Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam da öyle zamanda bebek geliyor ya çok kafaya takmak doğru değil boşver rahat bırak kendini kafaya takma dediğin gibi en doğru zamanda hayırlısıyla gelicek inşallah
Kendimize çok işkence yapıyoruz bazen onu anladım. Hayırlısı verecek Allah isterse olur olmazsa da zamanı değil demek ki Rabbim hepimize güzel hayırlı zaman ise bu mübarek aylarda elimizi doldursun dilerim

Kuzu belirti diye bir şey yok yok hepsi beynin oyunu bende bu ay sadece uyku vardı onu dahi saymadım belirtilen diğerleri regl belirtisi beklemek en iyisi bak bekledim burdayım

Kuzu belirti diye bir şey yok yok hepsi beynin oyunu bende bu ay sadece uyku vardı onu dahi saymadım belirtilen diğerleri regl belirtisi beklemek en iyisi bak bekledim burdayım
Bende dedim beklerken hamile kalır inşallah bende bu ay seninle kuğul sessiz takılacam. Geçti artık o belirtilere kanmak yok oynasın dursun gelmicem oyuna

Aynen canım boş geçiçem geçtiğimiz ay hepsini dolu geçtim 5 gün arka arkaya değerlendirdim fos çıktı ondan bir dolu bir boş demiştim bu ay böyle devam ediyorum teşekkur ederim aynen spermler Yaşar die biliyorum bende

Yaşar canım o yüzden yormayın kendinizi. Gün aşırı da hem spermler yenilenir iyi olur. Adamların da canı var spermler de kolay oluşmuyor baya zaman alırmış görüldüğü gibi basit değil.

Bende aynen öyle yapıcam. Geçen ay tüm belirtileri gördüm. Bu ay belirti de olsa değil dicem. Hamile çıksam psikolojik dicem o derece
En doğrusu bu işin belirtisi ile adet kısmı çok karışıyor.Hamile kalırsam inanmam da o ayrı mesele belirti filan işim olmaz belirti gördüğüm yeri okumadan geçicem

Emin misin bende her ay öyle başlayıp sonucu belirtilerle forumlara bağlıyorum

Yumurta takibi için kaçıncı gün gittiniz doktora peki? Adet günü mü öncesi mi sonra mı

Bunu bende merak ediyorum belki cahillik olblr ama bilmek istiyorum nedir?
Ters rahim pozisyonu boyle birsey arkadaslar,
Ebru hanimin sitesinden aldim ikinci de speem hareket azligi varsa o sekilde bir pozisyon.

Eklentiler

• 79A4986D-B6B7-4684-8D3E-54B44351E022.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 47
  • F1B112D3-3F61-4639-AAF2-812136D9C7FC.png
    350,3 KB · Görüntüleme: 50
Lavi12
Herkese merhaba kizlar .Ben Mart topiginden transfer olarak geldim .Az önce regl oldum ..İlk denememizdi .Bu 2.ay olacak .Bütün belirtileri yaşadım ona şaşırdım .İki gün gecikme ile oldum.Beklenen adet tarihim 27 Mart .Yaşım 30 .

Ters rahim pozisyonu boyle birsey arkadaslar,
Ebru hanimin sitesinden aldim ikinci de speem hareket azligi varsa o sekilde bir pozisyon.
Ebru ablayı takip ediyorum ama intgrm hepsine yetişemiyorum girip bakarım çok teşekkür ederim zahmet edip paylaşmışsınız

Kızlar merhaba adetime 7 gün var acayip derecede göğüslerim acıyor ara ara sağ kasığımda batma oluyor kahverengimsi az da olsa akıntım var sık sık idrarım geliyor acaba üşüttümmü yoksa hamilelik başlangıcımı kafayı yicem

Şubattan geldiğine eminim ispatlayabilirim sanırım kafan dalgın yanlış yazdın canım hoşgeldin mart topiğine sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…