Ohhh hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh hamilesin
Ohhh
Hemde nettt
Olmuş bu iş tatlım maşaallah kaçıncı gün bugün kaç embriyo tra
Kız doğru olur mu kiiOhhh hamilesin
Bu ovulasyon testi ama 5.gün embriyosu 8.gün. dogrumudur ki kızlar bu yaOlmuş bu iş tatlım maşaallah kaçıncı gün bugün kaç embriyo tra
Transferiydi buuu
Evet cizgi net hamilesinKız doğru olur mu kii
7. Günde sonuc belli oluyo bugun git kan ver sen ama hamilesinBu ovulasyon testi ama 5.gün embriyosu 8.gün. dogrumudur ki kızlar bu ya
Kan vermeye gittim acile ama almadılar acilde kan veremezsin diye7. Günde sonuc belli oluyo bugun git kan ver sen ama hamilesin
Aslinda veriyosun migdem agriyo dicen ama hamilelik suphem var diycen bak nasil aliyolar kanKan vermeye gittim acile ama almadılar acilde kan veremezsin diye
Bence doğru çünkü lh hormonuda betahcg ile kardeş bi hormon. Benzer yapıdalar. Bu yüzden eğer gerçekten beta hcg idrarda da yüksekse çıkabiliyor. Ama tabi ki kesin diye bişey yok sen yüne de normal gebelik testiyle yap birde bugün. Ne olursa olsun boş umutlara kapılmanı da istemem çok üzülürüm. Ama bence herşey tıkırında ilerliyor.Kız doğru olur mu kii
Ben karnım ağrıyor dedim beta hcg bakabilir misiniz dedim hayır bakamayiz deyip giriş kağıdımi iptal ettiAslinda veriyosun migdem agriyo dicen ama hamilelik suphem var diycen bak nasil aliyolar kan
Ben hep oyle veriyom saglik ocagina gitBen karnım ağrıyor dedim beta hcg bakabilir misiniz dedim hayır bakamayiz deyip giriş kağıdımi iptal etti
Sana amaaaan ufurme ben de yapayım da gör ikinci silik çıkar demek için yapmıştım yaaaa gidip gebelik testi mı alsamBence doğru çünkü lh hormonuda betahcg ile kardeş bi hormon. Benzer yapıdalar. Bu yüzden eğer gerçekten beta hcg idrarda da yüksekse çıkabiliyor. Ama tabi ki kesin diye bişey yok sen yüne de normal gebelik testiyle yap birde bugün. Ne olursa olsun boş umutlara kapılmanı da istemem çok üzülürüm. Ama bence herşey tıkırında ilerliyor.
Ay simsi bana belirtileeinden bahset agrin varmiydiBen karnım ağrıyor dedim beta hcg bakabilir misiniz dedim hayır bakamayiz deyip giriş kağıdımi iptal etti
Saati geçti artık yarın merkezden veririmBen hep oyle veriyom saglik ocagina git
Sağlık ocağı geç çıkar özele git ver ya da normal bi gebelik testi al yap. Ovülasyonda böyle çıkan gebelik testinde silik te olsa çıkar kesin.Ben karnım ağrıyor dedim beta hcg bakabilir misiniz dedim hayır bakamayiz deyip giriş kağıdımi iptal etti
Kız dur pozitif olsun da sabaha kadar anlatırımAy simsi bana belirtileeinden bahset agrin varmiydi
Alıp geliyorum hemenSağlık ocağı geç çıkar özele git ver ya da normal bi gebelik testi al yap. Ovülasyonda böyle çıkan gebelik testinde silik te olsa çıkar kesin.
3 yıldır mücadele ediyorum. Geçen yıl bir düşüğüm oldu. Ovülasyon teslerini beneen iyi tanıyan yok piyasadaSana amaaaan ufurme ben de yapayım da gör ikinci silik çıkar demek için yapmıştım yaaaa gidip gebelik testi mı alsam