Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam da öyle zamanda bebek geliyor ya çok kafaya takmak doğru değil boşver rahat bırak kendini kafaya takma dediğin gibi en doğru zamanda hayırlısıyla gelicek inşallah ❤️
Kendimize çok işkence yapıyoruz bazen onu anladım. 🙈Hayırlısı verecek Allah isterse olur olmazsa da zamanı değil demek ki 😅 Rabbim hepimize güzel hayırlı zaman ise bu mübarek aylarda elimizi doldursun dilerim 🌸❤️

Ben bu ay herşeyi bilen ama yapmayan kadınlardan olacam zaten canım çocuk yapmak istemiyor 😂geçen ay o kadar umutluydum ki bu aya birşey kalmadı iş olsun diye adet yerini bulsun diye yapıcam geçicem karşıya 😂bat gelene kadar yok şu belirti yok bu belirti takip etmicem hepsi yalan oldu 😀oysaki hamileydim ben bu ay 😂😂yok artık kurup kurgulayıp büyütmek daha işkence yapmıcam kendime 😛
Kuzu belirti diye bir şey yok yok 😂😂 hepsi beynin oyunu bende bu ay sadece uyku vardı onu dahi saymadım belirtilen diğerleri regl belirtisi beklemek en iyisi bak bekledim burdayım 😂😂

Kuzu belirti diye bir şey yok yok 😂😂 hepsi beynin oyunu bende bu ay sadece uyku vardı onu dahi saymadım belirtilen diğerleri regl belirtisi beklemek en iyisi bak bekledim burdayım 😂😂
Bende dedim 😂 beklerken hamile kalır inşallah 😍 bende bu ay seninle kuğul sessiz takılacam. Geçti artık o belirtilere kanmak yok oynasın dursun gelmicem oyuna 😂😂

Dün akşam yaptıysan bu gece yapma derim yarın akşamı değerlendir 😊dünki spermler zaten bugünde orada yaşıyor boşuna bu gecede yapmaya gerek yok derim. Ama siz bilirsiniz kimisi hergün yapıyor bu zamanları ama bana saçma geliyor 😀 sprem orada 48 saat yaşıyorsa orayı birgün rahat bırakmak da lazım 😇yarın akşam da yapın olacaktır olması gereken için yeterlidir.
Aynen canım boş geçiçem geçtiğimiz ay hepsini dolu geçtim 5 gün arka arkaya değerlendirdim fos çıktı ondan bir dolu bir boş demiştim bu ay böyle devam ediyorum teşekkur ederim aynen spermler Yaşar die biliyorum bende 🙏

Aynen canım boş geçiçem geçtiğimiz ay hepsini dolu geçtim 5 gün arka arkaya değerlendirdim fos çıktı ondan bir dolu bir boş demiştim bu ay böyle devam ediyorum teşekkur ederim aynen spermler Yaşar die biliyorum bende 🙏
Yaşar canım 😊 o yüzden yormayın kendinizi. Gün aşırı da hem spermler yenilenir iyi olur. Adamların da canı var spermler de kolay oluşmuyor 😂 baya zaman alırmış görüldüğü gibi basit değil. 🙈

Bende aynen öyle yapıcam. Geçen ay tüm belirtileri gördüm. Bu ay belirti de olsa değil dicem. Hamile çıksam psikolojik dicem o derece😂
En doğrusu bu işin belirtisi ile adet kısmı çok karışıyor.😂Hamile kalırsam inanmam da o ayrı mesele 😅 belirti filan işim olmaz belirti gördüğüm yeri okumadan geçicem 😂

Ben bu ay herşeyi bilen ama yapmayan kadınlardan olacam zaten canım çocuk yapmak istemiyor 😂geçen ay o kadar umutluydum ki bu aya birşey kalmadı iş olsun diye adet yerini bulsun diye yapıcam geçicem karşıya 😂bat gelene kadar yok şu belirti yok bu belirti takip etmicem hepsi yalan oldu 😀oysaki hamileydim ben bu ay 😂😂yok artık kurup kurgulayıp büyütmek daha işkence yapmıcam kendime 😛
Emin misin 🤪 bende her ay öyle başlayıp sonucu belirtilerle forumlara bağlıyorum 😜😜

Kızlar günaydın.
İki kere yumurtluyor olabilirsin. Bu ay benimde öyle oldu çünkü. Doktor takibinde olunca daha net gördüm. Belirtilerimde eşleşti. Hafif lekelenme de oldu. Sancı da. Ve takvimim uygulamasından takip ediyordum. Oraya göre de iki gün erken yumurtlama oldu. Aylardır orayı boşuna mı takip ettim diye düşünmüyorda değilim 😒
Yumurta takibi için kaçıncı gün gittiniz doktora peki? Adet günü mü öncesi mi sonra mı 🤔

Bunu bende merak ediyorum 🙈belki cahillik olblr ama bilmek istiyorum nedir?
Ters rahim pozisyonu boyle birsey arkadaslar,
Ebru hanimin sitesinden aldim ikinci de speem hareket azligi varsa o sekilde bir pozisyon.😊

Eklentiler

• 79A4986D-B6B7-4684-8D3E-54B44351E022.jpeg
    79A4986D-B6B7-4684-8D3E-54B44351E022.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 47
  • F1B112D3-3F61-4639-AAF2-812136D9C7FC.png
    F1B112D3-3F61-4639-AAF2-812136D9C7FC.png
    350,3 KB · Görüntüleme: 50
Lavi12 Lavi12
Herkese merhaba kizlar .Ben Mart topiginden transfer olarak geldim .Az önce regl oldum ..İlk denememizdi .Bu 2.ay olacak .Bütün belirtileri yaşadım ona şaşırdım .İki gün gecikme ile oldum.Beklenen adet tarihim 27 Mart .Yaşım 30 .

Ters rahim pozisyonu boyle birsey arkadaslar,
Ebru hanimin sitesinden aldim ikinci de speem hareket azligi varsa o sekilde bir pozisyon.😊
Ebru ablayı takip ediyorum ama intgrm hepsine yetişemiyorum girip bakarım çok teşekkür ederim zahmet edip paylaşmışsınız 😇

Kızlar merhaba adetime 7 gün var acayip derecede göğüslerim acıyor ara ara sağ kasığımda batma oluyor kahverengimsi az da olsa akıntım var sık sık idrarım geliyor acaba üşüttümmü yoksa hamilelik başlangıcımı kafayı yicem 🤷

Lavi12 Lavi12
Herkese merhaba kizlar .Ben Mart topiginden transfer olarak geldim .Az önce regl oldum ..İlk denememizdi .Bu 2.ay olacak .Bütün belirtileri yaşadım ona şaşırdım .İki gün gecikme ile oldum.Beklenen adet tarihim 27 Mart .Yaşım 30 .
Şubattan geldiğine eminim ispatlayabilirim 😀sanırım kafan dalgın yanlış yazdın canım 🤔 hoşgeldin mart topiğine sende 🌸

X