- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Teşekkür ederim inşallah test yanilmiyordurAyyyy harika canııııım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah test yanilmiyordurAyyyy harika canııııım tebrik ederim
Yanıltmaz baya bi belirgin canım hamilesiiiiinTeşekkür ederim inşallah test yanilmiyordur
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallahYanıltmaz baya bi belirgin canım hamilesiiiiin
Git özelde versene bacı ne bekliyom daha ben olsam uçmuştum Allahım sen konuyu biliyorsun aminMorDeno kuzu sen beni listeye yazma yarın kan vereyim kesinlessin öyle yaz korkuyorum ya kanda olmazsa diye
Teşekkür ederim çok sağolun kızlar Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahAyyyy çok duygulandım tebrik ederimmmmm
Eveeet. Maşallah gözün aydın iyi bak bebeğine Bende tekrar yaptım 3 tane ovülasyon testi ama hepside negatif . Ama umudumu kırmıyorum çünkü normal yumurtlama zamanımda da negatif çıkartıyordu . Yani umarım o yanlıştır.Şimdi benim karnimda bebek mı var yani
Evim özele bile uzak merkeze gitmem lazımGit özelde versene bacı ne bekliyom daha ben olsam uçmuştum Allahım sen konuyu biliyorsun amin
Sağlıkla al kucağına inşallah canım ayyy çpk heyecanlı darısı hepimizin başınaİnşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah yanlıştır Kuzucugum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahEveeet. Maşallah gözün aydın iyi bak bebeğine Bende tekrar yaptım 3 tane ovülasyon testi ama hepside negatif . Ama umudumu kırmıyorum çünkü normal yumurtlama zamanımda da negatif çıkartıyordu . Yani umarım o yanlıştır.
Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınSağlıkla al kucağına inşallah canım ayyy çpk heyecanlı darısı hepimizin başına
Benim 3 taze transferKaçıncı gün embriyosu peki
Hahahh doğru koşma yavaş yavaş yürü....Kosmasin cocuk duser
Evet böyle oluyor zaten . Ovülasyon testinde azcık lh ta etki ettiği için daha kıyu görünüyor. Yani ovülasyon = lh +betahcg. Ama beta hcg testi sadece gebelik hormonu olduğundan biraz daha silik çıkar. İçşn rahat olsun gebe oğlu gebesinEki Görüntüle 2800304
İyice belirginleşti
Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu. Biliyorum ki hepimizin bekleyişi aynı hepimiz aynı zorlu yollardan geçtik belki geçmeye devam edicez Rabbim mükâfatıni versin inşallahEvet böyle oluyor zaten . Ovülasyon testinde azcık lh ta etki ettiği için daha kıyu görünüyor. Yani ovülasyon = lh +betahcg. Ama beta hcg testi sadece gebelik hormonu olduğundan biraz daha silik çıkar. İçşn rahat olsun gebe oğlu gebesin
İnşaallahhh...Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu. Biliyorum ki hepimizin bekleyişi aynı hepimiz aynı zorlu yollardan geçtik belki geçmeye devam edicez Rabbim mükâfatıni versin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
MorDeno kuzu sen beni listeye yazma yarın kan vereyim kesinlessin öyle yaz korkuyorum ya kanda olmazsa diye