Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım regl 27 si. 3 gün var. Ovulayson yapmadım bu ay. Ama son ilişki üzerinden 10 gün geçti. Hem vucüdumun hem takvimin hem de geçen ay de yumurta takibine göre yaptığım Manuel yumurtlama hesaplamalarıma göre 11. Gün çatlamanın. Oof🤭

Ay canım var bence de. 🤩 Kan testi ver hemen😇
Ya o zaman yarın sabah buda test yap Sabah kalkıp sana da bakacam:)

Kizlar ben 4 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıktı .Yarın 2 gün kalmış olacak.Test yapsam mı.bir daha ??

Canım ben 4 gün kala yaptım hiçbir şey çıkmadı .Belkide hamile değilim bilmiyorum ama erken gebelik ve normal kaset test alicam yarın bakalım .Çıkmazsa yok demektir 😂😂
Ya adeti geciktikten sonra bile negatifi görüp kanda pozitifi yakalayanlar var. Kırmızılar gelene kadar umut dimdik ayakta 😂

Ya o zaman yarın sabah buda test yap Sabah kalkıp sana da bakacam:)
Testlerimi tükettim kız. Valla regl beklıyorum. Öyle sancım var. Ama bi yandan uyku basıyor gözlerim acıyor. Regl öncesi lekelenme olur bende iki üç gün öncesinden. Daha o olmadı filan. Umuuuut😁
Kizlar ben 4 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıktı .Yarın 2 gün kalmış olacak.Test yapsam mı.bir daha ??
Yani her negatif ikinci bir şansı hakediyor🤭🤗 Yapıştır bi erken test bakalım.
Yarın Bida yapsam onbir sonraki güne de 12 zaten iki test kaldı elimde bakalım.hayirlisi seninde inşallah plcift çıkar benimde
Çok amin canım ya🙏
29 u bat günüm canım dayanamadım kaset test yaptım negatif yine
Canım hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun. Kırmızı gelmeden pes etmek yok. Adetten günlerce sonra çıkan var malum😎

Testlerimi tükettim kız. Valla regl beklıyorum. Öyle sancım var. Ama bi yandan uyku basıyor gözlerim acıyor. Regl öncesi lekelenme olur bende iki üç gün öncesinden. Daha o olmadı filan. Umuuuut😁

Yani her negatif ikinci bir şansı hakediyor🤭🤗 Yapıştır bi erken test bakalım.

Çok amin canım ya🙏

Canım hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun. Kırmızı gelmeden pes etmek yok. Adetten günlerce sonra çıkan var malum😎
Öyle tabiki hayırlısı

yine ben :)
bu akşam ki ovü testim, çatladı artık daha yapmaya devam edeyim mi kızlar?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-03-25 at 21.45.28.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-25 at 21.45.28.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 16
yine ben :)
bu akşam ki ovü testim, çatladı artık daha yapmaya devam edeyim mi kızlar?
Bence 1 dolu bir boş devam et ben bu ay çatladı dedim 2 kere değerlendirdim bıraktım olmadı ama nisanda çatlama sonrası ilk 3 sonra bir dolu bir boş devam edeceğim

İşe başladım canım ondan arada bakabiliyorum .29 u benim bat ta baktım hamişler çoğaldı gaza geldim bian yapsam mı diye onu düşünüyorum şimdi 😀adetten önce yapmıycam diye söz vermiştim kendime 😀 sen napıyosun nasılsın
İiyi canım aynı ev iş annem son tekrar aynı 😂 iş için çok sevindim kafan dağılır 💖

X