Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şubattan geldiğine eminim ispatlayabilirim 😀sanırım kafan dalgın yanlış yazdın canım 🤔 hoşgeldin mart topiğine sende 🌸
Yaaa canım aynen yanlış yazmışım 🙂🙂Ben de seni Şubat topigine yazdın sandım .🙂🙂Görünce ..Hoşbuldum canım .Burda bekleyen herkesle beraber müjdeli haberi aliriZ inşallaj.Subat topigi baya bereketliydi ama bana vurmadı 🙂🙂

Canım yumurtam 4 gün önce çatladı o günü değerlendirdik
Canım adetin 5 gün sonunda bitse 2 günde olgunlaşıp çatlayamaz yanlış anlama sakın ovülasyonla takip etmiyorsun yanılma olabilir normal değil yumurta adetken 22mm gelmez yani günde 2 2 büyüyor

Beyaz akıntım geldi vucut ısım yükseldi 🙈
Aaa ben bilmiyordum bunu, ben bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam 9 gibi :bicak: yarın akşam 9 gibi de ilişki olacak. gün aşırı ilişki şeklinde devam edicez. ya çatladığı güne denk gelmezse. hergün ilişkide kaliteyi düşürüyormuş.

Canım adetin 5 gün sonunda bitse 2 günde olgunlaşıp çatlayamaz yanlış anlama sakın ovülasyonla takip etmiyorsun yanılma olabilir normal değil yumurta adetken 22mm gelmez yani günde 2 2 büyüyor
Ayın 5 sinde adet oldum canım ben 28 günde bir oluyor adetim düzenli olarak verimli döneme girdiğim hafta gün aşırı değerlendirdik yumurtmın çatladığı günüde değerlendirdik. Ay bilemedim şuan sanırım beklemekten başka çare yok 🙈😂🤷

Aaa ben bilmiyordum bunu, ben bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam 9 gibi :bicak: yarın akşam 9 gibi de ilişki olacak. gün aşırı ilişki şeklinde devam edicez. ya çatladığı güne denk gelmezse. hergün ilişkide kaliteyi düşürüyormuş.
Canım erkek spermi kadın vucudunda 4 gün yaşayabiliyor gün aşırı değerlendir bence biz öyle denedik bakalım nolcak inşallah karnımız boş kalmaz bu ay ❣️

Kızlar size bir şey soracağım bu ovulasyon testlerinde benim hep silik çıkıyor yumurtlama günü koyu çatlama günü silik oluyor ama genel olarak yumurtlamaya kadar çizgi bile görmüyorum normal mi acaba fikri olan var mı

Bunu bende merak ediyorum 🙈belki cahillik olblr ama bilmek istiyorum nedir?
Taze fasulye Taze fasulye bir gebenin günlüğünde var kızlar inceleyebilirsiniz.

mesela ilişkiyide (afedersiniz ) o şekilde ters olarak yapıyorsunuz. bittikten sonra yüz üstü yatıyorsunuz yatağa.

bende bu ay o şekilde denedim bence sperm rahime daha yakın oluyor bunu hissediyorsunuz. açıkçası klasik yönteme göre şunları fark ettim .

1 ) klasik yöntem denediğimde ilişkiden bir gün sonrası kasıklarımda böyle kuşun kanat çırpması gibi birşey hissederdim
ters rahim denediğim gün aynı hissi ilişkiden ilk yarım saat sonra hissettim

2) klasik yöntemde ilişkiden bir gün sonra ayağıma kramp girerdi
ters rahim denediğim gün aynı kramp ilişkiden ilk yarım saat sonra oldu.

3) spermin vijanamdan dışarı çıkış oranı da bayağı azaldı
4) klasik yöntem denediğimde günlerce kasıklarımda sürekli batma ve ağrı hissederdim. hatta hep bu ay hamileyim derdim ama sonuç hep hüsran olurdu

ters rahim denediğimde diğer günlerimde çok rahattım hiçbir ağrım olmadı.

benim kendimde farkettiklerim bunlardı. belki bir faydası olur diye yazmak istedim .başkasında aynı şeyler olur mu bilemiyorum .

Kızlar size bir şey soracağım bu ovulasyon testlerinde benim hep silik çıkıyor yumurtlama günü koyu çatlama günü silik oluyor ama genel olarak yumurtlamaya kadar çizgi bile görmüyorum normal mi acaba fikri olan var mı
Bende 2 gundur hep silik hayalet cizgi gibi yarim saat sonra bugununkunu yapicam bakalim bana da garip geldi ilk kez demiyorum ama bi fikrim yok

Adet gününü bekle istersen canım. Bana öyle olunca ya enfeksiyon yapmıştır ya da ara kanamam olmuştur dediler. 🙈Ya doktora git kan ver ya da adet gününü bekle baktın olmadın direk doktora git. Kendi doktorun varsa ona gitmen daha iyi olur. Geç döllenme olablr misin ondan süphen var mı? Yinede umutlanma üzülmeni istemem kesin birşey olsun da ne çıkacak arkasından netleşsin öyle sonra üzülmeni istemem tamam mı 🤗
Benimde iki gün lekelenme oldu. Hafif kanamaya çevirdi

merhaba kızlar testimi evde unutmusum :KK43: yapamıcam ama kasıklarımda ağrı var regl olacakmısım gibi of ya neden unuttum ki

Yumurtalamayi degerlendirenler dikkat ettiginiz bir sey var mi? Ben haftasonu gördüm. Pazartesine kostur kostur basladim. Sol kasigim ve dizim de cok agriyor bu tempo moralimi bozdu iyice olsa da tutunmaz gibi geliyor.

Kizlar benimtestler 3 gundur boyle anlayamadim

Eklentiler

• IMG_20210222_144935.jpg
    IMG_20210222_144935.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ovulasyon testi kullanıyorsunuz öneriniz var mı ?

X