- 2 Ekim 2020
- 32
- 9
- 25
Kuruma cizgisine benziyor canim bir iki gün sonra tekrar deneMerhaba hanımlar ben 30 günde bir adet oluyorum iki gündür de günün geçmiş bugün sabah namazında test yaptım ama öyle dikkat de etmedim uykuluydum zaten iki saat sonra bakınca çok çok silik bir çizgi gördüm acaba geç döllenme olabilir mi
Galiba öyle. Bende bi yerde okumuştum ateşimi ölçtüm diyordu gebe kalan ama pek de emin olamadım.Kızlar vücut ısısı yüksekligi de mi gebelik belirtisi bilen var mı
Kizlar ben 4 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıktı .Yarın 2 gün kalmış olacak.Test yapsam mı.bir daha ??
Kuzum erken gebelik testinde cıkar... kaset testte cıkmaz ama. verebilirsen kan vermeye git derim en garanti...Ayy 7 gün kala erken değil mi??Hangi testte çıkarki olsa bileBenim yarın 2 gün kalmış olacak ben de yapsam mı diye düşünüyorum ..
beni de etiketle kuzum sabah :))) merakla bekiyorum.İşte erken gebelikte çıktı kaset testte de bi gölge var ama sabah yine bi test yapıcam adete kadar koyulaşırsa kan vericem canım, bugünkü çizgiler umarım hayal kırıklığı yaşatmaz bakalım
Canim en guzeli kan vermek rabbim bilir ama testi tekrarla cunki kuruma cizgisi gibi duruyo bide 10 dk sonra cikan cizgi dikate alinmamali varsa tekrarlaMerhaba hanımlar ben 30 günde bir adet oluyorum iki gündür de günün geçmiş bugün sabah namazında test yaptım ama öyle dikkat de etmedim uykuluydum zaten iki saat sonra bakınca çok çok silik bir çizgi gördüm acaba geç döllenme olabilir mi
Günaydın kızlarİiyi canım aynı ev iş annem son tekrar aynıiş için çok sevindim kafan dağılır
3 gün kala tekrar yap lütfen en kesin sonuç çıkar erken gebelik testinde8. günü 6 gün var bata
Olabilir canım şu an benim ısım 36 yada 35/7 iken filan 36/7 ..vücud ısısından yumurtlamayı ve hamileligini takip edenlerde çok eski bir gelenekmiş zaten eskiden öyle yaparlarmışKızlar vücut ısısı yüksekligi de mi gebelik belirtisi bilen var mı
Otomatik yükseliyormuş vücud ısısıOlabilir canım şu an benim ısım 36 yada 35/7 iken filan 36/7 ..vücud ısısından yumurtlamayı ve hamileligini takip edenlerde çok eski bir gelenekmiş zaten eskiden öyle yaparlarmış
KesinlikleeeGünaydın kızlaraynen canım iyi gelir belki şu sıralar çalışmak
Merhaba .Bu kuruma çizgisine benziyor .Bekletince çıkmış sanırım ..Merhaba hanımlar ben 30 günde bir adet oluyorum iki gündür de günün geçmiş bugün sabah namazında test yaptım ama öyle dikkat de etmedim uykuluydum zaten iki saat sonra bakınca çok çok silik bir çizgi gördüm acaba geç döllenme olabilir mi
Canım lan vermeye gidemem şu an .Çalışıyorum evde de bebegim var ..Günümün geçmesini bekleyecegim artık .Elimde bir tane normal kaset test vardı .Onu da merakima dayanamayıp 4 gün kala harcadım .Ama hamile değilim sanırım .En azından bir tane değişik belirtim olurdu olsa.Hicbir belirtim yok ..Kuzum erken gebelik testinde cıkar... kaset testte cıkmaz ama. verebilirsen kan vermeye git derim en garanti...
Canım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..arkadaşlar günaydın :)
yine bir soruyla geldim. şaşırdık mı? hayııııııııııııır
bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
nisanın 2sine randevu buldum. şimdi soru geliyor.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)
çok heyecanlı ya :) allahım nasip et bu cuma gününün yüzü suyu hürmetineCanım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..
bence anlar kandanarkadaşlar günaydın :)
yine bir soruyla geldim. şaşırdık mı? hayııııııııııııır
bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
nisanın 2sine randevu buldum. şimdi soru geliyor.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)