Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasılsıııın ? Kahverenginin arkası kesildi ha oldum ha olucam dedim 3 gün sürdü bitti gitti bu neyin nesiydi aklımdan bişey geçiyor ama kendimi umutlandırmak da istemiyorum
Adet gününü bekle istersen canım. Bana öyle olunca ya enfeksiyon yapmıştır ya da ara kanamam olmuştur dediler. Ya doktora git kan ver ya da adet gününü bekle baktın olmadın direk doktora git. Kendi doktorun varsa ona gitmen daha iyi olur. Geç döllenme olablr misin ondan süphen var mı? Yinede umutlanma üzülmeni istemem kesin birşey olsun da ne çıkacak arkasından netleşsin öyle sonra üzülmeni istemem tamam mı

Merhaba BAT 23-24 Mart gecikmeye göre
YAŞ 32
Cosrapin ve Folbiol Kan Pıhtılaşmam var
2 aydır deniyoruz

Merhaba BAT 23-24 Mart gecikmeye göre
YAŞ 32
Cosrapin ve Folbiol Kan Pıhtılaşmam var
2 aydır deniyoruz
Hoş geldin leycacım nasılsın iyi misin? İnşallah bu ay bizlere iyi gelir şubat ayının sonunda hayır yokmuş başlarında herkes pozitif pozitif testler sonu genelde kırmızıya bağladı bizler

4 gün daha beklicem adet günüme kadar emin olmak için. Hastanede çalışıyorum ben zaten içimden bi ses kalk bi kan ver diyor ama bir yandan da bekle diyor sanırım beklemeyi seçicem ben :) geç döllenme olabilir çünkü geç yumurtlayan bi insanım döngüm uzundur biraz. gün aşırı ilişki oldu yumurtlama takip etmedim olacağı varsa içinden biri illaki tutar diye bilmiyorum ki

Bazımızda yumurtlama 1 gün pik yaparken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgin varmı canım
Kullandığımız testler idrara geçmiş lh artışını ölçüyor. Lh da yumurtlamayı tetikleyen hormon. Bünye ile alakali olabilir bende mesela bir günde nerdeyse siyaha yakın t cizgisi cikti. Ertesi gun yari silinik koyu pembe olunca çatladığını düşündüm.
Ama kimisinde yavas yavas pembe olup iki uc gun sabit kalabiliyor. Avantaj ya da dezavantaj oldugunu dusunmuyorum. Yeter ki döngü icinde t c'den koyu veya esit olsunlar. O esitlik bozulana kadar da iliskiye devam etmek lazim.

Amaaaa yaaanii 4 gün stres işkence çekeceğine ver kanı rahat etsin kafan canım stres yaptım geçen ay erkenden adet oldum düşün sende benim yaşadığımı yaşama öğren bekle batını rahat şekilde hem olunca aaa olmasaydım üzüldüm kısmını yaşama. Ben olsam verirdim koşa koşa gider

Girme aklıma versem çıkar mı 4 gün önceden yanılma payı olabilir belki ? Kararsızlıklar içinde kahroluyorum su an ya

Çok güzel anlatmışsın bende böyle düşünüyorum. Bazılarının pik çok koyu bazısının ise koyuya yakın oluyor benim ki öyle sonra mantıklı düşününce herkes farklı olabiliyor dedim. Bunu yazınca oturdu kafama düşüncem. herkesin lh seviyesi artışı hormon şekli testlerde farklı.

Girme aklıma versem çıkar mı 4 gün önceden yanılma payı olabilir belki ? Kararsızlıklar içinde kahroluyorum su an ya
Kanda çıkar girmek değil kafanda o varken çalışmak hastanede kolay olmasa gerek hadi başka yerde olsa neyse. Ver canım ver başından bil rahat raht adetini bekle stres yapmıyoruz desek de bünye zaten o an yapıyor yapma sende kendini bunu hadi koş koşşş kan yerine

Bunu bende merak ediyorum belki cahillik olblr ama bilmek istiyorum nedir?
Kuzum ters rahim pozisyonu yüz üstü yatarak bekliyosun şeyden sonra geçen bu bunu deneyip hamile kalanlar oldu. Bende denemiştim ama sonuç burdayım. Bence nasip ya biz naparsak yapalım olucağı varsa her şekilde oluyor. Olmucaksa amuda bile kalksak olmuyor

Doğru diyorsun ben kan vereyim bakalım ne olucak sonuç hüsran olursa burda yerimi alırım artık napim

Ben bu ay herşeyi bilen ama yapmayan kadınlardan olacam zaten canım çocuk yapmak istemiyor geçen ay o kadar umutluydum ki bu aya birşey kalmadı iş olsun diye adet yerini bulsun diye yapıcam geçicem karşıya bat gelene kadar yok şu belirti yok bu belirti takip etmicem hepsi yalan oldu oysaki hamileydim ben bu ay yok artık kurup kurgulayıp büyütmek daha işkence yapmıcam kendime

Kızlar benim ovülasyonda bugün iki çizgide eşit fakat biliyorum ki yarın t çizgisi daha koyu olacak ben dün akşamı boş geçmedim bu akşam boş yapıp yarın gece devam edeyim mi fikriniz nedir acaba

Doğru diyorsun ben kan vereyim bakalım ne olucak sonuç hüsran olursa burda yerimi alırım artık napim
Canım benim inan hüsran da olsa ne olsa hayırlısı olması önemli. Bende hüsran dedim ama iki ağladım zırladım geldim buraya devam bu ay hiç çocuk hevesim yok geçen ay aşırı umutluydum belki ondan.

Bende aynen öyle yapıcam. Geçen ay tüm belirtileri gördüm. Bu ay belirti de olsa değil dicem. Hamile çıksam psikolojik dicem o derece

Gün aşırı değerlendirmeye devam et. Bence takılma testlere kuzum.
Kızlar benim ovülasyonda bugün iki çizgide eşit fakat biliyorum ki yarın t çizgisi daha koyu olacak ben dün akşamı boş geçmedim bu akşam boş yapıp yarın gece devam edeyim mi fikriniz nedir acaba

Canım benim inan hüsran da olsa ne olsa hayırlısı olması önemli. Bende hüsran dedim ama iki ağladım zırladım geldim buraya devam bu ay hiç çocuk hevesim yok geçen ay aşırı umutluydum belki ondan.
Tam da öyle zamanda bebek geliyor ya çok kafaya takmak doğru değil boşver rahat bırak kendini kafaya takma dediğin gibi en doğru zamanda hayırlısıyla gelicek inşallah

Dün akşam yaptıysan bu gece yapma derim yarın akşamı değerlendir dünki spermler zaten bugünde orada yaşıyor boşuna bu gecede yapmaya gerek yok derim. Ama siz bilirsiniz kimisi hergün yapıyor bu zamanları ama bana saçma geliyor sprem orada 48 saat yaşıyorsa orayı birgün rahat bırakmak da lazım yarın akşam da yapın olacaktır olması gereken için yeterlidir.

merhaba canım ovulasyon testinde piki gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…