Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu 🙏🙏🙏
Allah büyük canım. Adetten bir hafta sonra da öğrenen var ona bakarsak 😎
Olmadı Nisan ayı kaldığımız yerden devamke.. Üzülme canım ya.elbet çift çizgi gösterecek Rabbim🙏
Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar 🙏
Canım hadi gözün aydın..Ne güzel haber.. Tebrik ederim❤️

Adete 3 gün kala yine negatifi gördüm galiba ben hiç anne olamıycam kafama takmiyim diyorum o kadar sene uğraşan var diyip nankörlük etmiyim moralimi yüksek tutayım dedim ama negatifi görünce bütün o söylediklerim uçup gitti yinede hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyo artık
Düşüncelerimi yazmışsın😁

Olsa çıkardı geçen ay adetten 10 gün önce öğrenen bile oldu canım Allah tan Ümit kesilmez yinede ama umut kalmadı bende .inşallah bizde evlat haberleri veririz artık tek duam bu oldu 🙏🙏🙏
Ya bene diyorum kendime.olsa çıkardı diye zaten 7 on gün çıkarsa çıkıyor gibime geliyor ama nasip kısmet herşey Allah bizden daha iyi bilir

Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsin🥰
Bak sizin o dediğinize katılıyorum ben gebe kalan çok kişiden bunu duydum arı sütü bal polen propolis 🤗bnde alacam ne zaman başladınız kaç gün yaptınız öğrenebilir miyim? Benim yumırtlamama birşey kalmadı yapsam geç olmuş olur mu? 🙈

Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsin🥰
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Çok sevindim 😍. Ben de bayadır ikinci için uğraşanlardanım. Bu ay ben de bal propolis arı sütü karışımı aldım. Ama sen ayrı ayrı yemişsin peki balın nasıl bir baldı hakiki bal mıydı şimdi de mi ayrı ayrı yedin yardımcı olur musun başka bişey yaptın mı

1C39BB02-7D3D-4DE8-A425-3227B4897A0B.jpeg

Kızlarrr 🥰🥰🥰🥰

Bak sizin o dediğinize katılıyorum ben gebe kalan çok kişiden bunu duydum arı sütü bal polen propolis 🤗bnde alacam ne zaman başladınız kaç gün yaptınız öğrenebilir miyim? Benim yumırtlamama birşey kalmadı yapsam geç olmuş olur mu? 🙈
Canim mart 4 regl oldum ondan sonra basladim bu ay erken yumurtladim ve allahin izniyle tutundu kullan bu ay olmasa bile yakin tarih diye bi dahaki aya devam et farki ins goreceksin... ben sadece aei sutu bal polen kullandim ari sutu aksu vitaldi sanirim icinden kasigi cikiyo fazlasi iyi deil kasigin ucuyla alip dilinin altina koyuyosun ordan emilim daha iyiymis sonra poleni aktardan aldim kalin taneli bjse zaten ben ogutmeden yiyebildigim icin seri bi sekilde tatli kasigiyla baldan aliyorum tam dolu deil bali seven tam doldurabilir kasigi sonra onu polene batiriyorum ustune yapisiyo zaten cevire cwvire kasigi dokmeden yutuyorum sonra biraz ezip su iciyorum ustune bu kadar bence etkisi var gevelikte bile az miktar kullanmak faydali zarari olmaz deneyin kizlar tabi her sey allahtan bunlar bi sebeptir

X