Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün geçti bu ay gün alırı değerlendirdik ve soğan kürü kullandım 4 günü kaldı kürün bitmesine
Yumurtanin tutunmasi 6-10 gun suruyor diye biliyorum ama belki yumurta catlamanizdandir bilemedim ama yumurtlamaya kadar kullanmak gerekmiyo mu kurleri yumurtlama olunca birakin diyolar

Yumurtanin tutunmasi 6-10 gun suruyor diye biliyorum ama belki yumurta catlamanizdandir bilemedim ama yumurtlamaya kadar kullanmak gerekmiyo mu kurleri yumurtlama olunca birakin diyolar
Adet bitiminde başladım 15 gün diyr biliyorum 11 gün oldu 4 günü kaldı kürün bitmesine bilemedim şuan

Yaşar canım o yüzden yormayın kendinizi. Gün aşırı da hem spermler yenilenir iyi olur. Adamların da canı var spermler de kolay oluşmuyor baya zaman alırmış görüldüğü gibi basit değil.
Valla adam usanmıyor bende allahtan ama ben usanıyorum tükeniyorum

Kızlar yumurtlama masajını ne zamana kadar yapıyoruz pik olana kadar mı benim bu gün eşit çizgiler yarın pik olur nasıl yapayım deneyen varmı

Gerçektenmi am ben 15 gün kullanamadım sorun teşkil etmez değilmi
Ben de okumustum herkes adet bitiminden itibaren 15 gun icmisti ben 10 gun falan ictim bi ara verince gerisi gelmedi ama hamile kalanlar cok olmus ve sorun yasamamis dogrusu zaten 15 gun saracoglu oyle diyo yani sen kafana takma

Gerçektenmi am ben 15 gün kullanamadım sorun teşkil etmez değilmi
Soğan kürü rahmi temizlemek icin yapiliyor daha cok ama adet de söktürür yani. Sen yumurtlamissin bebek var ise artik tutunmaya çalışacak. Söktürücü bisey icme. Ya da bu ay bebek dusunmeyip kürünü tamamla

Ben de okumustum herkes adet bitiminden itibaren 15 gun icmisti ben 10 gun falan ictim bi ara verince gerisi gelmedi ama hamile kalanlar cok olmus ve sorun yasamamis dogrusu zaten 15 gun saracoglu oyle diyo yani sen kafana takma
Bende 15 gün diye biliyorum acaba erken döllenmemi oluyor bende diye düşünmedim değil şuan kendimi tuhaf hiisediyorum

Bende 15 gün diye biliyorum acaba erken döllenmemi oluyor bende diye düşünmedim değil şuan kendimi tuhaf hiisediyorum
Acilen bırak gelen kahverengi yumurtlama ile alakalıdır çalışmalara başla ve soğan içme zaten daha yeni yumurtlarsın 11. Gün

Soganla daha daha kaliteli yumurta olusuyo ve yumurta catliyo boylelikle adet olunuyo aslinda sogan daha cok yumurta icin kac gun var adete testle yumurtayi takip ettin mi

1-Beklenen Adet Tarihiniz? - Pko olduğum için bilmiyorum :)
2-Yaşınız? - 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? - Klomen, glukofen, ovitrelle, dostinex
4-Ne zamandır deniyorsunuz? - Tedavili ilk ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…