Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ben 30 günde bir adet oluyorum iki gündür de günün geçmiş bugün sabah namazında test yaptım ama öyle dikkat de etmedim uykuluydum zaten iki saat sonra bakınca çok çok silik bir çizgi gördüm acaba geç döllenme olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20210325-WA0000.jpeg
    IMG-20210325-WA0000.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba hanımlar ben 30 günde bir adet oluyorum iki gündür de günün geçmiş bugün sabah namazında test yaptım ama öyle dikkat de etmedim uykuluydum zaten iki saat sonra bakınca çok çok silik bir çizgi gördüm acaba geç döllenme olabilir mi
Kuruma cizgisine benziyor canim bir iki gün sonra tekrar dene

Kizlar ben 4 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıktı .Yarın 2 gün kalmış olacak.Test yapsam mı.bir daha ??

Ayy 7 gün kala erken değil mi??Hangi testte çıkarki olsa bile😦😦Benim yarın 2 gün kalmış olacak ben de yapsam mı diye düşünüyorum ..
Kuzum erken gebelik testinde cıkar... kaset testte cıkmaz ama. verebilirsen kan vermeye git derim en garanti...

Canim en guzeli kan vermek rabbim bilir ama testi tekrarla cunki kuruma cizgisi gibi duruyo bide 10 dk sonra cikan cizgi dikate alinmamali varsa tekrarla

Kızlar vücut ısısı yüksekligi de mi gebelik belirtisi bilen var mı
Olabilir canım şu an benim ısım 36 yada 35/7 iken filan 36/7 ..vücud ısısından yumurtlamayı ve hamileligini takip edenlerde çok eski bir gelenekmiş zaten eskiden öyle yaparlarmış

Merhaba .Bu kuruma çizgisine benziyor .Bekletince çıkmış sanırım ..

Kuzum erken gebelik testinde cıkar... kaset testte cıkmaz ama. verebilirsen kan vermeye git derim en garanti...
Canım lan vermeye gidemem şu an .Çalışıyorum evde de bebegim var ..Günümün geçmesini bekleyecegim artık .Elimde bir tane normal kaset test vardı .Onu da merakima dayanamayıp 4 gün kala harcadım .Ama hamile değilim sanırım .En azından bir tane değişik belirtim olurdu olsa.Hicbir belirtim yok ..

arkadaşlar günaydın :)
yine bir soruyla geldim. şaşırdık mı? hayııııııııııııır :KK70:
bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
nisanın 2sine randevu buldum. şimdi soru geliyor.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)

bulunduğum yerde devlette kadın doğuma sıra almak imkansıza yakın. neyse mhrs de yattım buldum.
22 martta çatlama gördüm o günü değerlendirdik. inşallah en kaliteli sperm yumurtamla buluşmuştur amin :)
bat 6 nisan dedik 2 nisanda doktora gittiğimde eğer hamileysem dr bunu anlayabilir mi :)
Canım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..

Canım benim bildiğim kadarı ile alttan muayene ile keseyi gorebiliyorlar .Ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olsa bile .Ya da şüpheleniyorum dersin zaten ultrasonla bakar goremezse kan testi ister .Orda ortaya çıkar ..
çok heyecanlı ya :) allahım nasip et bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine

bence anlar kandan

Kızlar slm ben bu ay ovulasyonu iyiki yapmıştım geçen aylarda hep ilişkiyi takvimim uygulamasından yumurtlama günü nü baz alarak yapıyordum bu ay ovulasyon la öğrendim ki ben adetin ilk gününü baz alırsak eğer 10. Gün yumurtladim yani çok erken eğer takvimim uygulamasıni baz almış olsaydım yine kaciracaktim o uygulama ya göre 26 Mart gözüküyor yumurtlamam oysa ben 23 martta yumurtladim ebru ceylan a gönderdim 23 de yumurtlamis sin ve çatlamış dedi aman dikkat bence ovulasyon takibi şart testlerim bunlar 20-22- 24 sabah ve akşam olmak üzere 2 defa birde 25 akşamı değerlendirdim inşallah hayırlısı olur beklicez

Eklentiler

• 20210326_095324.jpg
    20210326_095324.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 49
X