- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Ya o zaman yarın sabah buda test yap Sabah kalkıp sana da bakacam:)Canım regl 27 si. 3 gün var. Ovulayson yapmadım bu ay. Ama son ilişki üzerinden 10 gün geçti. Hem vucüdumun hem takvimin hem de geçen ay de yumurta takibine göre yaptığım Manuel yumurtlama hesaplamalarıma göre 11. Gün çatlamanın. Oof
Ay canım var bence de.Kan testi ver hemen
Ayy 7 gün kala erken değil mi??Hangi testte çıkarki olsa bile7 gün var ama o zaman ben de bi erken gebelik testi yapsam mı?
Yarın Bida yapsam onbir sonraki güne de 12 zaten iki test kaldı elimde bakalım.hayirlisi seninde inşallah plcift çıkar benimdeKuzu az daha sabret
Ya sen yap hemen çıkar bence varsa. Ne biliyim 8-9 gün varken öğrenenler oluyoAyy 7 gün kala erken değil mi??Hangi testte çıkarki olsa bileBenim yarın 2 gün kalmış olacak ben de yapsam mı diye düşünüyorum ..
Canım ben 4 gün kala yaptım hiçbir şey çıkmadı .Belkide hamile değilim bilmiyorum ama erken gebelik ve normal kaset test alicam yarın bakalım .Çıkmazsa yok demektirYa sen yap hemen çıkar bence varsa. Ne biliyim 8-9 gün varken öğrenenler oluyo
Ya adeti geciktikten sonra bile negatifi görüp kanda pozitifi yakalayanlar var. Kırmızılar gelene kadar umut dimdik ayaktaCanım ben 4 gün kala yaptım hiçbir şey çıkmadı .Belkide hamile değilim bilmiyorum ama erken gebelik ve normal kaset test alicam yarın bakalım .Çıkmazsa yok demektir
Hayırlı olsun inşallah vardır gebeliğinYaaaainşallah yaaa yarın sabahı iple çekiyorum kaset test için
29 u bat günüm canım dayanamadım kaset test yaptım negatif yineSenin kaçıncı günün canım, çok teşekkür ederim
Adet geçtikten sonra bile ancak çıkan oluyor canım inşallah pozitifi görürsün29 u bat günüm canım dayanamadım kaset test yaptım negatif yine
İnşallah canım dua et hamişlerin duası kabul olurmuşAdet geçtikten sonra bile ancak çıkan oluyor canım inşallah pozitifi görürsün
Testlerimi tükettim kız. Valla regl beklıyorum. Öyle sancım var. Ama bi yandan uyku basıyor gözlerim acıyor. Regl öncesi lekelenme olur bende iki üç gün öncesinden. Daha o olmadı filan. UmuuuutYa o zaman yarın sabah buda test yap Sabah kalkıp sana da bakacam:)
Yani her negatif ikinci bir şansı hakediyorKizlar ben 4 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıktı .Yarın 2 gün kalmış olacak.Test yapsam mı.bir daha ??
Çok amin canım yaYarın Bida yapsam onbir sonraki güne de 12 zaten iki test kaldı elimde bakalım.hayirlisi seninde inşallah plcift çıkar benimde
Canım hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun. Kırmızı gelmeden pes etmek yok. Adetten günlerce sonra çıkan var malum29 u bat günüm canım dayanamadım kaset test yaptım negatif yine
Öyle tabiki hayırlısıTestlerimi tükettim kız. Valla regl beklıyorum. Öyle sancım var. Ama bi yandan uyku basıyor gözlerim acıyor. Regl öncesi lekelenme olur bende iki üç gün öncesinden. Daha o olmadı filan. Umuuuut
Yani her negatif ikinci bir şansı hakediyorYapıştır bi erken test bakalım.
Çok amin canım ya
Canım hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun. Kırmızı gelmeden pes etmek yok. Adetten günlerce sonra çıkan var malum
Gerek yok canımyine ben :)
bu akşam ki ovü testim, çatladı artık daha yapmaya devam edeyim mi kızlar?
Bence 1 dolu bir boş devam et ben bu ay çatladı dedim 2 kere değerlendirdim bıraktım olmadı ama nisanda çatlama sonrası ilk 3 sonra bir dolu bir boş devam edeceğimyine ben :)
bu akşam ki ovü testim, çatladı artık daha yapmaya devam edeyim mi kızlar?
sevişmeye devam yaBence 1 dolu bir boş devam et ben bu ay çatladı dedim 2 kere değerlendirdim bıraktım olmadı ama nisanda çatlama sonrası ilk 3 sonra bir dolu bir boş devam edeceğim
sevişmeye devam yaovü testi daha yapayım mı dedim :)
aslında ovü testi de beni strese soktuTamam o zaman ben yanlış anlamışım
İiyi canım aynı ev iş annem son tekrar aynıİşe başladım canım ondan arada bakabiliyorum .29 u benim bat ta baktım hamişler çoğaldı gaza geldim bian yapsam mı diye onu düşünüyorum şimdiadetten önce yapmıycam diye söz vermiştim kendime sen napıyosun nasılsın