Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lan vermeye gidemem şu an .Çalışıyorum evde de bebegim var ..Günümün geçmesini bekleyecegim artık .Elimde bir tane normal kaset test vardı .Onu da merakima dayanamayıp 4 gün kala harcadım .Ama hamile değilim sanırım .En azından bir tane değişik belirtim olurdu olsa.Hicbir belirtim yok ..
Olabilir canım, bazen hiç belirtisiz de hamilelik haberi alanlar var... gün gelsin sen kendini başka şeye ver aklına getirmemeye çalıs.. şayet biri dışardan geliyorsa istersen test getirsin sana .

arkadaşlar günaydın :)
yine bir soruyla geldim. şaşırdık mı? hayııııııııııııır :KK70:
bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
nisanın 2sine randevu buldum. şimdi soru geliyor.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)
9.-10. günü oluyor o zaman canım malesef anlayamaz.. kan testii versen de cok nadir o gün Betanın yüksek cıkması...anca hormon testi bakılır, doktor yorum yapabilir.. Ki ultrasonu kastettiyse hiç görünmez, en erken 4 haftalıkken görünüyor..

Canım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..
Kuzum, Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülebilir. Knadaki progesteron ve e2 den anca yorum yapabilir... Beta çok az artmış olma ihtimali var ama, 5 üstü çıkar mı bilemem her bünye farklı... genelde 12. günde 5in üstü çıkar..

Kizlar herkese slm.... mart ayi bitiyo am yine dw yazmak istedim aslinda hepinizin yazdiklarini okudum ins herkes evladina kavusur.... benim de bi sorum olcak 4 mart regl 1. Gun. 13 mart ve 16 mart degerlendirildi ovulasyon takibi yapmadim kendi belirtilerimi izleyerek bat 30 mart gibi bi kac belirtim var ama emin olamiyorum idrar testi icin bi iki gun daha beklesem mi 10. Gun bugun 16 sindaki iliskiyi baz alirsam yardimci olabilir misiniz

Canım merhabaaa ben doktordan çıktım şimdi 12mm falan dedi doktor salı gününe tekrar takip için çağırdı 😊
O zamana baya büyür günlük 1 mm veya 2 mm büyürlermiş 1 büyürse 15 iki büyürse 18mm olur ve doktor ne kadar büyüdü büyüdüyse çatladı mı ona bakacak. İşte şimdi kafamı karıştıran o testler yine aynı arkadaşımda olan senin yumurtaların pik olmuş gibi neden gösterdi az bugün de test yapar mısın nasıl olacak? Merak ediyorum 🤔

O zamana baya büyür günlük 1 mm veya 2 mm büyürlermiş 1 büyürse 15 iki büyürse 18mm olur ve doktor ne kadar büyüdü büyüdüyse çatladı mı ona bakacak. İşte şimdi kafamı karıştıran o testler yine aynı arkadaşımda olan senin yumurtaların pik olmuş gibi neden gösterdi az bugün de test yapar mısın nasıl olacak? Merak ediyorum
Arkadaşında nasıl gözüküyor canım

9.-10. günü oluyor o zaman canım malesef anlayamaz.. kan testii versen de cok nadir o gün Betanın yüksek cıkması...anca hormon testi bakılır, doktor yorum yapabilir.. Ki ultrasonu kastettiyse hiç görünmez, en erken 4 haftalıkken görünüyor..
mhrs de yatam yine de bi randevu daha alam 10-15 gün sonraya :)

Arkadaşında nasıl gözüküyor canım
Yaa o senin gibi gitmişti arkadaşım oda ovulasyon yapardı. 🙈 Ama testinde çizgi çıkmazdı onun tam tersi sonra doktor ona yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi gitti çatlamış demişti ve biz pik filan görmemiştik. daha sonra o testi devam etti o çatlamış dediği akşam test pik oldu çatladıysa ne pik olmuştu 🤔biz anlamamıştık. Senin ise yumurtan güzel ama pik olmak durumu hemen çıkması teste ilginç doktoruna göre pike var yani 🤗o sebeble testini bugünde yapıp atar mısın dedim yoksam testlere inancım kaybolacak 😀

Yaa o senin gibi gitmişti arkadaşım oda ovulasyon yapardı. 🙈 Ama testinde çizgi çıkmazdı onun tam tersi sonra doktor ona yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi gitti çatlamış demişti ve biz pik filan görmemiştik. daha sonra o testi devam etti o çatlamış dediği akşam test pik oldu çatladıysa ne pik olmuştu 🤔biz anlamamıştık. Senin ise yumurtan güzel ama pik olmak durumu hemen çıkması teste ilginç doktoruna göre pike var yani 🤗o sebeble testini bugünde yapıp atar mısın dedim yoksam testlere inancım kaybolacak 😀
Allah Allah garip testten mi kaynaklanıyor acaba onunda bi garip olmuş

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.

X