Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Golldd canim tekrarladı mi testi
Canım tekrarladım sabah ama pek bir değişiklik yok çizgilerde. Sanki sadece erken gebelik biraz daha belirgin gibi geldi. Ama dünden bu sabaha da 24 saat bile olmadı diye düşünüp iyiye yormaya çalışıyorum. Bugünkü testlerim

Eklentiler

• Screenshot_20210326_130417_com.whatsapp.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 1616753078564333222676686227468.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 80
1. test ne kadar net görünüyor pembe çizgi...bence kan ver kuzum, ben olsam dayanamazdım :)

1. test ne kadar net görünüyor pembe çizgi...bence kan ver kuzum, ben olsam dayanamazdım :)
O erken gebelik evet net görünüyor canım, kan vermeye korkuyorum inan ki, regl gününü bekliyorum, birde kaset testte net çizgi çıksın istiyorum

O erken gebelik evet net görünüyor canım, kan vermeye korkuyorum inan ki, regl gününü bekliyorum, birde kaset testte net çizgi çıksın istiyorum
Canım valla kan vermek en sağlıklısı ama Bat ne zaman. Bekleyebiliyorsan dayan biraz daha bakalım

Canım valla kan vermek en sağlıklısı ama Bat ne zaman. Bekleyebiliyorsan dayan biraz daha bakalım
Bugün 10. Günüm, 29 ya da 30u bat. Aynen kan net sonucu veriyor ama kaset test gölge dışında beliren bir çizgi gösterirse hemen kan vericem. İnşallah sabredebilirsem 3 4 gün daha bakalım.

Bat önemli değil ki, yumurtlama tarihi önemli testlerde... 12. günden sonra 1 haftaya kadar tekrar yapınca garanti çıkmalı yoksa yoktur, az da olsa pembe ise vardır yüksek ihtimalle fakat başka testle de desteklenmeli, hala pembelik varsa kan sonucuyla neticeye kavuşturulmalı.

Ya belkide çok erken öğrendiğim içindir bide gece zaman az iki gunnsonra yarın test ebida bak bakalim

Kızlar bu lekelenme yaşayanların kahverengi lekelenmesi nasıl oluyor ? Yani bir kere gelip gidiyor mu yoksa akıntı gibi devam mı ediyor ?

Aynen canım henüz 24 saat olmadı diyorum bende, bakalım yarın sabah kaset testte değişiklik olacak mı.
Aslında kan versen çıkar muhtemelen değerinde 30 karda falandır şuan zaten bat günün gelmedi ama bu kadar çıktıktan sonra kesin vardır bende sabah tekrar yaptım ama çıkmadı son bı tane testim.kaldi onuda cumartesi yapacam:) sonra bittiyor zaten

Kızlar vücut ısısı yüksekligi de mi gebelik belirtisi bilen var mı
Mrb, ben adetimin ilk gününden beri ateş ölçer yaptım. Yumurtam catladiktan sonra günde 0.1 derece atesim yükseldi hiç düşüş olmadı. Tabi bunu sabah yataktan kalkmadan önce yapılması doğru sonucu gösterirmiş Adet dönemi yaklaşınca vücut ısısı düşermiş bir yerde öyle okumuştum

Teşekkür ederim

Arkadaşlar bat 28 mart dün ve çarşamba günü normal gebelik testi yaptım ama negatif her ikisinde bugün yapmadım batı bekliyorum bat günü yada sonraki gün yapicam ama ben hamile olduğumu hissediyorum 13 ünde piki yakaladım 14 inde catladi 16 marttan itibaren sol yumurtlagim çok hareketli 2 gündür sol tarafıma yattığımda çok rahatsız oluyorum uykumda bile uyanmama sebep oluyor sürekli batma var ara ara değil sürekli oluyor ve orda bişey olduğunu hissediyorum kızıma hamileykende böyle hissetmiştim ki o dönem korunuyorduk ve 2 aylık evliydim bata 10 gün kala hamileligimi hisssetmistim şimdi bekliyorum batı benim gibi hisseden varmı bide kabiz oldum ben nadiren kabız olurum ve hemen geçer bu 3 gün surdu

kızlar en çok benim yorumlarınıza ihtiyacım var. En son 26 ocakta adet gördüm, 15 martta doktora gittim kan testi negatif çıktı ve doktor yumurtaların çatlamak üzere dedi ve iki kutu duphaston verdi günde üç kez bir haftalıkta ilişki planı verdi uyguladım. ilacım 28 martta bitecek ben neye göre test yapmalıyım ya da neye göre kontrole gitmem gerek bilmiyorum bana bir akıl verin lütfen. kafa bir milyon.

Vala bende öyle hissettim ama fiziken değil içgüdüsel olarak ama benimde testim.negatid çıktı canım bende batı beklicem ben olsa çıkardı diye düşünüyorum.kendim.icin ama inşallah vardır senin erken gebelik yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…