Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hafif lekelenmem oldu adetten 4 gün önce sonra olmadım sandım arkasından hafif hafif kanamayla adet oldum ama o da 2 gün sürü normal adetim az az 4 günü bulurdu hiçbir yere bağlamadım adet oldum diye düşünüyorum. Doktorum yoktu sekretere sordum arada olblrmiş normal dedi üstünde durmadım. Bu ay birçok kişi var adet öncesi bu durumda olan. Havalardan olblr herşey olblr şu diyerek yorum yapamıyorum.

Teşşekür ederim canım

Aynen çok bereketliydi hele ilk başları o kadar sevindim ki bize de vurur sandım ama vurmadı napalım belki bu ay olur başı sonu herkes hamile kalır inşallah herkes kalırsa ben yine olamazmişim gibi hissiyatım var

Doğru diyorsun ben kan vereyim bakalım ne olucak sonuç hüsran olursa burda yerimi alırım artık napim
Bi kaç gün önce yazınızı görmüştüm bat günüm sizinle aynı ve göğüs hasasiyeti bendede var devam da ediyor sizin de ediyor mu? Kan sonucunuzu merak ettim inş pozitiftir:) burda bekleyen tüm anne adaylrnda benim de Allah yardmcmz olsun hayallerimiz gerçek olur inş ♡

Kızlar yumurtlama masajını ne zamana kadar yapıyoruz pik olana kadar mı benim bu gün eşit çizgiler yarın pik olur nasıl yapayım deneyen varmı
ben denedim canım, yumurta çatlayana kadar yapmalısın.. pik gününden sonra ikinci çizgi koyuluğu gidince...

ben denedim canım, yumurta çatlayana kadar yapmalısın.. pik gününden sonra ikinci çizgi koyuluğu gidince...
ben yaptım bir kere ama ağrım oldu. ebru hanım videosunda ağrınız olursa devam etmeyin dedi bende bıraktım.

yanlış brşey yaptımda ondan mı ağrıdı acbaa

kızlar merhaba 18 şubat perşembe günü çatlatma iğnem vuruldu. cuma günüden beri gün aşırı ilişki dedi doktor bugün sabah işe giderken ayağım kaydı düştü sizce cuma ve pazar günü ilişkim tuttuysa düşme ihtimali var mıdır ? aşırı tedirgin oldum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

ben yaptım bir kere ama ağrım oldu. ebru hanım videosunda ağrınız olursa devam etmeyin dedi bende bıraktım.

yanlış brşey yaptımda ondan mı ağrıdı acbaa
evet cnm hafif bir ağrı yapıyor.. hatta yumurtalamaya yakın hafif pembe leke geldi bende..o zaman daha yavaş yaptım ama yaptım...

Usanmak manasında dememiştim aslında spermlerin oluşması da çok zaman alırmış ya o da kolay olmazmış ondan dedim yani harcamayın boşa birikime fırsatı olsun
Tamam aynen öyle yapalım peki yarın akşam yerine yarın sabah yapsam ne diyorsun fikrini merak ettim yarın tam pik olur ya akşam değilde yarın sabah

Hoş geldin leycacım nasılsın iyi misin? İnşallah bu ay bizlere iyi gelir şubat ayının sonunda hayır yokmuş başlarında herkes pozitif pozitif testler sonu genelde kırmızıya bağladı bizler
Hoşbuldum canım, ya ben zaten beklemiyordum çünkü günümü karıştırdım yumurta çatlama dan değerlendirme olmadı belki onun rahatlığı vardı değerlendirseydik üzülebilirdim sonuç burdayım umarım bu ay bize hayırlı olur bende döngümğ karıştırmam sen nasılsın ilk şok gitmiştir tabi

Yok canım olmaz bişi kafana takma koruyan kollayan Rabbim var hiç kafana takma inş bebişin senledir güzel haberini alırız

Bende 2 gundur hep silik hayalet cizgi gibi yarim saat sonra bugununkunu yapicam bakalim bana da garip geldi ilk kez demiyorum ama bi fikrim yok
Benim ilk değil ama kafama takıldı sorun değil sanırım böyle olması

Benim ilk değil ama kafama takıldı sorun değil sanırım böyle olması
Yok kızlar dalgalanmalar olur önemli olan pik olması ve sonra silinmesi herkesin bünyesi ve yumurta kalitesi farklı bekleyin inş güzel olacak benimde hep sildikten başlar ve pik yapar sonra tekrar siliniyor hatta 2 gün pikte kalıyor

Kendimden örnek veriyim 15 inde testim çok silik çıktı 16sı tam pik oldu 17 si devam etti pik 18 i çatladı silikleşti 19 unda da hafiften görünüyordu sonraki gün tek çizgi yine. yumurtlamaya kadar silikte olsa görmemen normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…