- 22 Nisan 2018
- 778
- 747
Bir saate kalmaz canım çıkar sonuçNe zaman çıkacak yarinmi ay çok heyecanlı ya burdabirinin sonucunu beklemek bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir saate kalmaz canım çıkar sonuçNe zaman çıkacak yarinmi ay çok heyecanlı ya burdabirinin sonucunu beklemek bile
evet canım ya, ay bence biran önce git kan ver kuzum, haberdar et beni de :)Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Canim 30 mart benim bat ama beklicem direk kan vercem pazartesj ins...Ben kan verdim canım dayanamayıp bir saate kalmaz çıkar sonuç ama seninki baya koyu bata daha var mı geçti mi?
Canım ya ovulasyon testin varmı binyapsan nasıl cikacakTesekkur ederimmm belirtiler demekki dogruymus kizlar
Ovu testin kaldimi sende yaparmisin canm merak ediyorum ilk zamanlar öcü testleriniBen dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Tamam canım 1 tane var yarın yapayım en azından dünden sonra 2 gün geçmiş olsunOvu testin kaldimi sende yaparmisin canm merak ediyorum ilk zamanlar öcü testlerini
Benim yoktur demi ya olsa sizle aynıydı çıkardı bugüne yaptım nehatifTamam canım 1 tane var yarın yapayım en azından dünden sonra 2 gün geçmiş olsun
Forumda o kadar çok okudum ki bat günü ya da sonrasında pozitif gören ne desek yalan olur. Sen kendini yine de negatife alıştır gelirse de sürpriz olsun. Senin kaçıncı ayın canım?Benim yoktur demi ya olsa sizle aynıydı çıkardı bugüne yaptım nehatif
Canım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadıBat önemli değil ki, yumurtlama tarihi önemli testlerde... 12. günden sonra 1 haftaya kadar tekrar yapınca garanti çıkmalı yoksa yoktur, az da olsa pembe ise vardır yüksek ihtimalle fakat başka testle de desteklenmeli, hala pembelik varsa kan sonucuyla neticeye kavuşturulmalı.
Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsinCanım ben hem fiziken hissediyorum hem içgüdüsel olarak benim adet belirtilerim hiç olmaz sessiz sedasız gelir 3 gün sürer ve biter 28 günde bir olmadan 5 dakika önce belim ağrır olunca 5 dakika karnım ağrır okadar ama şimdi sürekli batma ve hareket var gece ben bir ayağımı mutlaka karnıma çekerek yatarım şimdi sol tarafıma yattığımda sıkıştığıni hissediyorum ve rahatsız ediyor göğüs ağrım var ama dayanilmayacak seviyede değil kızıma hamileyken hamile olduğumu ogrendikten sonra göğüs ağrım artmıştı öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim. Bakalım neler olacak hislerine güveniyorum.
Bence hamilesiniz5 6 dk sürdü çok hafif hayaleticizgi
Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu işBen dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelimCanim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Benim de ayaklarım ağrıyor sadece ..Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşündüm ben de .Hiç agrimazdi böyle ..Hiç belirtim yok sadece hafif ayaklarım agrıyor olabilir mı
Bencede en iyisi negatif olarak görüyorum artık enim ikinci sene cnmForumda o kadar çok okudum ki bat günü ya da sonrasında pozitif gören ne desek yalan olur. Sen kendini yine de negatife alıştır gelirse de sürpriz olsun. Senin kaçıncı ayın canım?
Ayy pozitif yaaa.Masallah .Çok sevindimCanim tam ekleyebjldim mi bilmem ama normal gebelik testiyle simdi yaptim var gibi
Canım sonucun çıktı mı?Ayak ağrın nasıldi ya?Tarif edebilir misin?Bende de var da .Sennn hamilesin canım tebrik ederim, hemde normal testte.
Canim cok tesekkur ederim darisi tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basinaCanım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı
Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin
Bence hamilesiniz
Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş
Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim
Az sonra gdiip alıcam sonucu. Canım hani çok yol yürürsün de ağrır ya ayakların ayak bileklerin falan, yattığımda o şekilde oldu 2 3 geceCanım sonucun çıktı mı?Ayak ağrın nasıldi ya?Tarif edebilir misin?Bende de var da .
CNim cok saolll herkese dua ediyorum allahim en kisa surede herkese nasip etsinAyy pozitif yaaa.Masallah .Çok sevindim
Mart grubu sonlara doğru açıldı .Hadi darısı başımıza
Canim ovulasyon testim yok ne yazikkiCanım ya ovulasyon testin varmı binyapsan nasıl cikacak
Erken gebelik testi mi kaset mi yapacaksın? Erken testte herhangi bir saat yaparsınız filan diyor.Normal gebelik testinde sıvı alımını kaç saat öncesinde bırakmalıyız kıZlar .şimdi mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim
Yap gitsin testin çoksa:)Normal gebelik testinde sıvı alımını kaç saat öncesinde bırakmalıyız kıZlar .şimdi mi yapsam sabah mı yapsam bilemedim