver:)
Ah tabiki var hayırlı olsun şimdidenCanim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Sennn hamilesin canım tebrik ederim, hemde normal testte.Canim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Tesekkur ederimmm belirtiler demekki dogruymus kizlarAh tabiki var hayırlı olsun şimdiden
İyi yaptın. Hergun test yapmaktan kurtuldun :)Zor tuttuğum sabrımı birkaç arkadaş kırdı zaten az önce test verdim
İyi yaptın. Hergun test yapmaktan kurtuldun :)
Sennn hamilesin canım tebrik ederim, hemde bende
Canim aynen bunu deneyim dedim bende simdi koyulasmasini beklicem ayniyizSennn hamilesin canım tebrik ederim, hemde normal testte.
Ne zaman çıkacak yarinmi ay çok heyecanlı ya burdabirinin sonucunu beklemek bileBakıcaz artık sonuca
Ben kan verdim canım dayanamayıp bir saate kalmaz çıkar sonuçCanim aynen bunu deneyim dedim bende simdi koyulasmasini beklicem ayniyiz