Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Pembe olan testte 2.çizgi var gibi canım, en sağlıklısı kan ver..ne zaman BAt ın?

Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Pembe olan testte 2.çizgi var gibi canım, en sağlıklısı kan ver..ne zaman BAt ın?

Canım pozitif bence .İkisinde de var .

Test için çok ama cok erken ama kuzum ya, en erken 10. gün öğrenen duymuştum ama... istersen 3 gün daha bekle, kan veya başka test yapmak için.
İşte erken gebelikte çıktı kaset testte de bi gölge var ama sabah yine bi test yapıcam adete kadar koyulaşırsa kan vericem canım, bugünkü çizgiler umarım hayal kırıklığı yaşatmaz bakalım 🙏

IMG_20210325_181138.jpg

Benim gebelik testlerimde hep bu kuruma cizgisi cikiyor neden acaba 😔 yumurtlamanin 7. Günü

Test için çok ama cok erken ama kuzum ya, en erken 10. gün öğrenen duymuştum ama... istersen 3 gün daha bekle, kan veya başka test yapmak için.
Ama olmasa çıkmazdı heralde ya bende yaptım bende çıkmadı benim 10 .günüm sence benim içinde erken mi umudumu dirintutayim mi

Aa var bence hadi inşallah

Ama olmasa çıkmazdı heralde ya bende yaptım bende çıkmadı benim 10 .günüm sence benim içinde erken mi umudumu dirintutayim mi
çok erken canım ya doktorum 12. gün erken testi 14 gün normal kaset testte cıkar dedi... ama kan versen belki 10. günde cıkabilir..

Canım senin kaçıncı gunundu yumutlama regliye kaç var
Canım regl 27 si. 3 gün var. Ovulayson yapmadım bu ay. Ama son ilişki üzerinden 10 gün geçti. Hem vucüdumun hem takvimin hem de geçen ay de yumurta takibine göre yaptığım Manuel yumurtlama hesaplamalarıma göre 11. Gün çatlamanın. Oof🤭
Ay canım var bence de. 🤩 Kan testi ver hemen😇

X