Pembe olan testte 2.çizgi var gibi canım, en sağlıklısı kan ver..ne zaman BAt ın?Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Pembe olan testte 2.çizgi var gibi canım, en sağlıklısı kan ver..ne zaman BAt ın?Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Senin kaçıncı günün canım, çok teşekkür ederimGözünaydın canım sağlıklı gebelik olur inşallah kan testini de ver için rahat etsinBende mi yapsam gaza geldim şimdi
Pembe olan testte 2.çizgi var gibi canım, en sağlıklısı kan ver..ne zaman BAt ın?
Canım pozitif bence .İkisinde de var .Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Yumurtalamadan kaç gün geçti? 12 mi?29u ya da 30u canım
Canım pozitif bence .İkisinde de var .
17si çatlama oldu bugün 9. GünümYumurtalamadan kaç gün geçti? 12 mi?
Test için çok ama cok erken ama kuzum ya, en erken 10. gün öğrenen duymuştum ama... istersen 3 gün daha bekle, kan veya başka test yapmak için.17si çatlama oldu bugün 9. Günüm
İşte erken gebelikte çıktı kaset testte de bi gölge var ama sabah yine bi test yapıcam adete kadar koyulaşırsa kan vericem canım, bugünkü çizgiler umarım hayal kırıklığı yaşatmaz bakalımTest için çok ama cok erken ama kuzum ya, en erken 10. gün öğrenen duymuştum ama... istersen 3 gün daha bekle, kan veya başka test yapmak için.
Insaallahbence ovu ıle yakalarsın ama sakın ara verme ben pısmanım hemen gebe kalırsın rahmın kendını hazırlamıstır :)
Ama olmasa çıkmazdı heralde ya bende yaptım bende çıkmadı benim 10 .günüm sence benim içinde erken mi umudumu dirintutayim miTest için çok ama cok erken ama kuzum ya, en erken 10. gün öğrenen duymuştum ama... istersen 3 gün daha bekle, kan veya başka test yapmak için.
Ay çok erken henüz ama.neden çıkıyor ki şuan teste olan inancım bittiEki Görüntüle 2809373
Benim gebelik testlerimde hep bu kuruma cizgisi cikiyor neden acabayumurtlamanin 7. Günü
Aa var bence hadi inşallahKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
çok erken canım ya doktorum 12. gün erken testi 14 gün normal kaset testte cıkar dedi... ama kan versen belki 10. günde cıkabilir..Ama olmasa çıkmazdı heralde ya bende yaptım bende çıkmadı benim 10 .günüm sence benim içinde erken mi umudumu dirintutayim mi
Oh bekleyim o zaman bı umut biraz daha iki gün kalmış sabredecem son iki test kaldı elimde zaten ama şuan aşırı miğde bulantım.var bu anormal biseyçok erken canım ya doktorum 12. gün erken testi 14 gün normal kaset testte cıkar dedi... ama kan versen belki 10. günde cıkabilir..
Canım regl 27 si. 3 gün var. Ovulayson yapmadım bu ay. Ama son ilişki üzerinden 10 gün geçti. Hem vucüdumun hem takvimin hem de geçen ay de yumurta takibine göre yaptığım Manuel yumurtlama hesaplamalarıma göre 11. Gün çatlamanın. OofCanım senin kaçıncı gunundu yumutlama regliye kaç var
Ay canım var bence de.Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Kuzu az daha sabretOh bekleyim o zaman bı umut biraz daha iki gün kalmış sabredecem son iki test kaldı elimde zaten ama şuan aşırı miğde bulantım.var bu anormal bisey