Olabilir canım, bazen hiç belirtisiz de hamilelik haberi alanlar var... gün gelsin sen kendini başka şeye ver aklına getirmemeye çalıs.. şayet biri dışardan geliyorsa istersen test getirsin sana .Canım lan vermeye gidemem şu an .Çalışıyorum evde de bebegim var ..Günümün geçmesini bekleyecegim artık .Elimde bir tane normal kaset test vardı .Onu da merakima dayanamayıp 4 gün kala harcadım .Ama hamile değilim sanırım .En azından bir tane değişik belirtim olurdu olsa.Hicbir belirtim yok ..
9.-10. günü oluyor o zaman canım malesef anlayamaz.. kan testii versen de cok nadir o gün Betanın yüksek cıkması...anca hormon testi bakılır, doktor yorum yapabilir.. Ki ultrasonu kastettiyse hiç görünmez, en erken 4 haftalıkken görünüyor..arkadaşlar günaydın :)
yine bir soruyla geldim. şaşırdık mı? hayııııııııııııır
bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
nisanın 2sine randevu buldum. şimdi soru geliyor.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)
Kuzum, Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülebilir. Knadaki progesteron ve e2 den anca yorum yapabilir... Beta çok az artmış olma ihtimali var ama, 5 üstü çıkar mı bilemem her bünye farklı... genelde 12. günde 5in üstü çıkar..Canım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..
Canım merhabaaa ben doktordan çıktım şimdi 12mm falan dedi doktor salı gününe tekrar takip için çağırdıHepimizden razı olsun seni burada bekliyor olacağım
O zamana baya büyür günlük 1 mm veya 2 mm büyürlermiş 1 büyürse 15 iki büyürse 18mm olur ve doktor ne kadar büyüdü büyüdüyse çatladı mı ona bakacak. İşte şimdi kafamı karıştıran o testler yine aynı arkadaşımda olan senin yumurtaların pik olmuş gibi neden gösterdi az bugün de test yapar mısın nasıl olacak? Merak ediyorumCanım merhabaaa ben doktordan çıktım şimdi 12mm falan dedi doktor salı gününe tekrar takip için çağırdı
Arkadaşında nasıl gözüküyor canımO zamana baya büyür günlük 1 mm veya 2 mm büyürlermiş 1 büyürse 15 iki büyürse 18mm olur ve doktor ne kadar büyüdü büyüdüyse çatladı mı ona bakacak. İşte şimdi kafamı karıştıran o testler yine aynı arkadaşımda olan senin yumurtaların pik olmuş gibi neden gösterdi az bugün de test yapar mısın nasıl olacak? Merak ediyorum
mhrs de yatam yine de bi randevu daha alam 10-15 gün sonraya :)9.-10. günü oluyor o zaman canım malesef anlayamaz.. kan testii versen de cok nadir o gün Betanın yüksek cıkması...anca hormon testi bakılır, doktor yorum yapabilir.. Ki ultrasonu kastettiyse hiç görünmez, en erken 4 haftalıkken görünüyor..
Benimde öyle canım dün akşam 37ydi sonra 36.8 olduOlabilir canım şu an benim ısım 36 yada 35/7 iken filan 36/7 ..vücud ısısından yumurtlamayı ve hamileligini takip edenlerde çok eski bir gelenekmiş zaten eskiden öyle yaparlarmış
canım, bu dediğin kontrolden 5 gün 1 hafta sonra evde test yapabilirsin netice için. tekrardan dr dan randevu almana gerek yok.mhrs de yatam yine de bi randevu daha alam 10-15 gün sonraya :)
Yaa o senin gibi gitmişti arkadaşım oda ovulasyon yapardı.Arkadaşında nasıl gözüküyor canım
Allah Allah garip testten mi kaynaklanıyor acaba onunda bi garip olmuşYaa o senin gibi gitmişti arkadaşım oda ovulasyon yapardı.Ama testinde çizgi çıkmazdı onun tam tersi sonra doktor ona yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi gitti çatlamış demişti ve biz pik filan görmemiştik. daha sonra o testi devam etti o çatlamış dediği akşam test pik oldu çatladıysa ne pik olmuştu biz anlamamıştık. Senin ise yumurtan güzel ama pik olmak durumu hemen çıkması teste ilginç doktoruna göre pike var yani o sebeble testini bugünde yapıp atar mısın dedim yoksam testlere inancım kaybolacak
yerleşme bittikten sonra sanırım 10. günden sonra başlıyor.Kızlar sık idrara çıkma kaçıncı hafta başlıyo
Aynen öyle.Allah Allah garip testten mi kaynaklanıyor acaba onunda bi garip olmuş
Canm test yaomadin dedi ya ben.bugunde çıkmadı bişeyyerleşme bittikten sonra sanırım 10. günden sonra başlıyor.
bugün de test yaptın mı canım acaba pik gözüküyor mu dünkü gibiCanım merhabaaa ben doktordan çıktım şimdi 12mm falan dedi doktor salı gününe tekrar takip için çağırdı