Ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah canımCanim ilk işte regl 4 gün gecikince acile gittim 43 çıkmıştı pozitif dedi
Aradan 2 3 gün gecti bidaha gittim 250 civariydi gene aynı yerde yaptırdım sonrası 400
2800
5000
Falan oldu iste
Resim atayım canım ama hiç yok bundaKlomen ne için kullAnılıyor
Benimki senden bı gün önceydi ya çıksaydı çıkardı demi demekki yok yaw bugün en azından daha çıkması lazimdiKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Sagol kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklaNe güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Sagol canim benimAnladım canım sağlıkla kucağına al inşallah
Çok sağol canım benim bakalım inşallah yarın bir tık koyu görürüm. Pozitifleri görelim inşallah ikimizdeCanım çok sevindim ya hadi hayırlısı benim dün hayaletti ama bugün gozukmuyo ovulasyonuda atarmisin nasıl çıkmış bakim
MAŞALLAH cok net vallahı hadı hayırlısı bende olaydım bı pikk :)Kızlar sanirim ben bugün yarın yumurtluyorum bugünü ancak değerlendirebiliriz gerisi nasip artık hamile olanları tebrik ediyorum
Pik 16 çatlama 17 idi benim. Yine de belli olmaz adet olana kadar ümit varBenimki senden bı gün önceydi ya çıksaydı çıkardı demi demekki yok yaw bugün en azından daha çıkması lazimdi
Ovulasyon baya silik canımCanım çok sevindim ya hadi hayırlısı benim dün hayaletti ama bugün gozukmuyo ovulasyonuda atarmisin nasıl çıkmış bakim
bence ovu ıle yakalarsın ama sakın ara verme ben pısmanım hemen gebe kalırsın rahmın kendını hazırlamıstır :)Tesekkur ederim cevapladigin icin. Ovu testi kullanicam mecbur. Ama erken adet olunuyorsa yumurtlamada erken olunur demekki mantiken
Yinede koyulaşmis övü testide ben bugün üç tane yaptım test ama yok yani:) yarında yaparım elimdeki test bitine kadar artık benimde 15 pik 16Ovulasyon baya silik canım
hayırlı olsun cok sevındım :)Ovulasyon baya silik canım
İnşallah çıkar yarınki testteYinede koyulaşmis övü testide ben bugün üç tane yaptım test ama yok yani:) yarında yaparım elimdeki test bitine kadar artık benimde 15 pik 16
Çook teşekkür ederimhayırlı olsun cok sevındım :)
Aslına dün hayaelt gibi bişey vardiya bugün daha koyulaşma beklemiştim ama o hayalette çıkmadı o yüzden biraz umutsuzum hayirlis bakalım sennyarin kan ver inşallah kat kat artar değerinde paylaş bende merak ediyorumİnşallah çıkar yarınki testte
MAŞALLAH cok net vallahı hadı hayırlısı bende olaydım bı pikk :)
Gözünaydın canım sağlıklı gebelik olur inşallah kan testini de ver için rahat etsinKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Rica ederim canım ne demekDuphaston yüzünden dimi açıkçası hic düşünmedim valla bana ışık oldun teşekkür ederimben alisik degilim boyle iki damla kanla adet atlatmaya
canım nerelerdesın sen ya ne yaptın bat kaçtı senınGözünaydın canım sağlıklı gebelik olur inşallah kan testini de ver için rahat etsinBende mi yapsam gaza geldim şimdi
İşe başladım canım ondan arada bakabiliyorum .29 u benim bat ta baktım hamişler çoğaldı gaza geldim bian yapsam mı diye onu düşünüyorum şimdicanım nerelerdesın sen ya ne yaptın bat kaçtı senın