Yaaa canım aynen yanlış yazmışımŞubattan geldiğine eminim ispatlayabilirimsanırım kafan dalgın yanlış yazdın canım hoşgeldin mart topiğine sende
1-Beklenen Adet Tarihiniz? - Pko olduğum için bilmiyorum :)
2-Yaşınız? - 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? - Klomen, glukofen, ovitrelle, dostinex
4-Ne zamandır deniyorsunuz? - Tedavili ilk ay
Çatladığını nerden anlıyorsunuz acabaCanım yumurtam 4 gün önce çatladı o günü değerlendirdik
Beyaz akıntım geldi vucut ısım yükseldiÇatladığını nerden anlıyorsunuz acaba
Canım adetin 5 gün sonunda bitse 2 günde olgunlaşıp çatlayamaz yanlış anlama sakın ovülasyonla takip etmiyorsun yanılma olabilir normal değil yumurta adetken 22mm gelmez yani günde 2 2 büyüyorCanım yumurtam 4 gün önce çatladı o günü değerlendirdik
Aaa ben bilmiyordum bunu, ben bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam 9 gibiBeyaz akıntım geldi vucut ısım yükseldi
Ayın 5 sinde adet oldum canım ben 28 günde bir oluyor adetim düzenli olarak verimli döneme girdiğim hafta gün aşırı değerlendirdik yumurtmın çatladığı günüde değerlendirdik. Ay bilemedim şuan sanırım beklemekten başka çare yokCanım adetin 5 gün sonunda bitse 2 günde olgunlaşıp çatlayamaz yanlış anlama sakın ovülasyonla takip etmiyorsun yanılma olabilir normal değil yumurta adetken 22mm gelmez yani günde 2 2 büyüyor
Canım erkek spermi kadın vucudunda 4 gün yaşayabiliyor gün aşırı değerlendir bence biz öyle denedik bakalım nolcak inşallah karnımız boş kalmaz bu ayAaa ben bilmiyordum bunu, ben bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam 9 gibiyarın akşam 9 gibi de ilişki olacak. gün aşırı ilişki şeklinde devam edicez. ya çatladığı güne denk gelmezse. hergün ilişkide kaliteyi düşürüyormuş.
Bunu bende merak ediyorumbelki cahillik olblr ama bilmek istiyorum nedir?
Bende 2 gundur hep silik hayalet cizgi gibi yarim saat sonra bugununkunu yapicam bakalim bana da garip geldi ilk kez demiyorum ama bi fikrim yokKızlar size bir şey soracağım bu ovulasyon testlerinde benim hep silik çıkıyor yumurtlama günü koyu çatlama günü silik oluyor ama genel olarak yumurtlamaya kadar çizgi bile görmüyorum normal mi acaba fikri olan var mı
Yumurtlama gününden sonra hala küre devam ediyor musunuz ben genelde yumurtlama günleri gelince kürleri bırakırım4 gün geçti bu ay gün alırı değerlendirdik ve soğan kürü kullandım 4 günü kaldı kürün bitmesine
Benimde iki gün lekelenme oldu. Hafif kanamaya çevirdiAdet gününü bekle istersen canım. Bana öyle olunca ya enfeksiyon yapmıştır ya da ara kanamam olmuştur dediler.Ya doktora git kan ver ya da adet gününü bekle baktın olmadın direk doktora git. Kendi doktorun varsa ona gitmen daha iyi olur. Geç döllenme olablr misin ondan süphen var mı? Yinede umutlanma üzülmeni istemem kesin birşey olsun da ne çıkacak arkasından netleşsin öyle sonra üzülmeni istemem tamam mı
Evet sonradan daha belirginlesti ama siteye atamadim resim yuklerken hata veriyo su anGenelde 12. Gun belirginlesmeye basliyo