Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ilk işte regl 4 gün gecikince acile gittim 43 çıkmıştı pozitif dedi
Aradan 2 3 gün gecti bidaha gittim 250 civariydi gene aynı yerde yaptırdım sonrası 400
2800
5000
Falan oldu iste
Ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah canım

Benimki senden bı gün önceydi ya çıksaydı çıkardı demi demekki yok yaw bugün en azından daha çıkması lazimdi

Canım çok sevindim ya hadi hayırlısı benim dün hayaletti ama bugün gozukmuyo ovulasyonuda atarmisin nasıl çıkmış bakim
Çok sağol canım benim bakalım inşallah yarın bir tık koyu görürüm. Pozitifleri görelim inşallah ikimizde

Gözünaydın canım sağlıklı gebelik olur inşallah kan testini de ver için rahat etsin Bende mi yapsam gaza geldim şimdi

Duphaston yüzünden dimi açıkçası hic düşünmedim valla bana ışık oldun teşekkür ederim ben alisik degilim boyle iki damla kanla adet atlatmaya
Rica ederim canım ne demek benimde aynısı oldu çünkü çok yoğun geçiriyorum adeti ama ilaç yüzünden kahverengi lekelenme şeklinde geçti sonradan yoğunlaştı zaten doktorum da söyledi ilaç sebebiyle öyle olduğunu

canım nerelerdesın sen ya ne yaptın bat kaçtı senın
İşe başladım canım ondan arada bakabiliyorum .29 u benim bat ta baktım hamişler çoğaldı gaza geldim bian yapsam mı diye onu düşünüyorum şimdi adetten önce yapmıycam diye söz vermiştim kendime sen napıyosun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…