Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat önemli değil ki, yumurtlama tarihi önemli testlerde... 12. günden sonra 1 haftaya kadar tekrar yapınca garanti çıkmalı yoksa yoktur, az da olsa pembe ise vardır yüksek ihtimalle fakat başka testle de desteklenmeli, hala pembelik varsa kan sonucuyla neticeye kavuşturulmalı.
Canım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı 😔
Canım ben hem fiziken hissediyorum hem içgüdüsel olarak benim adet belirtilerim hiç olmaz sessiz sedasız gelir 3 gün sürer ve biter 28 günde bir olmadan 5 dakika önce belim ağrır olunca 5 dakika karnım ağrır okadar ama şimdi sürekli batma ve hareket var gece ben bir ayağımı mutlaka karnıma çekerek yatarım şimdi sol tarafıma yattığımda sıkıştığıni hissediyorum ve rahatsız ediyor göğüs ağrım var ama dayanilmayacak seviyede değil kızıma hamileyken hamile olduğumu ogrendikten sonra göğüs ağrım artmıştı öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim. Bakalım neler olacak hislerine güveniyorum.
Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin 😇
5 6 dk sürdü çok hafif hayaleticizgi
Bence hamilesiniz🤗
Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş 🤩
Canim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim 🤗

Forumda o kadar çok okudum ki bat günü ya da sonrasında pozitif gören ne desek yalan olur. Sen kendini yine de negatife alıştır gelirse de sürpriz olsun. Senin kaçıncı ayın canım?
Bencede en iyisi negatif olarak görüyorum artık enim ikinci sene cnm

Canım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı 😔

Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin 😇

Bence hamilesiniz🤗

Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş 🤩

Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim 🤗
Canim cok tesekkur ederim darisi tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basina🥰

Normal gebelik testinde sıvı alımını kaç saat öncesinde bırakmalıyız kıZlar .şimdi mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim

X